Terug naar boven

Ida Veldeman

Co-Next Coaching en training

Coach

Schoolstraat, 80

9860 Gijzenzele

Introductie

"May your choices reflect your hopes, not your fears" (Mandela)

Doel coaching?

Jou stimuleren in het (terug) ontdekken van wat je hart sneller doet slaan, waar je goed in bent en hoe je dat vorm kan geven in je loopbaan en leven.

Wat levert coaching jou op?

Je krijgt verfrissende inzichten in je potentieel, in je kernkwaliteiten en drijfveren en zet ze in een beweging die bij jou past. Je stelt haalbare én uitdagende doelen in jouw uniek persoonlijk ontwikkelingsplan en werkt er stap voor stap naartoe. Je krijgt zicht op nieuwe opties: als je het anders wil, moet je het anders doen! Je verandert onmiddellijk dingen in je leven.

Thema's:

  • Kwaliteiten en valkuilen scherp stellen
  • Focus op doelen
  • Passende keuzes maken
  • Omgaan met stress en burn-out
  • Werken aan zelfvertrouwen
  • Communicatie en relaties
  • Jobcrafting

Verloop coachingstraject


Stap 1
Een afstemmend en vrijblijvend gratis intakegesprek met jou als de coachee (en desgevallend met de opdrachtgever in geval van coaching in opdracht)
Tijdens een eerste gesprek maak je kennis met mij als coach en met mijn manier van werken.
We bespreken jouw vraag en de verschillende mogelijkheden van aanpak. Ik werk samen met professionals met diverse specialisaties.
Indien ik jou niet zelf kan helpen, gaan we samen op zoek naar een goede begeleiding elders. Jouw vraag is belangrijk en verdient de juiste en correcte aanpak.
Een intakegesprek duurt ongeveer 50 minuten. Dit gesprek heeft als doel de vraag te verfijnen, het gewenste resultaat te benoemen, de duur te bespreken en het 'commitment'; de verbinding aan te gaan.

Stap 2
Het coachingstraject zelf, waarbij theoretische kaders, oefeningen en reflectieopdrachten elkaar afwisselen. Dit kan door wandelcoaching of door individuele coaching in de praktijk (ook e-coaching is een optie). Hierbij staat je persoonlijke groei centraal.


Stap 3
Het afrondingsgesprek met coachee en coach (desgevallend ook met de opdrachtgever indien die het traject betaald heeft, hierbij wordt vooraf afgestemd over de inhoud van dit gesprek), waarbij de output, afgelegde weg en opvolging worden besproken. Opgedane inzichten worden op een bewuste manier verankerd zodat ook na het coachingstraject verder op de ingeslagen weg kan gewerkt worden.


Doelgroep
Voor elke medewerker, werkzoekende en werkgever die gelooft en wil investeren in menselijk kapitaal.


Praktisch

Individueel coachingstraject: locatie samen te bepalen naargelang de manier van coaching (eg. bij wandelcoaching zoeken we de natuur op). Co-Next werkt in een rustig gelegen praktijk in de Schoolstraat 80 in Gijzenzele en kan op vraag ook over een coachruimte in Gent beschikken.

Lees verder

Specialisaties

Personal coaching Bedrijfscoaching Burn-out coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfzorg Carrière Keuzes maken Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Bedrijven Leidinggevenden Leerkrachten Vrouwen Mannen

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching in de buitenlucht Coaching via telefoon - gsm Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching

Talen

Nederlands Engels

Betalen met KMO-portefeuille

Betalen met KMO-portefeuille mogelijk

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Flexibele werktijden: blokken overdag (wisselend) en 's avonds (18u45 en 20u30)

Prijs voor een consult

70€

Duur van de sessie

1u

Opleiding

Ik onderbouwde mijn coachingservaringen vanaf 2005 met het volgen van langlopende opleidingen in binnen- en buitenland tot personal, loopbaan én stress en burnoutcoach.
Deze opleidingen waren gericht op communicatiemodellen (NLP, TGI, Verbindende communicatie, TA, krachtgericht coachen,...), coachingsmodellen en - technieken (inspirerend coachen, fysieke coaching, creatieve technieken, systemisch coachen, persoonlijkheidsmodellen en 'out of the box' denken en dit zowel op niveau van het individu als op het niveau van het team en de organisatie.

Naast jarenlange ervaring als leidinggevende en consultant in de profit- en non-profit sector bouw ik verder op mijn grote bedrevenheid in het coachen van medewerkers in allerlei organisaties in de profit en non-profit sector.

?Bovendien vul ik geregeld mijn rugzak verder aan dankzij verschillende bijscholingen: Verbindende communicatie en coaching, Provocatieve coaching, Werken met activerende werkvormen, Kernkwaliteiten en kernkwadranten, Waarderend coachen (appreciative inquiry), Talentgericht coachen, Omgaan met stress en Burn-out, Systemisch coachen, Wandelcoaching, ...

Elke training werd zorgvuldig ingezet om me verder te bekwamen in het coach-zijn, hierdoor verfijn ik mijn eigen coachingsmanier en trainingsaanpak tot een eigen stijl.

Ten slotte werkt ik als coach, trainer/docent (o.a. Coaching en Professionalisering; Werken met teams, Organisatiedesign, Stress en Burnout begeleiden ...) en als onderzoeker in het domein Talenten en Competenties in Ontwikkeling (TACOO) aan de Arteveldehogeschool in Gent. In die hoedanigheid leidde ik o.a. het onderzoek Team@work: hoe teams (leidinggevende en teammedewerkers) de re-integratie van medewerkers bij burn-out kunnen ondersteunen.

Dit alles combineer ik met mijn praktijk Co-Next.

Ik werk dagdagelijks als coach en trainer en dat geeft me veel werkplezier en focus.

Beroepsvereniging

VESB (Vereniging voor Stress en Burnout coaches)

Neem contact op met Ida

Schoolstraat, 80

9860 Gijzenzele

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.co-next.be

https://www.teamloopbaan.be/team/ida-veldeman/

Routebeschrijving