Terug naar boven

Stephanie Reynaert

Tell me more

Communicatiecoach

Verschansingsstraat 20

9030 Mariakerke (Gent)

Introductie

Ik help jou om vanuit verbinding resonant te leren communiceren met impact. Echt luisteren naar iemand en evengoed vlot je eigen boodschap brengen, hoe begin je daaraan? Welk stuk van jezelf toon je in je dialogen, bewust of onbewust? Ik ga graag samen met jou op pad om 'the language of life' te ontdekken en te verankeren in je denken, voelen en doen.

Het Enneagram als persoonlijkheidsmodel gaat uit van primaire drijfveren en motivatie achter gedrag. Het is gebaseerd op jouw blauwdruk of identiteit, vertaald in een van de 9 Enneagram persoonlijkheidstypes. Het ontdekken van jouw Enneagram type biedt een onwaarschijnlijke bron aan zelfinzicht. Hoe meer je kan landen in jouw type, des te beter je vanuit acceptatie en mildheid in staat bent om te groeien in bewustzijn.

We kijken in een ongefilterde spiegel naar jouw alledaagse patronen, de invloed ervan op je leven, je relaties en hoe je communiceert. Ik stel je de vragen die je nodig hebt, niet degene die je het liefste wil horen. Dit leidt tot een aanzienlijke verdieping op je mentale- en emotionele drijfveren en de mogelijkheid om je potentieel volledig te benutten. Jouw interne ruis die heb je (nu nog), die bén je niet.

Are you ready to face your bullshit and deal with it? Wil jij ook bewuste keuzes maken op basis van meer zelfinzicht? Ben je bereid om drama, comfort, excuses en slachtoffergedrag overboord te gooien? Ben jij klaar om écht te connecteren, te communiceren met impact en voluit te kiezen om te worden wie je altijd hebt willen zijn? Dan is mijn coaching aanpak iets voor jou.

Lees verder

Coachingsvormen

Coaching Communicatiecoach Enneagram coach Meer ...

Ondersteuning bij

Motivatie Persoonlijke ontwikkeling Zelfreflectie Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Bedrijven Leidinggevenden Samengestelde gezinnen Leerkrachten Mannen Vrouwen

Bereikbaarheid

Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto

Coachingslocatie

Coaching in de buitenlucht Coachingspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf of vereniging Individuele coaching Relatiecoaching Groepscoaching

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Overdag en 's avonds

Opleiding

NLP Coach Practitioner, iEQ9 Integrative Enneagram Practitioner, ICF Certified coach (ongoing), Non-Violent Communication (Human Matters)

Leeftijd

44 jaar

Neem contact op met Stephanie

Verschansingsstraat 20

9030 Mariakerke (Gent)

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.tellme-more.be

Routebeschrijving