Terug naar boven

Nele Pessemier

Sparkling Steps

Loopbaancoach

Frankrijkstraat 3, d

1755 Oetingen

Introductie

Ben je een hoogsensitieve creatieve generalist met een brede interesse, zie je soms door de bomen het bos niet meer of vind je het moeilijk om jezelf in een klassieke functiebeschrijving te herkennen? Of word je juist heel snel enthousiast over iets nieuws, maar ben je er ook snel weer op uitgekeken? Worstel je geregeld met je fijngevoeligheid op de werkvloer? Heb je een uitdagende job en heb je desondanks het gevoel dat er iets mist? Wil je graag "iets anders", maar weet je niet goed wat?

Als loopbaancoach help ik jou op weg. Tijdens onze wandelingen in de natuur gaan we op zoek naar jouw talenten, naar jouw drijfveren en energiebronnen. Je vindt intuïtief je eigen weg. De natuur treedt daarbij op als spiegel of als metafoor. En aangezien je al in beweging bent, stuit je sneller op je eigen pad. Bovendien zet je direct al stappen in de richting van groei of verandering die bij jou past.

Over mij

Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen, zodat ze (weer) aansluiting vinden bij hun kern en hun talenten ten volle kunnen inzetten voor datgene wat hen echt bezielt. Ik krijg energie als ik mensen in hun kracht en waarde kan zetten, hen kan begeleiden naar persoonlijke groei én als ik naar buiten kan, de natuur in.

Ondanks mijn studies (licentie klinische psychologie), stapte ik al snel de bedrijfswereld in. Intussen heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd in verschillende functies en binnen uiteenlopende sectoren (gaande van de interimsector, over het financiële departement van een KMO, tot een grote verzekeraar). Een paar jaar geleden besliste ik om als zelfstandige aan de slag te gaan, een heel bewuste keuze, zodat ik meer tijd kan vrijmaken voor loopbaanbegeleiding vanuit een onafhankelijk perspectief.

Mijn praktijk

De natuur is mijn kantoor. De coachisessies gaan dus altijd buiten door, in het bos, tussen de velden of in een park. De natuur werkt stressverlagend, haalt je uit je hoofd en uit je comfortzone en stimuleert je creativiteit. Een actieve deelnemer aan het proces dus.

De plaats van afspraak wordt in onderling overleg bepaald. Mijn werkgebied strekt zich uit van de ruime regio Pajottenland tot de Brusselse rand en de rand van de Vlaamse Ardennen. Denk maar aan de Paddenbroek in Gooik, de Wolfsputten in Dilbeek, het Hallerbos, het Neigembos in Ninove, het Rapsaillebos in Geraardsbergen,... Deze lijst is zeker niet volledig. Heel wat mogelijkheden dus om te gaan verkennen.

Zin in?

Staan je wandelschoenen al klaar? Zalig!

Aarzel niet om een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek vast te leggen.

Meer info op zie websitelink onderaan

Lees verder

Coachingsvormen

Loopbaancoaching HSP-coach Natuurcoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Loopbaanbegeleiding HSP - Hoogsensitief Bore-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Jong volwassenen Mannen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto

Coachingslocatie

Coaching in de buitenlucht

Consulttype

Individuele coaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Frans

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Wachtlijst

Beperkt

Duur van de sessie

1,5 à 2 uur

Opleiding

Licentiaat Klinische Psychologie
Opleiding tot Wandelcoach
Appreciative Coaching
Ontdek de talenten van je coachee (talentenmethode van Luk Dewulf)
Loopbaanbegeleiding voor Creatieve Generalisten (Silvia Derom)
Loopbaancoaching (Next Step Coaching)

Neem contact op met Nele

Frankrijkstraat 3, d

1755 Oetingen

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

https://www.sparklingsteps.be/individuelebegeleiding

https://www.facebook.com/Leavescoaching/https://www.facebook.com/SparklingStepsCoachingindenatuur/?view_public_for=1020685391436271

Routebeschrijving