Terug naar boven

Sabine Havelaerts

2-Challenge (Empowering Yourself)

Loopbaancoach

Kerkstraat 21, (Schuin tegenover Delhaize)

2222 Itegem

Introductie

  • Waar krijg ik energie van?
  • Wat is mijn grootste talent?
  • Heb ik wel een passie?
  • Wat heb ik te bieden?

Onder andere deze vragen hielden me ruim 10 jaar geleden ook bezig. Ik had nochtans een mooie carrière als project, HR en change manager en toch vroeg ik me af of er niet meer was.
Door mijn persoonlijke zoektocht weet ik ondertussen dat ik energie krijg van mensen opnieuw in hun kracht te zetten. Empowerment is een woord dat hier zeker centraal staat.Ondertussen hebben we daar 2-Challenge rond opgebouwd.

Empowering organisations helpt bedrijven om de juiste M/V op de juiste plaats te krijgen en dit zowel tijdelijk via consultancy of permanent via werving en selectie.

Empowering yourself gaat volledig over het opnieuw in handen nemen van je eigen leven. Dit kan via loopbaanbegeleiding waar we mensen naar hun droomjob begeleiden, individuele coaching waar we samen bekijken wat jij nodig hebt opnieuw in je kracht te staan, perfectionisme coaching waar we je helpen om je beperkende patronen te doorbreken en je spontaniteit opnieuw te omarmen. Ook onze workshops en trainingen dragen bij aan jouw persoonlijke empowerment.

Mijn passie hierin, zoals gezegd mensen in hun kracht zetten maar ook mensen verbinden, het zien van opportuniteiten voor mensen die we begeleiden en waar we mee samenwerken. Binnen dit alles vind ik het belangrijk om jou als uniek persoon centraal te stellen. Alles start bij jouw vraag, jouw
unieke talenten en jouw waarden. Warm, open en empathisch zal ik je bevragen en uitdagen om jezelf te analyseren en te reflecteren en zo jouw unieke X-factor te definiëren om dan samen een actieplan op te stellen en om stap per stap op jouw tempo verder te gaan.

Om jullie professioneel te begeleiden, kan ik terugvallen op een jarenlange ervaring binnen HR, project, people en change management, verslind ik boeken die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling en vervolledigde ik mijn competenties met opleidingen zoals
· Project management (Eshal)
· Situationeel leiderschap (IVC)
· Change management (VA)
· Integrale coaching (YourCoach)
· NLP Practioner & Master (YourCoach)
· Loopbaancoaching (PfW)
· Perfectionisme Coaching (HOi)
· Creeëren van Vision Boards (Freedom Lab)

Dit alles combineer ik met mijn gezin, waar ik (plus) mama ben van 5 kinderen, graag wandel met de hond, geniet van een glaasje wijn, hou van een gezellige avond met familie of vrienden en me kan verliezen in een interieur of coaching boek. Mijn persoonlijke motto: "Decide, Commit, Succeed" en "Het verschil tussen Dromen en Realiteit is ACTIE ondernemen."

Ik ontvang jullie graag met een tas koffie of lekkere thee in een rustige en gezellige ruimte in onze kantoren te Itegem/Heist-op-den-berg. Je kan ook makkelijk parkeren.

Bijkomende vragen: Stuur me gerust een mailtje via zie contactformulier onderaan. Ik sta je ook graag telefonisch of persoonlijk te woord en maak hier dan ook graag tijd voor. Stuur me daarom een mailtje zodat ik deze tijd voor je kan maken en je niet het risico loopt, dat ik op dat moment bezig ben met een andere klant.

Lees verder

Specialisaties

Coaching Loopbaancoaching Job coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Beroepskeuze Zelfontplooiing Zelfvertrouwen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Met parking Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele coaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

kantooruren en avonduren. Sessies worden ingepland in onderling overleg.

Opleiding

Loopbaancoach, NLP coach, Integrale Coaching, Perfectionisme Coaching, Leidinggeven, Change management, Project management, Time management, Hypnotherapie...

Neem contact op met Sabine

Kerkstraat 21, (Schuin tegenover Delhaize)

2222 Itegem

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://www.2-challenge.com/coaching

Routebeschrijving