Terug naar boven

Ondernemerscoaching

Droom je van een eigen zaak? Wil je jouw bedrijf succesvoller maken? Of heb je behoefte aan een objectieve kijk of praktisch info? Dan ben je bij je ondernemerscoach aan het juiste adres!


Vind meteen een ondernemingscoach


Of lees meer over:
Wat is ondernemerscoaching?
Een ondernemingscoach: voor wie?
Waarom een ondernemingscoach?
Wat kan je met ondernemerscoaching bereiken?
Tarieven


Wat is ondernemerscoaching?

Als KMO-ondernemer of zaakvoerder ben je steeds op zoek naar de beste keuzes voor jou en je bedrijf. Heb je als startende ondernemer of klein bedrijf behoefte aan een klankbord of een objectieve visie? Dan is deze vorm van business coaching de perfecte oplossing voor jou! Samen met een ondernemerscoach bekijk je jouw startersplan, visie en praktische noden. Zo blijf je steeds doelbewust en met passie ondernemen.

Je hoeft er als ondernemer niet alleen voor te staan. Het zorgen voor nieuwe klanten, inkomsten, opvolging,… Het kan allemaal nogal overweldigend zijn en de nodige stress of vermoeidheid met zich meebrengen. Een ondernemerscoach reikt je nieuwe perspectieven aan en ondersteunt je bij succesvol ondernemen.

Omdat je zowel op persoonlijk als zakelijk vlak ondersteuning krijgt, leunt een ondernemerscoach aan bij een mental coach en bedrijfscoach.

Een ondernemingscoach: voor wie?

Een coach voor beginnende ondernemers

Wil je starten als zelfstandige? Droom je van een eigen zaak? Veel mensen durven de stap naar ondernemerschap niet goed te zetten. Een ondernemingscoach begeleidt jonge ondernemers stap voor stap en helpt je bij de uitbouw van je bedrijf en ondernemingsplan. Start vandaag nog met je dromen te realiseren samen met een ondernemerscoach.

Een coach voor ervaren ondernemers

Al veel ervaring in je vak? Een ondernemingscoach is er ook voor ervaren ondernemers. Er wordt stilgestaan bij je persoonlijke behoeften en doelen en hoe deze bereikt kunnen worden. Je toekomstplan en visie worden samen met jou kritisch bekeken en bijgesteld. Er wordt gefocust op je sterke punten, hoe je het maximale uit jezelf kan halen en hoe je jouw bedrijf succesvoller kan maken. Laat je bedrijf groeien samen met een ondernemerscoach.

Waarom een ondernemingscoach?

Starten als zelfstandige

Om een succesvol zelfstandig ondernemer te worden moet je kunnen bouwen op jezelf. Via coaching wordt er gewerkt aan meer zelfvertrouwen en vertrouwen in je zaak. Je belemmeringen worden weggenomen en er wordt gefocust op wat je wilt bereiken. Samen met je coach start je zorgeloos met je eigen zaak.

Loopbaanbegeleiding bij zelfstandigen

Ben je toe aan een volgende stap in je ondernemerschap? Ben je steeds minder gemotiveerd? Of heb je twijfels over de weg die je met je bedrijf wilt inslaan? Een ondernemerscoach is er om jou te ondersteunen, feedback te geven en te blijven motiveren. Samen met je coach stippel je je loopbaan verder uit en geef je een boost aan je bedrijf. Ook een loopbaancoach kan je hier verder in bijstaan.

Succesvol ondernemen

Dankzij de persoonlijke aanpak van je ondernemerscoach boek je snel vooruitgang. Samen stel je bedrijfsdoelen op en zorg je voor een aangename bedrijfsflow. Er wordt gelet op de verbeterpunten in je onderneming en hoe je effectiever te werk kan gaan. Laat je bedrijf groeien samen met je ondernemerscoach en ga voor meer enthousiasme en productiviteit.

Personal branding

Dankzij personal branding leer je je troeven kennen en zoek je jouw manier om je huisstijl over te brengen. Zo weten potentiële klanten waarom ze voor jou of je bedrijf moeten kiezen. Personal branding bouwt voort op je bestaande capaciteiten en kwaliteiten. Samen met je coach ontdek je waarin jij je net van anderen onderscheidt. Zo zet je jezelf als een sterk merk in de markt en weten je klanten je te herkennen en waarderen.

Wat kan je met ondernemerscoaching bereiken?

Een ondernemerscoach helpt je als ondernemer groeien. Je krijgt advies, nieuwe inzichten en oplossingen aangereikt. Bovendien is je coach er om je te ondersteunen en motiveren. Zo ga je voluit voor je bedrijf en jezelf als ondernemer!

Enkele mogelijke doelen die kunnen worden bereikt via ondernemingscoaching zijn:

  • Succesvol ondernemen op een manier die bij jou past
  • Een hogere omzet en winst
  • Een betere balans tussen werk en vrije tijd
  • Minder frustraties en stress
  • Timemanagement
  • Ondernemen met meer zelfvertrouwen
  • Meer strategisch ondernemen
  • Groter durven denken en kiezen voor je dromen

Tarieven

Hoeveel ondernemerscoaching kost, hangt af van jouw persoonlijke behoeften en wensen, het aantal gekozen sessies en de duur van een traject. Na een kennismakingsgesprek zal een ondernemingscoach je een op jouw maat uitgestippeld traject voorstellen. Dit kan een kort, standaard of net intensief coachingstraject zijn. Voor meer informatie over de tarieven kan je ook steeds op de persoonlijke pagina van je ondernemingscoach terecht.

Geef je zaak een boost en contacteer een ondernemerscoach!