Terug naar boven

Sofie Horemans

Praktijk Pyzo

Loopbaancoach

Bredabaan 960, 1 ste verdieping met de trap

2170 Merksem (Antwerpen)

Introductie

Welkom,

Heel knap dat jij op zoek gaat naar een coach om jou te begeleiden met de problemen waar jij tegenaan loopt. Die eerste stap is vaak de moeilijkste maar getuigt van zelfinzicht, moed en de bereidheid om de zaken waarmee je worstelt aan te pakken.

Wie ben ik? Ik ben Sofie, 43 en ik werk als Auticoach /erkend psycholoog/ erkend loopbaancoach voor Pyzo te Merksem. Mijn job is mijn passie en ik streef ernaar elke cliënt persoonlijke begeleiding te bieden afgestemd op zijn/haar noden. Ik werk graag één op één met mensen en wil ze helpen om terug hun levenspad te kunnen vervolgen met meer voldoening en minder angst en onzekerheden.

Wat doe ik? Auticoaching betekent dat ik mensen met autisme begeleid, uitgaande van zowel de sterktes als de moeilijkheden die hiermee gepaard gaan. Zo tracht ik handvatten te geven om beter om te gaan met de uitdagingen die zij in het dagelijks leven ervaren. Hierbij denk ik aan het aanbrengen van structuur, voorspelbaarheid, onvoorziene omstandigheden en veranderingen. Je kan bij mij ook terecht voor auticoaching gefinancierd door het persoonsvolgend budget van het VAPH.

Als erkend loopbaancoach (door VDAB) werk ik via loopbaancheques (een cheque van 40 euro geeft recht op 4 uur begeleiding waardoor u slechts 10 euro per sessie betaalt). Je kan bij mij terecht voor het vinden van een job die bij jouw unieke persoonlijkheid past, het afstemmen van jouw huidige job op jouw persoonlijkheid, hulp bij conflicten met leidinggevenden of collega's, burnout of boreout. Dankzij mijn ervaring met auticoaching kan ik uiteraard ook helpen met de specifieke problemen waar mensen met HSP of ASS tegenaan lopen.

In de praktijk kom ik mensen tegen uit alle lagen van de bevolking die problemen ervaren in het dagelijks functioneren. Je kan bij mij terecht voor angsten, depressie onzekerheden, het verbeteren van je zelfbeeld, trauma, vermoeden van Autisme, ADHD en OCD. Daarnaast heb ik ook ervaring met de begeleiding van genderproblematiek. Omdat ook rolveranderingen tot een andere invulling van jouw leven kunnen leiden, begeleid ik ook mensen die moeilijkheden ervaren door een echtscheiding, overlijden, ziekte, het verlenen van of beroep moeten doen op mantelzorg.

Ik werk op dinsdag van 14 tot 21 uur, op donderdag van 14 tot 21 uur en op vrijdag van 15 tot 21 uur bij Pyzo, Bredabaan 960 G, 2170 Merksem. Uitzonderingen zijn mogelijk na onderling overleg.

Doelgroep: Ik werk met kinderen vanaf 10 jaar, jong volwassenen en volwassenen van alle leeftijden.

Talen: Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en kan me vlot uitdrukken in het Frans en Duits.

Ik ben te bereiken via de contactgegevens onderaan de pagina.

Lees verder

Specialisaties

Burn-out coaching HSP-coach Loopbaancoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Chronische pijn ADHD Angst - Paniekaanvallen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Ouderen Volwassenen Vrouwen Ouders Personen met een verstandelijke beperking Mannen Kinderen Jongeren Gezinnen

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coaching over het internet Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepspraktijk Coaching via telefoon - gsm Coaching via chat Coaching via e-mail

Consulttype

Individuele coaching Gezinscoaching Gezinsbegeleiding

Talen

Nederlands Engels Frans

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

dinsdag van 14 tot 21 uur
donderdag en vrijdag van 15 tot 21 uur

Wachtlijst

Momenteel slechts enkele weken wachttijd wegens zomervakantie. Snellere opstart is mogelijk indien er mensen uitvallen wegens ziekte (Corona).

Prijs voor een consult

60
loopbaancheques via VDAB
auticoaching via het persoonsvolgend budget

Duur van de sessie

50 minuten

Opleiding

Master in de klinische psychologie
erkend loopbaancoach

Terugbetaling

afhankelijk van uw ziekenfonds krijgt u een deel terugbetaald

Leeftijd

44 jaar

Beroepsvereniging

Vlaamse psychologencommissie
VVKP: Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen

Neem contact op met Sofie

Bredabaan 960, 1 ste verdieping met de trap

2170 Merksem (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.pyzo.be

Routebeschrijving