Terug naar boven

Tips voor een goede vindbaarheid

Vindbaarheid van jouw profiel1. Maak een goed profiel en word meer gecontacteerd!

Rendement van je profiel start bij een goede opmaak! Kijk op ‘hoe een goed profiel maken’ of je alle aanbevelingen hebt toegepast.

2. Social media

Vind-een-Coach.be doet iedere dag via verschillende wegen inspanningen coaching toegankelijk te maken en de website bekend te maken.
Maar we hebben ook jouw hulp nodig!

Like onze facebookpagina en deel regelmatig onze posts!
Tip: klik op 'volgen' en selecteer 'Als eerste weergeven'. Zo mis je geen enkele update of belangrijk nieuws.

Maak connectie met ons linkedin-profiel. Zoek naar Vind-een-Coach.be en maak connectie.

Zo help je mee de drempel naar coaching te verlagen en wordt ook jouw praktijk beter gevonden.
Samen bereik je meer!

3. Plaats een link naar Vind-een-Coach.be op je eigen website

Een link VAN je eigen website NAAR Vind-een-Coach.be en naar je profiel zal jouw profiel hoger doen verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Tevens zal zo Google jouw eigen website hoger waarderen! Je laat immers aan Google zien dat je samenwerkt met een gewaardeerde website op het vlak van coaching.

4. Pas af en toe je profiel aan

Kijk of er nieuwe zoektermen voor jou van toepassing zijn. We werken namelijk dagelijks aan het updaten van de site. Zo wordt jou profiel ook getoond wanneer bezoekers zoeken op de nieuwe zoektermen.

Pas ook geregeld je tekst, foto, volgorde van coachingsvormen ea aan. Zo toon je de bezoeker én Google dat jouw pagina up to date is en zal deze meer getoond worden in Google.

5. Maak Vind-een-Coach.be bekend in jouw buurt

Waarom?
Coachees zoeken vooral een coach bij hen in de buurt. Als ze bij bv. de apotheek in je buurt een kaartje vinden, is de kans groot dat ze jou contacteren.
Apothekers e.d. laten doorgaans geen kaartjes toe van individuele coaches. Echter wél van een overkoepelend initiatief zoals Vind-een-Coach.be.

Hoe?
Stuur ons een email met je naam en adres, en we sturen je gratis een pakketje kaartjes van Vind-een-Coach.be om te verspreiden in je buurt.

6. BETTER TOGETHER

Breng je collega's op de hoogte van de mogelijkheid om zich op Vind-een-Coach.be te plaatsen.

Want hoe meer hulpverleners en organisatoren er op Vind-een-Coach.be staan, hoe beter de site vindbaar is op het internet en dus ook jouw profiel. En hoe beter de coachees een hulpverlener kunnen kiezen die bij hun past. Dit verhoogt de kans op een succesvolle coaching.