Terug naar boven

Myriam DEROO

Hart Tegen Stress

Stresscoach

Wielewaalstraat 70

9000 Gent

Introductie


Je kan terecht bij Hart Tegen Stress voor zowel stress en burn-out coaching, hartcoherentietraining en loopbaanbegeleiding.

Stress en burn-out coaching en hartcoherentie helpen je omgaan met stress en het heropbouwen van je eigen veerkracht. Het ene helpt je vitaler en gezonder te functioneren via coaching en het andere via een ademhalingstechniek.

In stress en burn-out coaching werk ik in een individueel coachingtraject op maat van de persoon. Een hartcoherentietraining kan zowel individueel als in groep gegeven worden. Bij beiden wordt het vierstappenplan gevolgd zoals ook beschreven in het boek 'Blijven Ademen'. In een individueel traject is er meer aandacht mogelijk voor individuele stressgerelateerde problematieken.

Via loopbaanbegeleiding zoek ik samen met jou uit welke richting je kan inslaan op professioneel vlak. Zit je met vragen rond je eigen werksituatie of ervaar je teveel spanning en stress op het werk? Is je work/life balance niet meer in evenwicht of weet je even niet meer welke richting het uit moet met je loopbaan?

Via loopbaanbegeleiding op maat help ik je in de richting van jouw droomjob, met een authentieke en warme aanpak. Loopbaancoaching kan zowel particulier als via bedrijven of organisaties aangeboden worden.

Je kan hiervoor beroep doen op loopbaancheques van de VDAB zie websitelink onderaan

In mijn coaching vertrek ik vanuit een holistische visie, gericht op de mens als geheel. Gezondheid en goed kunnen functioneren gaan zowel over het fysieke, het mentale, als het emotionele. Ervaringen leren ons dat het bewust worden van mechanismen in ons lichaam en denkpatronen, het verruimen van de blik en het scheppen van keuzemogelijkheden zorgen voor gezonde persoonlijke groei.

Er wordt in de trainingen dus steeds op maat gewerkt en op basis van het inzetten van persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden. Ik wil op een constructieve manier bijdragen aan een gezond evenwicht voor jou als individu.Lees verder

Coachingsvormen

Stress coaching Burn-out coaching Ademcoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Loopbaanbegeleiding Stress en spanningen Burnout / burn-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Bedrijven Leerkrachten Kinderen Jongeren

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coaching in de buitenlucht Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching via telefoon - gsm Coaching over het internet

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

9u - 21u30

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

50€/u

Duur van de sessie

1,5 u

Opleiding

Stress en burn-outcoach, hartcoherentietrainer, integrale coaching

Terugbetaling

Loopbaancheques VDAB

Beroepsvereniging

VESB (Vereniging Erkende Stress en Burn-out Coaches)
NERVA.COACH

Neem contact op met Myriam

Wielewaalstraat 70

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.harttegenstress.com

Routebeschrijving