Terug naar boven

Vragen rond Vind-een-Coach.be

Heb je reeds een profiel op VindeenTherapeut.be, maar past Vind-een-Coach.be ook bij jou?
Hier krijg je een antwoord op veelgestelde vragen rond je profiel op Vind-een-Coach.be

1. Kan mijn huidig profiel overgezet worden naar Vind-een-Coach.be?
De inhoud van je profiel of de resterende termijn kunnen helaas niet overgezet worden. Dit is technisch gezien niet mogelijk.
We raden aan om je profiel op beide sites te vermelden! Zo word je meer gecontacteerd en gevonden door een breder publiek

2. Ik wil (ook) een profiel als coach. Kan ik mijn huidig profiel kopiëren naar Vind-een-Coach.be?
VindeenTherapeut.be en Vind-een-Coach.be zijn verschillend qua opbouw, zoektermen ed. Een profiel kopiëren kan dus niet.
Na inloggen klik je best op ‘maak een nieuw profiel aan’ en selecteer de gewenste site. Zo hoef je niet alle gegevens opnieuw in te geven. Enkel de specifieke coachingsgegevens dien je hier te selecteren.

3. Is een profiel op beide sites nuttig?
Ja, dat is het zeker. De beide sites bereiken een divers doelpubliek en zijn vindbaar op verschillende thema's. Je hebt er dus baat bij op beide sites te adverteren. Zo krijgt je praktijk de grootste bekendheid.

Meer nuttige info hierover lees je op: waarom ook een coachingssite?

4. Hoe stel ik beide profielen best op?
Voor de grootste vindbaarheid maak je jouw profielen best verschillend van elkaar. Plaats een unieke tekst en foto en geef de zoektermen een andere volgorde. Google waardeert dit en zal dus je beide profielen hoger ranken.


5. Krijg ik korting als ik op beide sites een profiel heb?
Een goede vindbaarheid is nooit zonder kostenplaatje. Wij doen elke dag opnieuw ons uiterste best om de vindbaarheid (en gebruiksvriendelijkheid) van onze sites te optimaliseren via technische aanpassingen, uitgebreide reclame ed. Hier komt heel wat werk bij kijken achter de schermen. Daarom kunnen we helaas geen korting voorzien voor wie een profiel aanmaakt op beide sites. Gelukkig loont het wel de moeite. De voordelen van VindeenTherapeut.be en Vind-een-Coach.be dekken ruimschoots de kosten. Je dient in principe maar 1 aanmelding per jaar te ontvangen om de kosten terugbetaald te krijgen.

We voorzien wel een korting vanaf 4 profielen op hetzelfde praktijkadres. Dit wordt meestal gebruikt door groepspraktijken of koppels.

Staat jou vraag er niet bij?
Kijk bij onze FAQ of Contacteer ons dan gerust.

Opleidingscentra