Terug naar boven

Nadine Struijk

Momcare

Gezondheidscoach

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be.

Vind een andere coach via onderstaande linken:

Vind een coachVind een coach in AntwerpenVind een Gezondheidscoach

Introductie

Momcare is een veilige haven voor (aanstaande) moeders vanaf conceptie tot een jaar na de geboorte. Als geboortetrauma preventie coach begeleid ik (aanstaande) moeders naar een positieve geboorte-ervaring vanuit eigen innerlijke kracht en vertrouwen. De ondersteuning gaat verder na de geboorte. Voorbij de kraamperiode en standaardhulp voorzien we samen voldoende nageboortetijd om rustig te herstellen en terug in je vernieuwde ritme te komen.

Praktijkruimte is in hartje Antwerpen. Perfect om voor of na de sessie jezelf nog even wat extra ontspanning te gunnen.


AANBOD MAMA

THE MOMCARE EXPERIENCE:
Dit coachingtraject kan op elk moment starten. Echter hoe vroeger in de zwangerschap ik jou mag begeleiden, hoe beter. Preventief werken we naar een positieve geboorte-ervaring. Vanuit eigen kracht en intuïtie leer je te vertrouwen op je eigen lichaam. De natuurlijke processen worden optimaal benut en jouw moederprogramma wordt aangezet.

Het welzijn van je kindje is echter onlosmakelijk verbonden met jouw gezondheid. En jouw gezondheid is nét de bekommernis van Momcare. Moeder worden is één van de grootste natuurlijke veranderingen, een ware transformatie, die verder reikt dan enkel zwanger zijn, een kind op de wereld zetten en herstellen binnen de ‘verwachtte’ kraamperiode.

Tijdens dit coachingtraject is het ook mogelijk om je partner een sessie mee te nemen om enkele zaken samen te bespreken. Maar er is ook een traject specifiek voor partners.


THE BIRTH EXPERIENCE:
The Birth Experience een basis zelfzorg-element voor (net bevallen) moeders. Het is een vast onderdeel uit The Momcare Experience, maar Momcare ziet de noodzaak hier voor elke moeder. Hoe sneller je deze zelfzorg inzet, hoe effectiever het resultaat op je emotionele gezondheid & je herstelproces.

- sessie van 2 uur in praktijk of online
- je krijgt opdracht vooraf & overlopen deze tijdens de sessie
- tot 2 weken na de sessie whatsapp begeleiding naar behoefte
- afspraak is meteen in te plannen na betaling
- 200€ (incl btw)


AANBOD PARTNER:
Van partner naar ouder. Het is geen evidentie.
Momcare spreekt de taal van de moeder, maar geeft de partner ook een stem. De reden hiervoor is heel eenvoudig. Ten eerste ben jij als partner één van de belangrijkste omgevingsfactoren
voor je vrouw. Jij speelt een sleutelrol voor de (aanstaande) moeder én dus ook voor jullie kindje. Daarnaast ervaar jij de overgang van partner naar ouder op je eigen manier en mag dit ook ruimte en plaats krijgen. Moeder en kind worden altijd op de eerste plaats gezet en soms lijken we te vergeten om te vragen hoe het met jou gaat?!


AANBOD: herstellen van een (geboorte)trauma
Het herstelgesprek is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om te herstellen van een geboortetrauma. Tijdens het gesprek wordt je door middel van visualisatie in verbinding gebracht met je emotionele brein en innerlijke kracht. Het is een omgevingstherapie waarbij je stresssysteem tot rust kan komen, wat alle organen en systemen positief beïnvloedt. Hiermee worden je natuurlijk capaciteiten tot herstel weer aangesproken en kan er weer balans komen in je (gevoels)leven.

Bekijk alle informatie op mijn website bij aanbod.

Lees verder

Specialisaties

Lichaamsgerichte coaching Coaching Gezondheidscoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Zelfvertrouwen Eigenwaarde Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Vrouwen Koppels Papa's Zwangerschap Mama's

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij trein station

Coachingslocatie

Coaching in de buitenlucht Coachingspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Relatiecoaching Individuele coaching

Talen

Nederlands Engels

Duur van de sessie

90

Opleiding

Geboortetrauma Preventie Coach bij Zo Beval Ik (NL)
Geboortetrauma Therapeut bij De Geboortespecialist (NL)