Terug naar boven

Coach zoeken?

Deskundige begeleiding van een coach is welkom wanneer je vooruit wil in je leven. Jezelf ontdekken, je effectiviteit verhogen, je beter in je vel voelen of leren omgaan met emoties is aangenamer met de juiste ondersteuning.

Een coach zoeken doe je eenvoudig via bovenstaande zoekfunctie. Hiermee kan je gericht een coach zoeken op coachvorm of specialisatie! Vul je gemeente in en vind meteen alle coaches in je buurt.

Zoek meteen: Coach Antwerpen, Coach Gent, Coach Leuven, Coach Mechelen, Coach Brugge, Coach Aalst, Coach Brussel, Coach Kortrijk.

Of lees meer info over:

Hoe een deskundige coach zoeken
Verfijn je zoekopdracht
De juiste coach voor jou
Een afspraak maken

Hoe een deskundige coach zoeken

Het is belangrijk een coach te zoeken volgens jouw behoeften. Naast de praktische overwegingen zoals afstand is het nuttig ook je wensen duidelijk te maken. Dit doe je door een specifieke coachvorm of specialisatie te selecteren. Zo krijg je meteen de lijst van coaches die bij jou passen, met hun praktijk- en contactgegevens.

Je kan dus ook rechtstreeks zoeken op bv burn-out, angst, stress en spanningen, omgaan met HSP, faalangst overwinnen, enz.

Coaches zijn ook werkzaam bij carrière ontwikkeling zoals professional coaching , teambuilding, bedrijfscoaching en vele andere specialiteiten. Of bij je persoonlijke ontwikkeling zoals loopbaanbegeleiding, life coaching en personal coaching.

Lees ook meer info over wat is een goede coach.

Een coach zoeken via ‘Verfijn je zoekopdracht’

Heb je specifieke wensen, filter dan verder via ‘Verfijn je zoekopdracht’. Zo krijg je een gerichte selectie van coaches. Zo vind je bv eenvoudig een kindercoach of jongeren coach, een gezinscoach of relatiecoach, een coach aan huis, online coach of een coach die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

De juiste coach voor jou!

Geslaagde begeleiding is niet alleen afhankelijk van de juiste methode of de deskundigheid van de coach. Het moet ook juist voelen. Wanneer jullie op dezelfde lijn zitten, zal de begeleiding aangenamer zijn en de kans op succesvolle afronding groter zijn.

Zoek dus een coach waarmee het klikt en waar je vertrouwen in hebt. Bekijk daarom goed het profiel van de coach. De foto en persoonlijke tekst geven jou een ruimer beeld van de coach en zijn of haar methodes. Bekijk ook de opleidingen of voorgaande ervaringen. En vertrouw daarnaast op je gevoel.

Ben je niet zeker?
Mail dan de coach die je het meeste aanspreekt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo weet je direct of het klopt en ben je vrij om samen verder te gaan.

Maak een afspraak / info

Omdat de meeste coaches tijdens hun begeleidingen telefonisch niet bereikbaar zijn, kun je jouw coach best contacteren via email. Klik in het profiel op ‘Maak een afspraak / info’ en vraag voor een kennismakingsgesprek.

Indien gewenst kun je jouw coach meer info vragen over bv. zijn werkwijze, consultprijs, …

Veel succes met je verdere proces!

Vind een coach

Onze partners