Terug naar boven

Karen Vandenputte

Out of the Blue . Into Unity

Transformatiecoach

grensstraat 29, 3010 Kessel-lo

3000 Leuven

Introductie

Hallo mooie mens,

Je vraagt je misschien af: "Wat doe ik hier?" of "Wat is mijn ware richting?" Je weet dat er meer is, je bent nieuwsgierig. Je fantaseert over jezelf, over een nieuwe betere wereld, op dit moment nog een stille droom, een roeping die meer en meer weerklinkt. Je weet dat er meer is, in jou, voor jou, maar tast nog wat in het duister.
Je kunt in een persoonlijke crisis zitten, wat meestal het begin is van een nieuw avontuur, ... je weet nog niet hoe en wat, verlangt naar inspiratie en begeleiding.

Reik uit naar mij, ik ben hier. Ik bied je mijn volledige aanwezigheid, mijn zachte doch directe steun als jij bereid bent om helder te kijken, naar jezelf, de ander, dit wat was, is, komen zal.

Mijn sessies en trainingen vertrekken van de schoonheid en mogelijkheden die ik zie in jou, jouw essentie, jouw potentie, jouw talenten. Ik erken je, accepteer jou in alles wat er speelt. Ik motiveer je om jouw ware zelf te ontsluieren, die stappen te zetten nodig om jouw vuur aan te wakkeren, los te komen van wat je tegenhoudt, zodat er ruimte is om opnieuw te dromen. Samen komen we tot dieper horen, verder zien, mooier verwoorden.

Mijn focus is bewustwording. Weten, voelen, zien dat we onlosmakelijk verbonden zijn met alles en iedereen rondom. Wij zijn van betekenis, hebben een verantwoordelijkheid in het geheel, zijn creator, healer. Ook al geloof je dit nog niet, diep vanbinnen huist jouw kracht, jouw liefde, klaar om bewust deel te nemen aan de evolutionaire verandering, die is en altijd zal zijn, ... maar waarin wij vandaag meer dan ooit nodig zijn.

.

Creatieve expressie in brede zin is mijn medicijn tot verandering en groei. Jarenlang was ik coördinator en artistiek begeleider binnen het sociaal-artistieke veld in Leuven. Verschillende coachingsopleidingen gaven mij een breed kader en diverse openingen om de menselijke psyche en ziel te verkennen. Een ervaringsgerichte sjamanistische opleiding initieerde mijn spirituele pad, ceremonies rondom leerden me wat verbinden echt is, met mezelf, mijn hart, met de ander, met het Al.

Sinds begin 2019 werk ik samen binnen de Araina Academy of Ascension en begeleid ik mensen in hun ascentieproces. Genetic Keycode Alchemy is veruit de meest krachtige en meest pure technologie voor mij om het zelf en anderen te healen, te activeren. De Codes herinneren je je genialiteit en zuiverheid, verhogen je bewustzijn en brengen je naar jouw volgend energetisch trillingsniveau.
Ik verbind me met The Diamond Genetic Key Codes in mijn Coachings, Trainingen, SoundActivaties, Tattoowerk en Kunst.

Ik ben hier om jou te inspireren. Samen komen we tot de kern van jouw essentie nu, laten we los wat niet meer hoort. Wij zijn creators, creëren onze realiteit, elke dag opnieuw. Welkom!

.

Individuele sessies

+Coaching

Mijn begeleiding is helder en gericht op inspireren, motiveren en activeren van ieder die bereid is om zich te verbinden met zijn pure essentie en authentieke creativiteit. Niet enkel het denken, maar ook jouw lichaam, emoties, intuïtie en verbeelding worden aangesproken. Door met beeldende materialen en stem te werken daag ik jou uit om vorm en klank te geven aan persoonlijke thema’s. Gevoelens en ervaringen die moeilijk onder woorden te brengen zijn, worden plots heel zichtbaar, hoorbaar en tastbaar.

Ik bied je een veilige ruimte, reik jou instrumenten aan die inzicht geven in terugkerende patronen die jou beletten om voluit te leven. Stap voor stap ontsluieren we illusies, conditioneringen, ... gaan we tot de kern van jouw blinde vlek, om deze met liefde te erkennen. Jij voelt wat niet meer past en laat los, verlangend naar jouw ware integriteit. Jouw intuïtie wordt helderder en hierop leer je vertrouwen.

De verkregen inzichten zijn een cadeau, geven energie en kracht om jezelf te eren. Bevrijd en wakker, zie je jouw voorbije ervaringen als een diepe wijsheid. Met deze open blik navigeer je, vertrouwend op jouw kloppende hart, jouw lichtere toekomst tegemoet.

Alle aangeboden oefeningen worden op maat afgestemd. Je hoeft helemaal niet te kunnen tekenen, schilderen of zingen, dit komt vanzelf. Als je liever enkel praat is dit ook helemaal okee.


+ Genetic Keycode Alchemy

Key Codes of Blueprints zijn tekeningen gebaseerd op geometrische patronen. Ons hele leven is in de kern gebaseerd op een heilige geometrie blueprint, hologram of 'code'. Door bewust te werken met deze codes, herinnert ons hart zich deze pure essenties en geeft de geest zich over aan een diepe rust, liefde, heldere focus en harmonie. Enkel al door hiernaar te kijken word je op een fijne, lichte manier beïnvloed.

. Ik geef persoonlijke Readings met de Genetic Keycodes, een krachtige sessie die je DNA, je bewustzijn en hele wezen activeert, door de (h)erkenning van de essenties die vandaag om aandacht vragen.
Een reading duurt meestal, met thee of cacao erbij, anderhalf uur. Ik maak achteraf een chart van de opstelling, de codes, hun onderlinge verbinding en betekenis. Je krijgt deze later toegestuurd, een fijne herinnering om terug te kijken op integratie- en activeringsperiode.
Prijs . 133 euro
zie websitelink onderaan

. Ik teken persoonlijke Keycodes met eenvoudig potlood en kompas na een individuele Reading. Jouw genetische upgrade komt op papier doordat ik me met de bekomen informatie en zuivere intentie met jou verbind. Jouw blauwdruk op papier beïnvloedt jou op een fijne, lichte positieve manier.
Je kan deze tekeningen gebruiken om op te mediteren om meer in balans te komen of puur als esthetisch werk aan de muur.
Prijs is afhankelijk van proces. Reading 133 euro + tekening code 50 euro/uur. Ik werk meestal 6 . 7. 8 uur aan een A4 code, verspreid over verschillende dagen.

. Als je kiest voor een Stick and Poke of machinale Tattoo breng ik de Keycode met inkt in op je lichaam. Je belichaamt dan jouw intentie en bekomt je upgrade. Deze initiatie is een diep traject dat vele lagen in jezelf kan openen.


+ Access Consciousness Bars®

De Bars® is een verzamelnaam voor 32 'energiestaven' in en rondom je hoofd. Deze bevatten de elektromagnetische lading van alle beperkende gedachten, gewoonten, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over hebt gehad en hebt opgeslagen. Door deze specifieke punten zacht aan te raken ontlaad ik de spanning in deze staven en wordt er opnieuw ruimte gegeven voor nieuwe mogelijkheden. Het voelt alsof je een heerlijke massage hebt gekregen.


+Pansori Klank Activatie
Klank werkt als medicijn op de mens als geheel vibratie, beïnvloedt trillingen en resonantievelden. Naast kleine instrumenten gebruik ik mijn stem als direct kanaal. Vooral de hoge en briljante frequenties in mijn zangstem doordringen je systeem, zowel op het fysieke, emotionele, mentale als spirituele niveau. Het brein komt tot rust. De frequentie van de hersenactiviteit zakt tot alfa en zelfs tot theta-niveau. Blokkades worden losgemaakt, vastzittende emoties komen in beweging, verandering en activatie vinden plaats.

Groepssessies

+The Artist Way * Upgrade
The Artist’s Way is een inspirerende en transformerende training voor mensen die hun leven een verfrissende boost wensen te geven, een nieuw begin. Dit traject brengt verandering door dagdagelijks schrijven gecombineerd met het exploreren van jezelf en je dromen. Beeldende expressie, stembevrijding, meditatie, gebed en ritueel zijn mijn instrumenten om jouw ingeboren creativiteit te activeren.

12 weken lang komen we samen en bied ik jou een veilige ruimte om
· jezelf te gronden, dieper te belichamen
· je verleden te exploreren met zachte ogen, je open te stellen voor het nu, het nieuwe
· jouw kwetsbare kracht te omarmen
· in jouw waarheid te staan, wat je verlangt, hoe je dit graag aangaat
· expressie in zovele vormen te leren kennen
· je stem bevrijden door sound.activatie
· je te openen voor het grotere geheel
· synchronisiteit als leidend principe te erkennen
· mentale, emotionele, spirituele blokkades op een lichte manier op te lossen
· jouw core.blind.spot te onderzoeken en deze los te laten
· diepere innerlijke rust en enthousiasme te vinden in jouw leven

Ik begeleid reeds vele jaren The Artist’s Way en doe dit op mijn eigen creatieve manier. Trouw aan de opéénvolgende 12 hoofdstukken met zijn thema's, mooi omschreven door Julia Cameron, ga ik dieper doordat ik me specifiek afstem op ieders verlangen en nood.

Vrijdagavond 1 juli 2022 start een nieuwe groep, nog één plaats vrij. Elke maand starten nieuwe groepen. Welkom.

#genetickeycodealchemy #diamondcodes #ceremonialtattoo #theartistswayjuliacameron #AccessConsciousnessBars®


Voor jou?

Kies je voor een individueel traject, dan bespreken we tijdens een eerste ontmoeting of ik iets voor jou kan betekenen. Je kan ook kiezen voor deelname aan sessies in groep waar je naast je eigen proces de (h)erkenning krijgt en voelt van de anderen, wat opnieuw spiegelend is voor jou.

- Je bent zoekend,… naar jezelf en je innerlijke stem, je innerlijke wijsheid.
- Je verlangt tot rust te komen in jezelf, meer te genieten en het leven te ontvangen.
- Je wil je unieke creativiteit opnieuw aanwakkeren en activeren.
- Je hebt een droom die je echt graag in vervulling ziet gaan en verlangt hierbij ondersteuning.
- Je ervaart vermoeidheid, gevoelens van depressie, je verlangt naar vreugde, openheid en licht.
- Je wil anders leren omgaan met stress en angst.
- Je hebt het moeilijk met grenzen en verlangt hierin verandering.
- Je perfectionisme verlamt je, je ervaart faalangst.
- Je hebt te kampen met een dreigende of reeds aanwezige burn-out.

Lees verder

Specialisaties

Personal coaching Bewustzijnscoach Transformatiecoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfvertrouwen Persoonlijke ontwikkeling Eigenwaarde Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Vrouwen Mannen Bedrijven

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching over het internet

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Individuele sessies: https://outoftheblue.youcanbook.me

Groepssessies afhankelijk van beschikbaarheid van de samengekomen groep (Leuven)

Prijs voor een consult

90 - 120 euro

Duur van de sessie

1.30 - 2 uur

Opleiding

Opleiding:
* Tatau . Metaphysical Surgery olv Ahneyah Sophia, Araina Academy, 2021 - 2022
* Sound Healing Training olv Sounds of Light, Norway 2021
* Empowerment Residency . Sound Facilitator olv Sounds of Light, Quatemala 2020
* Genetic Keycode Alchemy olv AhnéYah Sophia, Araina Academy, Online 2019
* Pansori Living Sound olv Yvonne de Bruijn, Koningsteen 2018 - 2019
* Individuele Klankcoaching olv Annemiek Jansen / Patricia Van Cutsem 2016 - 2018
* Access Consciousness Bars® olv Fuad Belko, Antwerpen 2017
* Soundhealing Training, Surya, Antwerpen 2016 - 2017
* Klankhealing - Spirit in klank, Anam-Cara, Veerle 2015 - 2016
* Reiki I Inwijding in de Usui-Traditie, Anam Cara, Veerle 2015
* ETS - Ervaringsgerichte Therapie en Sjamanisme, Agape, Koolskamp 2013 - 2017
* Kunstzinnig Dynamisch Coachen, De Kleine Tiki, Breda 2011 - 2014
* Silva Mental Method®, Antwerpen-Gent-Leuven 2011 - 2012
* Deeltijds Kunstonderwijs Schilderkunst, Overijse 2010 - 2012
* Deeltijds Kunstonderwijs Schilderkunst, Leuven 2006 - 2009
* 5Ritmes®, Oost-West Centrum, Orval, Antwerpen, Leuven 2005 - 2011
* Kunsteducatieve workshops, Wisper, Leuven 2001 - 2008
* Training Actieve Kunsteducatie (TRAK), Wisper, Leuven 2001
* Deeltijds Kunstonderwijs Keramiek, Leuven 2000 - 2004
* Permaculture Design - Hoenderloo olv Patrick Whitefield 1998
* Meesterjaren Grafische- en Reclamevormgeving, SHIVKV Genk 1989 - 1994

Ervaring:
* Genetic Keycode Therapist, Araina academy of Ascension, 2022
* Assistent in Araina Academy of Ascension, Online, 2021 - 2022
* Artist in Residence, The Mystical Yoga Farm, Guatemala, 2020
* Transformatief Coach, Out of the Blue.Into Unity, Leuven, 2014 - 2022
* Actieve Kunsteducatie, Leuven, 2014 - 2016
* Leerkracht Terbank . De Wijnpers KSO, Leuven, 2012 - 2013
* Coördinator De Factor Y, Sociaal . Artistiek Platform, Leuven, 2001- 2010

Leeftijd

52 jaar

Neem contact op met Karen

grensstraat 29, 3010 Kessel-lo

3000 Leuven

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.outofthebluecoaching.be

Routebeschrijving