Terug naar boven

PIET LAMMENS

Loopbaancoaching - Integratieve Coaching

Integrale coach

Goorstraat, 70

3191 Hever

Introductie

In mijn Praktijk voor Authentieke Zelfontplooiing komt in een vertrouwensvolle ruimte jouw vraag of moeilijkheid op de voorgrond. We bekijken samen wat in jouw leven en loopbaan op dit moment speelt en om bijzondere aandacht vraagt, individueel of relationeel.

Ik werk daarbij zowel inspirerend en zingevend, als pragmatisch en actiegericht.

Stap voor stap en vanuit verschillende methodieken stimuleer ik je tot het verkrijgen van antwoorden vanuit je authentieke zelf. Hierdoor krijg je spontaan toegang tot je innerlijke wijsheid, waarbij je levensdoel, passies, weerstanden en angsten, behoeften, verlangens en talenten richting geven aan je innerlijk kompas.

Van hieruit bekijken we nieuwe mogelijkheden en hulpbronnen voor het realiseren van een diepere levensvervulling. En bekijken we samen welke concrete stappen je kan zetten om hier vorm aan te geven in je leven of werk.

Op mijn profiel hier op deze website vind je verder de specifieke thema’s of moeilijkheden waarvoor je daarbij bij mij terecht kan voor ondersteuning, en ook de mogelijke methodieken en benaderingen die hierbij specifiek voor jou in aanmerking kunnen komen.

Bij Relatiecoaching bied ik de partners ook de mogelijkheid tot een gericht gezamelijk relatietraject, dat de transformatie ondersteunt naar een meer verbindende en liefdevolle relatie, vanuit erkenning, acceptatie en overbrugging van mogelijke verschillen in behoeften, gevoelens en persoonlijkheid.

Scheidingsbemiddeling is mogelijk voor partners die op zoek zijn naar een constructieve manier om hun relatie te beëindigen.

Je kan bij mij ook terecht voor een Integraal Begeleidingstraject voor Authentieke Zelfontplooiing, en voor een Begeleidingstraject voor de Integratie van Spirituele Ervaringen. Meer informatie over mijn aanpak hierbij, vind je in detail toegelicht op mijn eigen website.

In een Traject Evolutionaire Loopbaancoaching stel ik tenslotte mijn meer dan 25 jaar ervaring als bedrijfsleider en (bedrijfscultuur)coach bij het rekruteren, inspireren en van werknemers, kaderleden, leidinggevenden en ondernemers ter beschikking.

"In de 20 jaar dat ik met Piet heb samengewerkt, heb ik hem leren kennen als een sterke en warme persoonlijkheid, bij wie je met zowel persoonlijke levensvragen als werk en carrière thema’s terecht kan. Iemand die de gave heeft om op een eerlijke, zeer respectvolle manier feedback en richting te geven, en me daarbij op aantal zeer cruciale momenten in mijn leven heel doeltreffend heeft gecoacht en geïnspireerd." (Christophe)

"Ik apprecieer enorm de holistische aanpak van Piet. Alles mag er zijn. Piet kent de kunst van het vertragen en stelt de juiste vragen waardoor je vanzelf telkens weer in een diepere laag terecht komt. En zo gingen we samen op pad. Het is fijn om je volledig gezien te voelen door iemand." (Tom)

“Piet is een warme, inspirerende persoonlijkheid met visie en ervaring. Hij schept onmiddellijk vertrouwen. Hij verstaat de kunst om je feilloos te laten scherpstellen op je kwaliteiten. Dankzij zijn doorzicht en zijn coaching heb ik de juiste loopbaanstappen genomen én later nog eens een succesvolle doorstart kunnen maken.” (Rudy).Lees verder

Coachingsvormen

Loopbaancoaching Management coaching Integratieve coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Loopbaanbegeleiding Zelfontplooiing Leiderschap Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Leidinggevenden Mannen Volwassenen Koppels Papa's Jong volwassenen Personen met een fysieke beperking

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching aan huis Coaching in de buitenlucht

Consulttype

Individuele coaching Relatiecoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

flexibel - afhankelijk van agenda

Wachtlijst

nee

Prijs voor een consult

50 euro per uur

100 euro per uur (bedrijfscontext)

Duur van de sessie

1 uur of 1,5 uur (in onderling overleg)

Opleiding

Loopbaancoach, Core Coaching, Bedrijfscultuur Coach, LeiderschapCoach, Integrale & Holistische Therapie & Coaching, Systeem- & Familieopstellingen, Mindfulness, Meditatie, Voice dialogue, Body-Mind Therapie & Coaching

Neem contact op met PIET

Goorstraat, 70

3191 Hever

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.evolutionair-coachen.be

http://www.hetbospad.Be

Routebeschrijving