Terug naar boven

Stephanie Muyters

Hoogsensitiviteit/opvoedkundige Blijgedacht

Lifestyle coach

Steenweg 139 , 1

3590 Diepenbeek

Introductie

Hallo,

Mijn naam is Stephanie en ik ben de trotse mama van een prachtige dochter en onder andere coach op vlak van hoogsensitiviteit en leefstijl.

Een tiental jaar geleden ben ik afgestudeerd als bachelor in de Orthopedagogie en ondertussen ben ik reeds meerdere jaren werkzaam als opvoeder/begeleider in een setting voor kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen. Daarnaast heb ik een bijkomende opleiding gevolgd rond HSP en personen met hoogsensitiviteit. Verder heb ik me verdiept in het thema 'hoogsensitief opvoeden' door een intensieve vorming hieromtrent te volgen, gevuld met praktische tips en concrete voorbeelden. Naast dit alles ben ik ook gecertificeerd Leefstijlcoach. Dus voor u al vragen rond gezonde voeding, beweging en ontspanning kan u ook bij mij terecht.

Ik ben op mijn levenspad al heel wat uitdagingen tegengekomen, zowel op jeugdige leeftijd als op volwassen leeftijd. Een aantal van die uitdagingen overkomen je en naar een aantal ben ikzelf op zoek gegaan. Ongeacht over welke soort uitdaging het gaat (opvoedkundig, persoonlijk, levensvragen,…),het is mijn overtuiging dat deze steeds gepaard gaan met twijfels, onzekerheden,angsten maar ook met het ontdekken van nieuwe inzichten en krachten. Dit laatste is dan ook hetgeen waar ik me iedere dag opnieuw op wens te focussen,geloven in jezelf en je eigen krachten!

Ben je de weg even kwijt? Zie je je eigen krachten/sterktes niet meer? Ben je overweldigd door de dagdagelijkse gebeurtenissen die op je pad komen? Loopt het moeilijk in je gezin? of ben je overdonderd door alle opvoedingsvragen die op je af komen? Hoe ga ik om met mijn hoogsensitiviteit of die van mijn zoon/dochter? …

Dit zijn nog maar enkele van de ontelbare levensvragen waar we dagelijks mee geconfronteerd worden en die ons soms heel erg uit balans kunnen brengen. Samen met jou, je gezin, je kind,… gaan we in mijn praktijk terug naar de kern van je persoon en het systeem. Namelijk naar jullie kracht en sterktes! Van hieruit kan er weer rust en vooruitgang tot stand komen in deze woelige periode.

Op vlak van hoogsensitiviteit ben ik een 'ervaringsdeskundige' daar ikzelf ook hoogsensitief ben. Ik merk dat door het delen van mijn ervaringen,Tips & Tricks mensen zich vaak minder alleen voelen bij het bewandelen van dit mooie HSP pad!

Voor meer informatie of contactmogelijkheden verwijs ik u graag door naar mijn contactgegevens bovenaan de pagina.

Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht!

Lees verder

Specialisaties

Lifestyle coaching Kindercoaching Gezinscoaching Opvoedingsondersteuning Gedragscoaching Jongerencoach Voedingsadvies Life coaching Coaching Counseling Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Zelfontplooiing Persoonlijke ontwikkeling Autisme (spectrumstoornis) ADHD Angst Stress en spanningen Zingeving en zingevingsvragen Grenzen stellen Keuzes maken Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Ouders Baby's Kinderen Jongeren Volwassenen Jong volwassenen Gezinnen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching aan huis

Consulttype

Individuele coaching Gezinscoaching Gezinsbegeleiding

Talen

Nederlands Engels

Prijs voor een consult

50 €

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Bachelor in de Orthopedagogie
Personen met Hoogsensitiviteit
Hoogsensitief opvoeden
Leefstijlcoach

Neem contact op met Stephanie

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Steenweg 139 , 1

3590 Diepenbeek

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.blijgedacht.be

http://www.facebook.com/muytersstephanie

Routebeschrijving