Terug naar boven

Usha Henning

Inside Nature

Natuurcoaching

Houte 14

9860 Balegem

Introductie

Wil je meer helderheid over de volgende stap in je leven of loopbaan? Als loopbaanbegeleider én natuurcoach help ik je in contact te komen met jouw eigen natuur. Je (her)ontdekt je talenten, versterkt je zelfvertrouwen en krijgt voedende inzichten. Je leert jezelf beter kennen, ervaart meer rust en kan beter voelen wat echt bij jou past. Daardoor kun je de juiste acties ondernemen en ontstaan er positieve
veranderingen in je leven en loopbaan. Zo ervaar je meer balans in je leven en meer tijd, rust en energie om de dingen te doen die je graag doet.

Ik begeleid je graag buiten in een van de bossen of natuurgebieden in Oost Vlaanderen. Regio Gent, Merelbeke, Oosterzele, Zottegem, Zwalm, Brakel.

Vind je het fijn om elkaar eerst te leren kennen alvorens je een coachingstraject aangaat? Maakt een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of kom eens mee op een van de natuur-belevingswandelingen.

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut en natuurcoach en heb veel ervaring in het begeleiden en coachen van mensen met loopbaan en levensvragen. Ik heb mijn werkervaring opgedaan zowel als zelfstandig ondernemer als HR coördinator in loondienst. Ik heb een holistische kijk op de wereld en
geloof in de eigen kracht en inzichten van mensen. Vrijheid, creativiteit, verbinding en authenticiteit zijn woorden die bij mij passen en die weerspiegelen in mijn werk.

Ik geniet ervan als ik je op ‘een down to earth’-manier kan begeleiden om trouw te zijn aan jezelf, meer balans te vinden en in je authentieke kracht te staan. Zo kun je beter keuzes maken vanuit respect voor je eigen waarden en een zinvolle bijdrage leveren aan de organisatie waar binnen je werkt of je eigen onderneming.

Waarom coaching in de natuur?
Naast dat het in deze tijden veiliger en gezonder is om buiten in de natuur af te spreken heeft het in de natuur zijn een enorme positieve impact op ons welzijn, onze gezondheid en ons gemoed.

We hebben drukke levens, er wordt veel van ons verwacht en we verwachten ook veel van onszelf. Vaak ben je zo druk bezig dat je de verbinding met jezelf en de natuur om je heen helemaal kwijt raakt.

Het ritme van de natuur ons kan helpen om weer verbinding te maken met onze eigen innerlijke natuur. Daarbij gebruik ik o.a. elementen uit de natuur (een steen, boom, blad) als symbool om dilemma’s en gevoelens zichtbaar te maken. Die natuurlijke elementen helpen om op een andere manier naar een
vraagstuk te kijken en zo tot inzichten te komen. Ik betrek de natuur dus echt in de behandeling. Vandaar dat ik er de voorkeur aan geef om de (loopbaan)begeleiding buiten in de natuur te doen, maar het kan ook zeker binnen.

Behalve van alles wat de natuur ons biedt, maak ik ook gebruik van systeemopstellingen, visualisaties, authentic movement en creatieve werkvormen. Al naar gelang de behoefte.

Welkom!

Lees verder

Specialisaties

Natuurcoaching Loopbaancoaching Ondernemerscoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Loopbaanbegeleiding Persoonlijke ontwikkeling Zelfzorg Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Leidinggevenden Bedrijven Vrouwen Ouders Papa's Mama's Zwangerschap

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching aan huis Coaching over het internet Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching via telefoon - gsm

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging Relatiecoaching

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

maandag tot en met vrijdag: natuurcoaching en loopbaanbegeleiding Workshops en wandelingen ook in het weekend

Prijs voor een consult

60 euro per uur of via loopbaancheques

Duur van de sessie

1,5 tot 2 uur

Opleiding

Hogeschool Natuurgeneeskunde, specialisaties: counseling en coaching en lichaamsgerichte therapie
Natuurcoaching, Job Coaching, Familie-, systeem- en organisatieopstellingen, Sjamanisme, Authentic Movement.

Leeftijd

36 jaar

Neem contact op met Usha

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Houte 14

9860 Balegem

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

https://insidenature.be/coaching/loopbaanbegeleiding.html

https://insidenature.be/coaching/natuurcoaching.html

https://www.facebook.com/insidenature.be/

Routebeschrijving