Terug naar boven

Daniel Jacobs

RESONANT

Coach

Blookbergstraat 4

3600 Genk

Introductie

#coaching #loopbaan en ondernemerschap #stress- en burn out #life-coaching #wandelcoach

Bij Resonant geloven we in een betekenisvol bestaan waarin werk en leven resoneren met wie we werkelijk zijn. Dat iedereen van waarde is om deel uit te maken van een werk- en samenlevingscontext waarin hij van betekenis kan zijn, gewaardeerd wordt en tot zijn recht komt.

Al meer dan 30 jaar sta ik ten dienste van iedereen die meer kwaliteit wenst in werk en leven. Vanuit een dienstverlenende rol ondersteun ik bij de ontwikkeling van professionele en persoonlijke doelen, meer veerkracht en een gezonde energiebalans. Dit doe ik als coach, als adviseur en als vertrouwenspersoon.

Afhankelijk van je vraag en je persoonlijke situatie staan oriƫntatie, advies, coaching en persoonlijke ontwikkeling centraal. Ik garandeer hierbij altijd een persoonlijke en betrokken benadering op maat.

Resonant betekent zoveel als het afstemmen van werk- en levenskeuzes met de eigen persoonlijkheid, met waarden en drijfveren en met talenten. Op deze manier kan je meer bewust en met meer zelfvertrouwen gepaste keuzes maken: jezelf als kompas gaan inzetten om je richting te bepalen.

Levenslang leren is evident en ik zoek steeds naar manieren om de kwaliteit in mijn professie en leven te verhogen. Voortdurend bijblijven door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen en supervisie is dan ook prioritair voor mij. Ik krijg uit mijn directe omgeving vaak positieve reacties op mijn betrokken, creatieve en authentieke manier van werken en denken.

Naast studies sociaal werk, personeelswerk en een post-graduaat 'begeleiding van groeiprocessen bij groepen en individuen', is mijn jarenlange ervaring aangevuld met opleidingen in o.a. Oplossingsgericht Coachen, Acceptance and Commitment Therapy, Assessment en criteriumgericht interview, Transformationeel coachen, inleiding Transactionele Analyse en therapiegroep Embodied Therapy, Opleiding stress- en burn out coach, Narratieve therapie (i.o.)

Ik ben ook gecertificeerd stress en burn-out coach en lid van het VESB.

Je bent welkom in mijn praktijk te Genk op korte afstand van de C-mine. De locatie is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer, en er is ruimte om gratis te parkeren.

Indien je voor wandelcoaching kiest, vindt de begeleiding uiteraard buiten plaats. Plaats en tijd worden altijd in overleg met jou gekozen.

Resonant is voor loopbaanvragen een erkend loopbaancentrum en wij aanvaarden loopbaancheques. Als gecertificeerd stress en burn-out coach ben ik ook lid van het VESB. Wij zijn ook geregistreerd dienstverlener KMO-portefeuille.

Je vindt alle informatie ook op mijn website zie websitelink onderaan of je kan me rechtstreeks contacteren op zie contactformulier onderaan of 0473/496327

Lees verder

Coachingsvormen

Coaching Loopbaancoaching Stress coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Loopbaanbegeleiding Persoonlijke ontwikkeling Leiderschap Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Leidinggevenden Bedrijven Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele coaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging Groepscoaching

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Opleiding

Post graduaat 'Begeleiden van groei- en ontwikkelingsprocessen'
Personeelswerk
Sociaal werk
Oplossingsgericht Coachen
Acceptance and Commitment Therapy
Transformationeel coachen
Introductie Transactionele Analyse
Embodied therapie
Stress- en burnout coach - erkend en lid bij het VESB(vereniging erkende stress- en burn out coaches)
Assessment en criteriumgericht interview
Mandaathouder loopbaancheques ism VDAB

Beroepsvereniging

VESB - vereniging erkende stress- en burn out coaches

Neem contact op met Daniel

Blookbergstraat 4

3600 Genk

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.resonant.coach

Routebeschrijving