Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Coach.be? Laat het ons weten!

Marianne Fransen - Life coach

Marianne Fransen - Life coach

Duidelijke en overzichtelijke site die de klant geeft wat hij of zij zoekt.
En vooral: Ze geven ook effectief wat ze beloven; Duidelijke en eerlijke informatie, visibiliteit, fijne en vlotte service en heldere communicatie. Fijne samenwerking!

Life coach - systeemtherapeute
Marianne Franssen - Bilzen

Gwen Fontenoy - Integratief en loopbaancoach

Gwen Fontenoy - Integratief en loopbaancoach

Vind-een-coach is een fijn platform om op aanwezig te fijn! Het is heel gebruiksvriendelijk. Bovendien garandeert het fijne, bijkomende instroom voor mijn praktijk. Ik ben nu reeds twee jaar aanwezig op het platform en kan het van harte aanbevelen.

Loopbaan- en integratief coach
Gwen Fontenoy - Lembeke

Mattias Demol - Loopbaancoach

Mattias Demol - Loopbaancoach

Ik ben al jaren een tevreden klant bij jullie websites 'vindeentherapeut' en 'vind-een-coach'. Het is prachtig om te zien dat jullie continu jullie websiteplatform en gebruiksvriendelijkheid verbeteren waardoor dit platform jaar na jaar nog beter wordt.

Voor een klein bedrag wordt mijn vindbaarheid op Google enorm vergroot via mijn profiel én ook mijn eigen website. Het is een must voor iedere coach of therapeut om dit platform te gebruiken. Jullie zijn de enige serieuze speler op de markt die waar biedt voor mijn geld.

Van harte bedankt hiervoor.

Loopbaancoach COACHINGENT
Mattias Demol - Gent

Tamara De Coen - EFT-coach

Tamara De Coen - EFT-coach

Ben nog nieuw bij Vind-een-Coach.be, maar ben zeker al tevreden over de fijne service (snelle antwoorden, goede oplossingen, meedenken, ...). Top!

EFT - coaching
Tamara De Coen - Schilde

Eva Van Cauter - Job coach

Eva Van Cauter - Job coach

Vind-een-Coach zorgt niet alleen voor een groot bereik, maar maakt het ook cliënten erg makkelijk. Dankzij een eenvoudige en gebruiksvriendelijke site vinden zij in een handomdraai de coach die bij hen en hun vraag past!

Job Coach
Eva Van Cauter - Gent

Celine Bal - Stress & burn-out coach

Celine Bal - Stress & burn-out coach

Vind-een-Coach.be is een gebruiksvriendelijk platform dat steeds werkt aan verbetering voor zowel klanten als professionals. Als professional krijg je vanuit de klantendienst persoonlijk en snel antwoord wanneer je met vragen en problemen zit. Verder is het een mooie tool om meer zichtbaarheid te krijgen als coach !

Stress coach - burn-out coach
Celine Bal, Herent

Louis Colinet - Psychotherapeut

Louis Colinet - Psychotherapeut

Ik ben onwaarschijnlijk tevreden met jullie platform en effectieve manier van werking. Ook de na-service, communicatie en flexibiliteit vind ik zeer sterk. Fijn samenwerken dus. Bedankt!

Psychotherapeut
Louis Colinet - Westerlo

Patrick Poedts - Personal coach

Patrick Poedts - Personal coach

Beste,

Ik wil jullie alvast bedanken voor het mooie platform wat jullie aanbieden. Dit is een zeer waardevolle tool bij het plaatsen van en zichtbaarheid geven aan ondernemende therapeuten, trainers, coaches.

Personal coach
Patrick Poedts - Kampenhout

Liesbet Gielis - Gestalttherapeut

Liesbet Gielis - Gestalttherapeut

Deze website loopt echt goed. Ik betaal met veel plezier voor de komende 2 jaar.

Gestalttherapeut
Liesbet Gielis -
Heusden

Aanmeldingsteam GGZ de Kempen

Aanmeldingsteam GGZ de Kempen

Wij als GGZ de Kempen hebben enorm veel aan de websites waar jullie dag in dag uit mee bezig zijn. Wij zoeken regelmatig hulpverleners op voor cliënten als doorverwijzing. Dat maakt de stap naar begeleiding laagdrempelig. Super handig in gebruik. Toegankelijk voor iedereen. Jullie doen goed werk. Dankje!

Aanmeldingsteam - GGZ Kempen
Pascale de Vicq, Geel

Ingeborg Lameire - Life Coach

Ingeborg Lameire - Life Coach

Dit is echt een goede site. Zeer gemakkelijk in gebruik. Veel mensen hebben de weg naar mij gevonden via mijn profiel op de website!

Life Coach
Ingeborg Lameire - Assenede

Ann De Schepper - Life coach

Ann De Schepper - Life coach

Reeds een tijd geleden schreef ik mij in op deze website. Vanaf september organiseer ik ook workshops en ik zag dat men dit kon plaatsen op de website. Daarbij had ik nog een aantal vragen. Die werden op een heel vriendelijke, vlugge en professionele manier beantwoord. Een dergelijke houding vind ik belangrijk, ook m.b.t. een website.

Life coach - bemiddeling
Ann De Schepper, Kortrijk

Opleidingscentra