Terug naar boven

Inge De Pauw

Coaching Company

Systeemcoach

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be.

Vind een andere coach via onderstaande linken:

Vind een coachVind een coach in DuffelVind een Systeemtherapeut

Introductie

Ik ben Inge, gecertificeerd coach bij Coaching Company.
Ik werk graag vanuit een systemische blik. In het leven komen mensen soms gelijkaardige hindernissen tegen of botsen ze op dezelfde patronen. Samen met jou ga ik op zoek naar de patronen die je wil veranderen en kijk ik naar jouw aandeel en de impact op deze patronen. Het blootleggen van patronen kan immers heel je systeem in beweging brengen. Dat maakt het ook erg boeiend. Via gesprekken, opstellingen en methodieken daag ik je uit om te voelen. Daarbij durf ik je te confronteren. Een geslaagde coaching is eentje waar jij dicht bij jezelf bewust keuzes kan maken.

Heb je problemen met seksualiteit of vragen rond dit thema? Dan ga ik graag met jou in gesprek. Dit gesprek is vaak taboe, terwijl het belangrijk is om te kunnen praten over de problemen die we hier kunnen ondervinden. Dit doe ik al dan niet in samenwerking met andere specialisten. We onderschatten vaak het effect van problemen rond seksualiteit in de relatie. Daarom nodig ik, in samenspraak, graag de betrokken partner uit om deel te nemen aan het gesprek.

Als ervaringsdeskundige en geschoold in de voedingspsychologie en Acceptance and Commitment Therapy, weet ik hoe moeilijk het is om je relatie met voeding te veranderen. Ook hier ga ik samen met jou op zoek naar patronen die jouw eetgedrag beïnvloeden en zoeken we uit hoe je deze kan aanpakken. Via oefeningen leer ik je immers bewust te worden van je eetgedrag.
Wil je graag je talenten leren kennen? Als talentencoach maak ik met jou een talentenmap. Zo krijg jij zicht op je talenten en de valkuilen hiervan. Je leert in welke contexten je bepaalde talenten het best kan inzetten.
Ben je doof of slechthorend? Dan ben je welkom bij mij. Ik heb kennis van Vlaamse gebarentaal en Dovencultuur. Jarenlang heb ik mensen die doof of slechthorend zijn begeleid in het proces tot aanvaarding. De leefwereld en maatschappelijke moeilijkheden zijn me bekend. We kijken samen wat je nodig hebt en hoe ook jij patronen kan doorbreken.


Ik omschrijf mezelf als een coach die niet helemaal in een vakje past.
Ik werk op maat van jouw verhaal en wat jij nodig hebt. Zo krijgt jouw verhaal plaats binnen de sessie. Opstellingen zijn mijn passie en indien gewenst zal ik niet twijfelen deze in te zetten.
Ik begeleid individuen alsook koppels in het proces.
Binnen het coachingsproces vind ik het belangrijk dat er een klik en openheid aanwezig is.
Ik ben afgestudeerd als gegradueerde orthopedagoog en heb werkervaring opgedaan binnen de sociale sector en leadership. Ik heb me verder verdiept in verschillende opleidingen, oa. systemisch werk, talentgedreven werken, intuïtief coachen, voedingspsychologie en act, karakterstructuren, Dovencultuur, Vlaamse gebarentaal,…

Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen ontmoeten.

Lees verder

Coachingsvormen

Sekscoaching Familieopstellingen HSP-coach Meer ...

Ondersteuning bij

Seksuele problemen vrouw Seksuele problemen man Overspannen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Personen met een auditieve beperking Volwassenen Koppels Leidinggevenden

Bereikbaarheid

Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepspraktijk

Consulttype

Groepscoaching Individuele coaching Relatiecoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Engels Nederlands Vlaamse gebarentaal

Werkmomenten

donderdagnamiddag en -avond

Afwijken van tijden kan mits beschikbaarheid

Wachtlijst

Ik neem geen nieuwe aanmeldingen aan

Prijs voor een consult

60 euro

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Professionele coach
Postgraduaat seksuologisch consulent
systemische karakterstructuren
4D coaching
Talentgedreven werken