Terug naar boven

Kathleen Mertens

DGT-Coach

Gedragscoach

Bredabaan

2170 Merksem (Antwerpen)

Introductie

Dag! Ik ben Kathleen, in hoofdberoep psychiatrisch verpleegkundige en in bijberoep DGT-coach. Ik begeleid personen die een behandeling volgen of hebben gevolgd in de Dialectische Gedragstherapie (DGT). Dit is een vorm van cognitieve gedragstherapie, in oorsprong ontwikkeld voor mensen met Borderline Persoonlijkheidsproblematiek maar ondertussen al gedurende lange tijd veel breder toepasbaar. Klachten rond emotieregulatie en relatieproblemen staan centraal.

Via individuele coaching help ik mijn cliënten om de aangeleerde vaardigheden uit de groepstherapie om te zetten naar de praktijk en help ze om te gaan met de moeilijkheden die ze hierbij tegenkomen. Een combinatie van groepstherapie en individuele coaching is essentieel voor een effectieve behandeling. Ik bied zelf geen groepstherapie aan maar kan wel advies geven over waar je dit wel kan volgen.

Hoeveel momenten per maand die coaching plaatsvindt, spreken we tijdens ons eerste gesprek af. Doorgaans is dit bij voorkeur wekelijks of tweewekelijks.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in Merksem en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (slechts op een aantal minuten wandelen van een tramhalte) en met de auto.

Opvolging bij een collega in Schilde, Beerse of Olen is ook mogelijk. Indien daar de voorkeur naar uitgaat, graag vermelden bij aanmelding.

Lees verder

Coachingsvormen

Gedragscoaching Counseling Mental coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfzorg Eigenwaarde Communicatievaardigheden Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Groepspraktijk

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Engels Nederlands

Werkmomenten

Op maandag tussen 11-20u

Wachtlijst

Ja

Prijs voor een consult

€60

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Bachelor Toegepaste Psychologie
Bachelor Psychiatrische Verpleegkunde

Neem contact op met Kathleen

Bredabaan

2170 Merksem (Antwerpen)

Antwerpen

Routebeschrijving