Terug naar boven

Update rond coaching na Covid-19-lockdownBijna alle coaches bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook coaching via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Marianne Franssen

Empowering Women

Systeemcoach

Wagenstraat 6

3740 Bilzen

Introductie

Als onderneemster kan je bij mij terecht met al je loopbaan- en ondernemersvragen met loopbaanbegeleiding cheques van de VDAB. Op die manier krijgt je 4u begeleiding voor slechts 40€!

Ben jij een vrouw die haar mannetje staat in de zaak of haar job? Heb je een rijkelijk gevuld leven en weet je wat je wil? Heb je alles uitgedacht en daardoor al heel wat bereikt; mooi huis, leuke auto, leuke partner en kids erbij…Heb je ook zo nu en dan, maar steeds vaker dat rare gevoel bij die ene vraag: ‘Is het dit?’ In dat geval heb ik erg goed nieuws voor jou: Je bent niet alleen, en je beeldt het je niet in. Deze manier van in het leven staan zijn we ergens onderweg als ‘normaal’ gaan beschouwen, omdat we zovelen rondom ons hetzelfde zien doen... maar het kan dus écht wel anders!

Ondernemen doe je, net als leven, niet in je eentje. Vanaf het moment dat we met anderen samenwerken (partner, familie, vennoot) is het essentieel je authenticiteit niet te verliezen in compromissen zodat je je nooit (meer) hoeft af te vragen waarom je het ook weer allemaal doet.

Systeemopstellingen maken 'alles wat onder tafel speelt' zichtbaar en geven onmiddellijk inzicht in de eigenlijke situatie, relatie of conflict.
SysteemCoaching werkt dus niet alleen heel snel maar is ook op lange termijn zeer effectief op persoonlijk, relationeel en professioneel vlak. Het beslaat altijd het geheel, het grotere plaatje zeg maar.

Quote van de maand: 'In 1 uur bij jou bereikte ik meer dan in 4 jaar bij de psychologe'.

Ben je er klaar voor om j eigen weg en visie te volgen?

Kom dan naar één van mijn Vrouwen-avonden of maak een afspraak voor een eerste persoonlijk, kennismakingsgesprek, en ontdek waarom het zo belangrijk is dat jij jouw visie in de wereld zet!


Met loopbaanbegeleidingcheques van de VDAB betaal je 40€ voor 4 uur begeleiding. Zonder loopbaanbegeleidingcheques van de VDAB betaal je als particulier 75€ per los uur, en 60€ per uur in een jaartraject. Als onderneemster betaal je 100€ per los uur (incl. BTW), en 80€ per uur in een jaartraject.

Wil je liever eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan! Je betaalt hiervoor 50€; tenzij je daarna beslist om in een traject te stappen, dan is dit uur gratis.

SYSTEEMCOACHING WERKT SNEL EN IS DIEPGAAND. M.a.w. je moet geen 2 jaar op consultatie komen om effectief resultaat te bereiken.

Zelf ben ik van nature een zeer ondernemende vrouw die al bijna 20 jaar als vrouwelijk onderneemster meedraait. Juist daarom ken ik de valkuilen als geen ander waarin je jezelf verliest wanneer je meer wil presteren en carrière wil maken vanuit een vechtersmentaliteit en bewijsdrang.
Meer informatie vind je op zie websitelink onderaan

Ik geef loopbaanbegeleiding aan zelfstandige onderneemsters die bereid zijn hun eigen weg te volgen. Daarnaast geef ik systeembegeleiding aan iedereen die daar nood aan heeft. Het werkt effectief bij alles wat in de familie, relatie of onderneming zit en oplossing vraagt. Dat doe ik in de vorm van 1 op 1 gesprekken en familie-opstellingen.

Je kan bij mij terecht in Bilzen in de holistische gezondheidspraktijk Innsaeimed. Deze plaats is vlot bereikbaar en voorzien van ruime parking.

Verder kan ik ondersteuning en een klankbord bieden bij volgende lichamelijke, relationele en emotionele klachten: Verleden loslaten. Woede en boosheid niet durven uiten. Niet authentiek durven communiceren. Niet durven zijn wie je bent. Grenzen afbakenen naar familie, partner, werk en omgeving. Moeite met je leiderschap op te pakken. Stressgevoeligheid. Onverwerkte pijnlijke levenservaringen. Weinig zelfvertrouwen. Weinig zelfwaarde. Relatieproblemen. Moeilijkheden in de relatie met je vader of moeder. Vastzitten in jeugdervaringen. Moeilijkheden met je volle potentieel te bereiken. Moeite met het vinden van de juiste partner. Faalangst. Communicatievaardigheden. Assertiviteit. Veranderingen van werk of functie. Steeds opnieuw problemen met je baas. Zingeving. Ongewenst kinderloos zijn. Angst voor het leven. De vraag wie jij écht bent en wat jij wilt bereiken in jouw leven…


Lees verder

Specialisaties

Ondernemerscoaching Familieopstellingen Systeemcoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Zingeving en zingevingsvragen Carrière Eenzaamheid Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Koppels Bedrijven Ouderen Jong volwassenen Mannen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte Met parking

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Groepspraktijk Coaching aan huis Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging Relatiecoaching Groepscoaching

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

9 - 19u

Prijs voor een consult

Met loopbaancheques van de VDAB: 40€ voor 4 uur

Duur van de sessie

Max. 2 uur

Opleiding

Professional Coach
Masterclass Systemic Coach
Vierdimensioneel coachen
Systeemopsteller

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door Marianne Franssen - Empowering Women

TypeNaamStart datum

Vorige cursussen

TypeNaamStart datum
WorkshopUltieme Vrouwelijkheid; van Veiligheid naar Seksualiteit12 november 2019
WorkshopMijn Plek in Mijn Familie5 november 2019
Toon oudere cursussen

Neem contact op met Marianne

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Wagenstraat 6

3740 Bilzen

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.mariannefranssen.be

Routebeschrijving