Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Coach.be? Laat het ons weten!

Marianne Fransen - Life coach

Marianne Fransen - Life coach

Duidelijke en overzichtelijke site die de klant geeft wat hij of zij zoekt.
En vooral: Ze geven ook effectief wat ze beloven; Duidelijke en eerlijke informatie, visibiliteit, fijne en vlotte service en heldere communicatie. Fijne samenwerking!

Life coach - systeemtherapeute
Marianne Franssen - Bilzen

Celine Bal - Stress & burn-out coach

Celine Bal - Stress & burn-out coach

Vind-een-Coach.be is een gebruiksvriendelijk platform dat steeds werkt aan verbetering voor zowel klanten als professionals. Als professional krijg je vanuit de klantendienst persoonlijk en snel antwoord wanneer je met vragen en problemen zit. Verder is het een mooie tool om meer zichtbaarheid te krijgen als coach !

Stress coach - burn-out coach
Celine Bal, Herent

Patrick Poedts - Personal coach

Patrick Poedts - Personal coach

Beste,

Ik wil jullie alvast bedanken voor het mooie platform wat jullie aanbieden. Dit is een zeer waardevolle tool bij het plaatsen van en zichtbaarheid geven aan ondernemende therapeuten, trainers, coaches.

Personal coach
Patrick Poedts - Kampenhout

Gwen Fontenoy - Integratief en loopbaancoach

Gwen Fontenoy - Integratief en loopbaancoach

Vind-een-coach is een fijn platform om op aanwezig te fijn! Het is heel gebruiksvriendelijk. Bovendien garandeert het fijne, bijkomende instroom voor mijn praktijk. Ik ben nu reeds twee jaar aanwezig op het platform en kan het van harte aanbevelen.

Loopbaan- en integratief coach
Gwen Fontenoy - Lembeke

Liesbet Gielis - Gestalttherapeut

Liesbet Gielis - Gestalttherapeut

Deze website loopt echt goed. Ik betaal met veel plezier voor de komende 2 jaar.

Gestalttherapeut
Liesbet Gielis -
Heusden

Aanmeldingsteam GGZ de Kempen

Aanmeldingsteam GGZ de Kempen

Wij als GGZ de Kempen hebben enorm veel aan de websites waar jullie dag in dag uit mee bezig zijn. Wij zoeken regelmatig hulpverleners op voor cliënten als doorverwijzing. Dat maakt de stap naar begeleiding laagdrempelig. Super handig in gebruik. Toegankelijk voor iedereen. Jullie doen goed werk. Dankje!

Aanmeldingsteam - GGZ Kempen
Pascale de Vicq, Geel

Ann De Schepper - Life coach

Ann De Schepper - Life coach

Reeds een tijd geleden schreef ik mij in op deze website. Vanaf september organiseer ik ook workshops en ik zag dat men dit kon plaatsen op de website. Daarbij had ik nog een aantal vragen. Die werden op een heel vriendelijke, vlugge en professionele manier beantwoord. Een dergelijke houding vind ik belangrijk, ook m.b.t. een website.

Life coach - bemiddeling
Ann De Schepper, Kortrijk

Opleidingscentra