Terug naar boven

Resultaten

De vindbaarheid van jouw praktijk. Daar gaan we voor!

De cijfers

Websitebezoeken blijven stijgen

Sinds de oprichting van Vind-een-Coach.be in 2016 is het aantal websitebezoeken gestegen van 0 naar meer dan 15.000 bezoekers per maand! En dit is nog maar het begin... De vindbaarheid van goede sites stijgt namelijk exponentieel met de tijd, en jij kan samen met ons groeien!

Met een profiel op Vind-een-Coach.be vinden coachees moeiteloos de weg naar jouw praktijk. Bovendien merken we dat na de coronaperiode nóg meer mensen het internet gebruiken in hun zoektocht naar hulp. Digitalisering is belangrijker dan ooit. Activeer je profiel en word nu al goed vindbaar online!

Benieuwd naar de groei van Vind-een-Coach.be? Bekijk alle cijfers en statistieken hieronder!

Bezoekersaantallen van september 2017 tot september 2021

Steeds bovenaan in Google

Vindbaarheid op het internet = een hoge ranking in Google. En daarbij is Google onze vriend. Hier vind je enkele voorbeelden van de waardering van Google (resultaten van 01/09/2021).

Probeer het zelf eens uit! Kijk zeker waar Vind-een-Coach.be gepositioneerd is, los van de dure advertenties.

Hoeveel keer werd contact opgenomen?

Coachees nemen naast e-mails vooral contact op met jou via telefoon en via doorklikken naar je eigen website. De statistieken a rato van de laatste maanden tonen het volgende resultaat:

  • 2.496 coachees stuurden een e-mail naar een coach
  • 6.308 coachees namen contact op met een coach via de telefoon
  • 15.992 coachees klikten van Vind-een-Coach.be door naar de website van een specifieke coach

Een platform voor professionele coaches

Er zijn ondertussen meer dan 900 professionele coaches aanwezig op Vind-een-Coach.be. Hierdoor is er nu in elke provincie een mooi aantal professionele coaches te vinden via het platform. Hoe meer coaches, hoe hoger de waardering van Google. Goed om weten: t.o.v andere websites plukken we niet ongevraagd gegevens van het internet om content te vullen. Alle coaches kiezen bewust voor een vermelding.

Ontdek hier alle voordelen van een profiel op Vind-een-Coach.be!

Ter vergelijking

In de beginjaren van VindeenTherapeut.be en Vind-een-Psycholoog.be waren de statistieken gelijklopend met die van Vind-een-Coach.be nu. Momenteel zijn deze sites de absolute marktleiders binnen de hulpverlenerssector qua vindbaarheid in Google en ROI (return on investment).

Deze sites hebben momenteel elk gemiddeld 45.000 bezoekers per maand! Door de structuur van de site en de dagelijkse opvolging gaat Vind-een-Coach.be dezelfde toekomst tegemoet als zijn voorgangers.


Mijn persoonlijke statistieken

Mijn statistieken

Bekijk via je statistieken het rendement van je profiel. Zo heb je een correct beeld van de verschillende wegen waarop jouw praktijk gecontacteerd wordt via Vind-een-Coach.be.

Hoe mijn statistieken correct interpreteren?

Coachees nemen naast e-mails vooral contact op via telefoon en via doorklikken naar je eigen website. Hou er rekening mee dat Vind-een-Coach.be in opstart is en gebruik vooral de laatste maanden als referentie.

Slechts 1 à 2 aanmeldingen zijn al voldoende om je investering terug te verdienen! Je vindt je statistieken eenvoudig door te inloggen en te gaan naar onderdeel 'Statistieken'. Lees meer over hoe je de statistieken die je ziet op je statistiekenpagina of in de verlengingsherinneringen die je van ons ontvangt, correct interpreteert.

Zijn je aantal paginabezoeken prima, maar zetten bezoekers niet vaak de stap tot contact? Bekijk dan hoe je jouw profiel kan optimaliseren.

En mijn eigen website?

Coachees zullen dikwijls aangeven je gevonden te hebben via je website of via Google. Vaak komen ze echter op je website via Vind-een-Coach.be of benoemen ze je profiel als jouw website. Ook wanneer ze het contactfomulier van je eigen website gebruikten, zijn ze hier dikwijls op terecht gekomen vanuit Vind-een-Coach.be.

Een link vanuit je profiel op Vind-een-Coach.be naar je eigen website zorgt er tevens voor dat je website hoger weergegeven wordt in Google. Google waardeert namelijk Vind-een-Coach.be heel positief en websites die ermee verbonden zijn worden bijgevolg ook hoger genoteerd.

Dit blijkt ook uit de terugval van het aantal nieuwe klant-aanmeldingen bij hulpverleners die hun profiel stopzetten.

Hoe verhoog ik mijn rendement?

Naast onze dagelijkse inspanningen kan jij zelf heel wat ondernemen om je vindbaarheid eenvoudig te verhogen:

  • Maak je profiel volledig en aantrekkelijk. Zorg voor een aansprekende afbeelding, een overzichtelijke tekst én selecteer alle zoekitems die bij jou van toepassing zijn. Een goed profiel is de sleutel tot rendement! Vind hier meer tips voor een goed profiel.
  • Heb je een eigen website? Plaats dan een link naar je profiel Vind-een-Coach.be.
  • Like onze facebookpagina en deel onze posts. Zo zet je Vind-een-Coach.be én jouw profiel meer in de kijker

Vind hier meer tips voor een goede vindbaarheid.

Bouw een geschiedenis op in Google

Hoe langer een profiel ononderbroken actief blijft, hoe meer jouw profiel wordt weergegeven in Google! Je pagina bouwt namelijk een geschiedenis op in Google. Hoe meer bezoekers enkele minuten op jouw pagina blijven, hoe belangrijker Google jouw pagina vindt en hoe meer Google jouw profiel naar voor zal schuiven in zijn zoekresultaten. Uit onze analyses blijkt dan ook dat users die al langer op Vind-een-Coach.be aanwezig zijn meer gecontacteerd worden.

Heb je nog vragen, twijfels of bemerkingen? We horen het graag!

Contacteer het team van Vind-een-Coach.beOpleidingscentra