Terug naar boven

Lieve Lambert

Mental Balance

Coach

Wagenmakersstraat 2, Gelijkvloers

8730 Beernem

Introductie

Wat is er met mij aan de hand? Waarom lukt alles opeens niet meer en kost alles me zoveel moeite? Heb ik een Burn-out? Een depressie? Of gewoon te veel stress? Wat is een Bore-out? Kan MIJ dit wel overkomen? Kom ik ooit van dat vervelend gevoel af? Maak je deel uit van de sandwichgeneratie en is zorgen voor....ouders, kinderen, kleinkinderen, partner, werk, een moeilijke oefening?

Met lood in de schoenen naar het werk? Haat je deadlines of is dit net je ding? Heb je gewoon zin in een nieuwe uitdaging ? Hoe is je job-privé balans? Wist je dat je bij ontslag of pensionering ook een rouwperiode doormaakt?

Het leven stelt je soms voor uitdagingen waarover je je suf piekert en waar je alleen niet uit raakt.

Als Burn-out, Bore-out , Stress en Life-Coach kan ik je begeleiden en tips geven om je te helpen meer rust en balans te vinden in je leven.

Qi Gong zijn eenvoudige oefeningen en meditaties die ik (vrijblijvend) aanbied zodat je spanning, negatieve emoties en stress kan omzetten in innerlijke levenskracht. Qi Gong brengt je emotioneel in balans, biedt energetische bescherming en stimuleert het zelfhelend vermogen. Een belangrijke tool waar je dagdagelijks zelf mee aan de slag kan.

Bij loopbaanbegeleiding zoeken we samen uit naar wat voor jou wél werkt. Naar de stappen die jij kan zetten om je beter te voelen. Loopbaanbegeleiding is er niet alleen voor als je ander werk zoekt, maar is ook je laten begeleiden om uit te zoeken of je wel op de werkplek zit die past bij wie jij bent.

De V.D.A.B. ondersteund je daarbij door middel van loopbaancheques die je kan aanvragen. Voor 40 euro kan je vier uur begeleiding volgen. (te verlengen met 3 uur voor 40 euro) (zie website V.D.A.B. of je in aanmerking komt)

Sandwichbegeleiding is een loopbaanbegeleiding-plus. Mensen uit de Sandwichgeneratie nemen naast hun actieve loopbaan ook nog de zorg op voor een jongere en een oudere generatie. Doordat deze groep zoveel zaken moet combineren is men vaak overbelast en overbevraagd. Een Sandwichbegeleiding is niet verschillend, maar eerder een uitbreiding naar thema's om bij stil te staan en mee aan de slag te gaan.

Begeleiding en advies zijn een grote houvast om met je Burn-out of Bore-out en levensvragen om te gaan en om een lichtpuntje te zien op het einde van de tunnel.

Coaching brengt je inzichten, bewustwording en motiveert je om daarna zelf aan de slag te gaan en obstakels te overwinnen. Coaching helpt je om net dat éne kleine stapje te zetten die je nodig hebt om opnieuw evenwicht en energie te vinden en je leven aangenamer te maken.

Assertiever worden, angsten overwinnen, omgaan met HSP (Hoogsensitiviteit), bewuste keuzes
maken, sociale contacten verbeteren, perfectionisme, omgaan met Corona, rouwervaringen..

Op persoonlijk vlak deed ik zowel werkervaring op in de privésector als in de openbare sector. De uitdagingen die beide sectoren met zich meebrengen zijn mij dus niet vreemd. Mijn privéleven ging ook niet altijd over rozen en hard werken in combinatie met zorgen voor... was mijn uitlaatklep om niet te moeten stilstaan bij mijn eigen verdriet en pijn. Op die manier slaagde ik er in om mezelf volledig uit te putten.

In 2015 kreeg ik een Burn-out, gevolgd door een depressie. Het was een wake-up-call en vooral een harde confrontatie met mijn eigen grenzen.

Door zelf de stap te zetten naar begeleiding en door het volgen van verschillende Coach opleidingen, is voor mij een nieuwe weg ontstaan. De weg om anderen te helpen in hun zoektocht om meer rust en balans te vinden in hun hoofd en hart en het leven met al zijn uitdagingen te kunnen omarmen.

Heb je vragen of wil je eens langskomen voor een kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op via mail of telefoon.

Mijn praktijk is gelegen in een rustige omgeving. Op wandelafstand van het centrum van Beernem (bushalte Parkstraat/C.Marichalstraat). Er is parkeergelegenheid voor de woning en in de nabije omgeving.

Corona-maatregelen: Coachsessies in de praktijk (in mijn afzonderlijke therapieruimte) zijn toegestaan. Persoonlijk geef ik daaraan de voorkeur. Er is een luchtreiniger en CO2 meter aanwezig.

Hou je toch liever meer afstand? Een begeleide wandeling buitenshuis is mogelijk. Een gesprek via WhatsApp kan ook.

Indien je langskomt in mijn praktijk, graag bij het binnenkomen je handen ontsmetten en een mondkapje opzetten. Kom stipt op tijd. Annuleer je afspraak als je je ziek voelt of koorts hebt.

Warme groet, Lieve


Lees verder

Specialisaties

Burn-out coaching Loopbaancoaching Stress coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Loopbaanbegeleiding Stress en spanningen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Coachingslocatie

Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching via telefoon - gsm Coaching in de buitenlucht Coachingspraktijk

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op afspraak

Prijs voor een consult

40 € - 50 €

Duur van de sessie

1u of 1.30u - Via WhatsApp 45 min.

Opleiding

Masterclass Burn-out Bore-out en Stress Coach - Centrum Open Mind
Integrale Life Coach Pro - Centrum Open Mind
Bachelor Gezinswetenschappen - Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen
Sandwichcoach - Emino - Odisee
Sociaal Consulent - Vormingsinstituut voor K.M.O.
verschillende opleidingen rond leidinggeven, deontologie
Ervaringsdeskundige
Aangesloten bij het loopbaancentrum Connecting Your Dots


Terugbetaling

loopbaancheques V.D.A.B.

Beroepsvereniging

Loopbaancoach bij Connecting Your Dots

Neem contact op met Lieve

Wagenmakersstraat 2, Gelijkvloers

8730 Beernem

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer Routebeschrijving