Terug naar boven

Edwin Vanvinckenroye

BIJ LEVEN & WELZIJN

Counselor

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be. Vind een andere coach via onderstaande linken:
Vind een coach Vind een coach in Lokeren Vind een Counselor

Introductie

Praktijk voor Levenskunst.

Bij Leven & Welzijn bied je een verdiepend gesprek bij een belangrijke gebeurtenis in je leven of een levensvraag die zich aandient. Met een open vizier en een nieuwsgierige blik zoeken we in alle eenvoud samen naar antwoorden. De 2000-jaar oude traditie van het filosofische gesprek is onze inspiratiebron. Met een lach en een traan, in een sfeer van ontspannen concentratie vloeien levenswijsheid en levenskunst in elkaar.

Levensvragen zijn meestal ‘trage vragen’. Het zijn ‘levens- en welzijnsvragen’ waar moeilijk pasklare antwoorden op te vinden zijn, bijvoorbeeld wanneer je zoekt naar een nieuw evenwicht (bij belangrijke overgangsmomenten zoals geboorte, overlijden... maar bij ook pensioen, verandering van werk, scheiding of nieuw gezin, ziekte…) of wanneer je je zorgen maakt over jezelf/anderen en je met jezelf/anderen in het reine wil komen.

Bij Leven & Welzijn is er voor wie geen zin heeft om naar een psycholoog te gaan en verdieping wil bij problemen of vragen en onder begeleiding, los van therapeutische denkkaders, zélf wil ontdekken.

"Er is iets dat maar op één plaats kan worden gevonden. Het is een grote schat, die we devervulling van het bestaan zouden kunnen noemen. De plaats waar deze schat kanworden gevonden is daar waar we staan." Martin Buber
Lees verder

Specialisaties

Counseling Coaching Ontwikkelingsgerichte coaching

Ondersteuning bij

Zelfreflectie Zelfontplooiing Zelfzorg Persoonlijke ontwikkeling Bore-out Beroepskeuze Leren leren Schoolmoe Carrière Conflicthantering Meer ...

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coachingspraktijk

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Op afspraak

Prijs voor een consult

65 euro / 1,5u (korting mogelijk na eerste consult)

Duur van de sessie

1,5u

Opleiding

Na zijn studies Morele Begeleiding / Wijsbegeerte (UGent 1999 / KULeuven 1999) werkte Edwin als community artist en artistiek (bege)leider. Hij schoolde zich bij als Individuele Counselor (2010-2012), volgde diverse korte opleidingen als hulpverlener en werkte als consulent bijstand en levensvragen in het Centrum Morele Dienstverlening Aalst en in het Algemeen Ziekenhuis te Sint-Niklaas.

Beroepsvereniging

Counselor / geestelijk raadswerk / moreel consulent