Terug naar boven

Coaching tijdens corona maatregelen

Pagina bijgewerkt op 04/03/2021.

Door de huidige coronamaatregelen verloopt een bezoek aan de coach anders dan gebruikelijk. Wat kan momenteel wel en niet?

Mag je nog naar de coachingpraktijk gaan?

Ja, op dit moment mag je opnieuw bij je coach in de praktijkruimte langsgaan. Hierbij zijn de algemene coronamaatregelen van toepassing (1,5 meter afstand bewaren, handen ontsmetten, goede verluchting van de ruimte, dragen van een mondmasker,...). Coaching op afstand blijft echter de norm. Zo adviseert o.a. VDAB nog steeds om loopbaancoaching via tele-afspraken te laten verlopen.

Daarnaast is coaching waarbij geen 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden, verboden. Ook coaching aan huis en coaching met meerdere personen tegelijkertijd mogen voorlopig nog niet doorgaan. Al mag coaching met drie personen plus één coach wel doorgaan in de buitenlucht.

Coaching op afstand

Een fysieke afstand hoeft natuurlijk geen mentale afstand te betekenen! Je coach is er steeds voor jou, zodat jij je begrepen en gesteund voelt.

Coaching op afstand blijft dan ook een waardig alternatief.

Vind meteen een coach voor:

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust!

Opgelet: De coronamaatregelen in België worden continue bijgestuurd naargelang de epidemiologische toestand in ons land. We raden daarom aan om voor de zekerheid altijd een mondmasker mee te nemen en bij twijfel je coach te raadplegen.

Betrokken groeten,

Het team van Vind-een-Coach.be

Opleidingscentra