Terug naar boven

Kelly Snoeck

Maniola

Coach

Van Cortbeemdelei 153

2100 Deurne (Antwerpen)

Introductie

Ik begeleid (jong)volwassenen die een crisisperiode doormaken van ‘een wereld op z’n kop’ naar een nieuw, zinvol begin in hun leven en werk.

Met gesprekken en visuele werkvormen staan we bewust stil bij jouw emoties en onzekerheden en verhelderen we jouw vragen als ‘hoe kan ik nu verder, wie ben ik geworden en waar wil ik heen?’. Zo vindt je jezelf terug en win je aan innerlijke kracht om open te bloeien.

Ik richt me vooral naar mensen die een dierbare hebben verloren (persoon of dier), die een deel van zichzelf hebben verloren (door ziekte of een situatie), die een burn out of bore out hebben gehad en mensen die op het kantelpunt staan van een nieuwe levensfase.

Crisisperiodes na een overlijden, ziekte of plotse andere veranderingen kunnen ook plaatsvinden op de werkvloer. Daarom dat ik ook daar wil bijdragen aan een hoger welzijn via procesbegeleiding, ervaringsgerichte workshops en vormingen.

Mijn praktijk heeft een warme, huiselijke sfeer en is gelegen in Antwerpen, vlakbij het Sportpaleis, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.


Wist je dat Maniola een vlindersoort is?

“Net toen de rups dacht dat zijn leven voorbij was, werd hij een vlinder.”

“Je wordt niet zomaar wakker als een vlinder, groei is een proces.”

Lees verder

Specialisaties

Coaching Life coaching Burn-out coaching Loopbaancoaching Job coaching Rouwbegeleiding - verliescounseling Ondernemerscoaching Bedrijfscoaching Oplossingsgerichte coaching Ontwikkelingsgerichte coaching

Ondersteuning bij

Persoonlijke ontwikkeling Zelfreflectie Verdriet Beroepskeuze Midlifecrisis Loopbaanbegeleiding Grenzen stellen Eigenwaarde Carrière Bore-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen Mannen Vrouwen Bedrijven Samengestelde gezinnen Leidinggevenden

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij trein station

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching aan huis Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf of vereniging Groepscoaching Individuele coaching

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Overdag en 's avonds, ook op zaterdag

Prijs voor een consult

60euro/u (prijzen workshops: op aanvraag)

Duur van de sessie

60-75min

Opleiding

Master in de Communicatiewetenschappen, Postgraduaat Management & Communicatie, Postgraduaat Inspirerend Coachen, bijscholingen in rouw-en verliescoaching, fotocoaching, visualisaties, NLP en personal branding.

Neem contact op met Kelly

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Van Cortbeemdelei 153

2100 Deurne (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.maniola.be

Routebeschrijving