Terug naar boven

Nele Bogaert

Groeistap

Coach

Dikkebusseweg 248

8900 Ieper

Introductie

“A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking, because her trust is not in the branch, but in her own wings”

Hallo!
Ik ben Nele Bogaert (°1975). Ik ben gehuwd met Pedro en ik ben mama van onze dochter Soetkin en onze zoon Pepijn.
In mijn 25-jarige onderwijservaring was begeleiding van mensen de rode draad. Op weg gaan met jongeren en volwassenen en hen zien “groeien”, maakt mij echt gelukkig.
Naast mijn functie van leerkracht, was ik lid van het team leerlingenbegeleiding en van de werkgroep “Methode en Motivatie”. Ik werkte op school als leercoach. Ik was 15 jaar mentor in aanvangs – en stagebegeleiding en 6 jaar interne vertrouwenspersoon. Vanuit die laatste twee functies begeleidde ik ook volwassenen.
Mijn functie van interne vertrouwenspersoon heeft mij ten volle doen beseffen en voelen dat mensen begeleiden mijn passie is en heeft mij verdere stappen laten zetten in de wereld van coaching. Ik ben heel wat vormingen en opleidingen gaan volgen. Ik ben erg geboeid door mensen en hun verhalen. Door steeds meer met begeleiding bezig te zijn, heb ik hierin mijn missie ontdekt en heb ik in 2018 de stap gezet om mijn eigen praktijk Groeistap op te richten om zo nog vaker het beste uit mensen te kunnen halen. Ik werk in groepspraktijk Equilibre, waar ik mij samen met het multidisciplinaire team inzet voor het welzijn van mensen.


“Groeien” betekent voor mij meer en meer jezelf worden, meer en meer jezelf kunnen, durven en mogen zijn. Iedereen voelt zich beter in zijn of haar vel als hij of zij de kans krijgt zichzelf te mogen zijn. Op elk moment van zijn of haar ontwikkeling. En om te ontwikkelen moet je vaak starten met ont-wikkelen (terug naar de basis/kern) om vervolgens te komen tot ontwikkeling (bouwen en groeien). De kerntalentenmethode is hiervoor een buitengewoon geschikte tool.
Als gepassioneerd en heel ervaren kerntalentenanalist laat ik jongeren en volwassenen groeien vanuit hun mogelijkheden en talenten. Met de kerntalentenmethode en via coaching ondersteun ik jongeren vanaf ongeveer 14 jaar en volwassenen in hun zoektocht naar hun persoonlijkheid, hun natuurlijke sterktes en eigenschappen. Op die manier kom je tot het maken van positieve en duurzame keuzes op alle domeinen van je leven: studie, beroep, promotie, persoonlijke ontwikkeling … Ik vind het fantastisch dat ik met deze krachtige methode en via coaching mensen kan inspireren om te gaan voor datgene waar hun ogen van gaan sprankelen! Mensen helpen ontdekken wat hun toegevoegde waarde is, wat hun passie, talenten en drijfveren zijn, wat ze echt willen in hun leven, wat bij hen past en wat hun energie geeft … ik kan je verzekeren, dat is heel dankbaar werk!
Jongeren en volwassenen (opnieuw) in hun kracht laten staan en versterken in hun eigen natuurlijke beweging, dat is mijn missie.


Authenticiteit, empathie, openheid, fijngevoeligheid, vertrouwen, veiligheid, positiviteit staan centraal in mijn coachings.


In mijn vrije tijd geniet ik van momenten met mijn gezin, hou ik van lezen en van lekker eten, ga ik met mijn hond het bos in en ga ik joggen, pik ik graag een concert mee en ontdek ik graag een nieuwe stad.

Bij mij kan je terecht voor:


loopbaanbegeleiding en talentcoaching voor volwassenen:

De kerntalentenmethode is de meest efficiënte weg om je werkgeluk zelf in handen te nemen. Je krijgt de woorden om jouw sterktes, kwaliteiten, wensen, frustraties, valkuilen, patronen te benoemen. Loopbaanbegeleiding is al lang niet meer alleen mensen begeleiden naar een andere job, maar vooral mensen wakker schudden om het beste uit zichzelf te halen en te allen tijde eigenaarschap op te pakken voor hun eigen loopbaan. Werken vanuit je sterktes geeft jou energie!

studiekeuzebegeleiding en talentcoaching voor jongeren:

Je kunt niet weten wat je wilt, als je niet weet wie je bent! Aan de hand van de kerntalentenmethode krijg je zicht op je karaktereigenschappen, je ontwikkelingskansen, je motivatie. We linken dit meteen aan jouw schoolloopbaan en persoonlijk levensverhaal. Zo kies jij een studierichting die echt bij jou past en vermijd je heel wat “trial and error”. Vanuit mijn jarenlange onderwijservaring, heb ik een grondige kennis van de verschillende studierichtingen en werk ik ontzettend graag met jongeren: jongeren in hun waarde zetten, zodat ze met meer zelfvertrouwen goesting krijgen om zichzelf op de rails te zetten, dat geeft mij de grootste voldoening!

veerkrachtcoaching:

Afhankelijk van jouw situatie en behoeftes stippelen we een traject op maat uit. Via individuele coaching leer je beter omgaan met stress door te werken aan nieuwe denkpatronen, aanpassingen in je levensstijl, persoonlijke acties op vlak van werk en privé … Je krijgt inzicht in het stress – en burn-out proces en je leert wat stress met je lichaam en geest doet. Door je veerkracht te verhogen, pak je problemen en stress efficiënter aan. Samen ontdekken we waar het echt om gaat en dat er altijd meerdere opties mogelijk zijn. We brengen jouw stressklachten in kaart en zo krijg je al meteen inzicht in de stressoren in jouw leven. De oplossing voor wie last heeft van stress ligt dus niet in het creëren van een volledig stressloos leven, maar net in het beter leren omgaan met stress. Met vallen en opstaan. Met oefenen. Stress, overspannenheid of een burn-out zijn een kans om meer te weten te komen over jezelf en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Dit is het begin van een nieuwe manier van leven en werken, van een nieuwe manier van zijn.

Ik ben lid van VESB (Vereniging Erkende Stress – en burn-out coaches).

Ik ben erkend door Coretalents als Senior Kerntalentenexpert dankzij het grote aantal analyses die ik al gedaan heb, zowel bij jongeren als bij volwassenen en door mijn blijvende professionalisering in de kerntalentenmethode.

Vanuit mijn enthousiasme en drive help ik je graag vooruit in je zoektocht naar groei en transformatie zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.


Nele

Lees verder

Specialisaties

Loopbaancoaching Job coaching Talentontwikkeling Meer ...

Ondersteuning bij

Loopbaanbegeleiding Beroepskeuze Carrière Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Jongeren Mannen Vrouwen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Coachingslocatie

Coachingspraktijk

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op afspraak, zowel overdag in de week als 's avonds.

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

betaling met loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding en veerkrachtcoaching (80 euro voor 7 uren begeleiding)
Andere tarieven: zie website

Opleiding

Erkend kerntalentenanalist (Coretalents) - Loopbaancoach (Better Minds At Work) - HSP-coach (Open Mind) - erkend stress - en burn-outcoach (YourCoach) - - jongerencoach (Open Mind) - Masterclasses in de kerntalentenmethode (Coretalents): kerntalenten en stress in eigen regie nemen / kerntalenten en stress, burn-out, bore-out en HSP / kerntalenten en gaming / kerntalenten en zelfvertrouwen / kerntalenten en perfectionisme / kerntalenten en studiekeuze / kerntalenten en leiderschap - Verdiepingsdagen in de kerntalentenmethode - 1 op 1 gezondheidsopstellingen (school voor Ayurveda) - Individueel Emotioneel Begeleider (Sandra Kleipas)

Terugbetaling

Via loopbaancheques

Beroepsvereniging

VESB (Vereniging Erkende Stress - en burn-out coaches)
Erkend Senior Kerntalentenanalist door Coretalents

Neem contact op met Nele

Dikkebusseweg 248

8900 Ieper

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www. Groeistap.be | Kerntalenten | Studie- en loopbaanbegeleiding ...https://www.groeistap.be

https://www.equilibre.info/

Routebeschrijving