Terug naar boven

Broes van Iterson

Sunday Life

Gezondheidscoach

Bloemenveld 30

2610 Wilrijk (Antwerpen)

Introductie

Zondag is de dag om voor jezelf te zorgen, je batterijen op te laden, de week vooruit te plannen en tijd door te brengen met je familie en vrienden. Met Sunday Life gezondheidscoaching zetten we dat zondaggevoel de hele week voort, doordat je voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid zorgt, zodat je echt kunt stralen.

Stel je eens voor hoe fantastisch het zou zijn als je je eigen lichaam beter kon begrijpen om zo je gezondheid te verbeteren? Hoe goed zou je je wel niet voelen zonder opgeblazen gevoel, stemmingswisselingen of hoofdpijnen? Een online video coaching sessie kan je al op weg helpen. Of je nu in de 40 of 50 bent en graag wat gewicht wilt verliezen en fitter wil worden, of als je student bent en je gewoon niet weet waar te beginnen om gezond te leven. Of als je niet weet wat je als gezondste optie in de supermarkt kunt kiezen, dan kunnen we zelfs virtueel boodschappen doen! En in je favoriete restaurants kunnen we de gezondste menu-opties vinden. Ik ben er om levensechte situaties bespreken, gevolgd door bruikbare acties, rekening houdend met alle aspecten van jouw leven.

Als je op zoek bent naar substantiƫle doelstellingen voor je levensstijl, zoals gewichtsverlies op langere termijn, verlichting van klachten van de menopauze, weer volledig in vorm komen, het tegengaan van beginnende ziektes, of hormonen in balans brengen, dan werken we een persoonlijk plan uit. Met behulp van dit resultaatgerichte plan kun je die doelen bereiken en kun je ze ook op lange termijn volhouden. Bij dit individuele plan hoort ook een eigen web-login met een overzicht van alle coachingsessies steeds aangevuld met praktische informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of klaar om de stap te nemen en te stralen? Ik luister graag mee en help je stap voor stap om je doelen te bereiken. Een persoonlijk plan van 10 coaching uren begint met een gratis intakegesprek van 60-90 minuten waarin je vragen kunt stellen en je doelen kunt uitstippelen.

Lees verder

Specialisaties

Gezondheidscoaching Voedingscoach Lifestyle coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Afslanken / afvallen Overgewicht Persoonlijke ontwikkeling Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Mannen Jong volwassenen Jongeren Ouders Mama's Papa's

Coachingslocatie

Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching over het internet Coaching via telefoon - gsm

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Engels Nederlands Frans

Werkmomenten

maandag t/m vrijdag van 9 u tot 22 uur

Prijs voor een consult

60 euro

Duur van de sessie

60 min

Duur van de sessie

60 min

Leeftijd

46 jaar

Neem contact op met Broes

Bloemenveld 30

2610 Wilrijk (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://sundaylife.coach/

Routebeschrijving