Terug naar boven

Marina Van den Broeck

EPC executive and personal coaching

Burn-out coach

stationsstraat 100

1785 Merchtem

Introductie

Als levenscoach en therapeut leer ik je om op een autonome wijze moeilijke en stressvolle situaties beter te beheren en je levenskwaliteit en zelfvertrouwen te verhogen. Mijn ondersteuning die ik jou aanbied baseert zich op professionele opleidingen in onder andere burn-out en depressie, psychotherapie in transactionele analyse, life coaching, emotionele intelligentie, stressbeheer en ontspanningstechnieken, ademhalingsoefeningen en mindfulness, mijn eigen professionele ervaring als people en change manager in bedrijven, de ervaring als therapeute in mijn privépraktijk en natuurlijk mijn eigen persoonlijke ervaring én mama van 4 kinderen.

Wat kan ik jou bieden?

Ik begeleid volwassenen in stressvolle situaties, werkproblemen of problemen in hun privéleven, om hun vertrouwen te herwinnen en de juiste keuzes te maken op persoonlijk en professioneel vlak.

Twintigers en tieners die keuzes dienen te maken, hun eigen mening wensen te uiten, problemen hebben met stresshantering of hun zelfvertrouwen wensen te versterken zijn eveneens welkom.

Als people en changemanager, werk ik reeds jaren met het coachen van medewerkers om hun optimaal potentieel te bereiken.

Stress en algemene vermoeidheid kunnen op een bepaald moment een hoge tol eisen. Het verwateren van sociale contacten, relatieproblemen of de verhoogde studie- en werkdruk zijn dikwijls de druppel die de emmer doet overlopen. Net zoals je beroep doet op een coach om professioneler te worden op bepaalde domeinen, kan je samen met een ervaren mental coach op korte termijn op basis van nieuwe inzichten de juiste beslissing beslissing nemen en verder gaan in je leven.

Gedurende het coachingstraject pas ik transactionele analyse (gedrags- en cognitieve therapie) toe. Deze methodiek is een unieke, praktische en zeer heldere theorie over de persoonlijkheid, de communicatievaardigheid, de gedragingen en de veranderingen van personen binnen de drie egoposities van aangeleerde, doordachte en gekleurde levensvisie. De Transactionele Analyse is dan ook een theorie die voor iedereen goed te begrijpen is en in de praktijk gemakkelijk toepasbaar is. Je krijgt meer grip op je werk, je (werk)relaties , de drijfveren en diepgang in jezelf en de complexiteit van situaties waarin je werkt en/of leeft.

Verder pas ik ook Reiki toe; een energetische ontspanningstechniek die de energie in je lichaam laat doorstromen. Een Reiki behandeling, met het leggen van handen op bepaalde plaatsen op het lichaam, houd je ontspannen en is een prima manier om weer even helemaal tot rust te komen. Reiki is een Japanse methode waarbij de positieve werking erkend werd.

Certificatie en samenwerking

Gecertifieerde therapeut in stress en burnout met een praktische en directe aanpak, loopbaancoaching (erkend voor loopbaancheques in samenwerking met Inner Compass) , ontspannings- en communicatietechnieken en relatietherapie.

Ik werk eveneens samen met Pulso Preventie, het bedrijf die nummer 1 is voor het aanbieden van diensten aan bedrijven op het vlak van Welzijn op het Werk en trainingen.

Loopbaancoaching verloopt in samenwerking met Inner Compass en steunt op een professionele methodiek (Luc Swinnen°

Gecertificeerd voor bedrijven in Prosci change management en doorgedreven expertise in veranderingsmanagement en Modern Workplace. Aanbieden van trainingen voor teamwork, leadership, modern way of working, verschillende generaties op de werkvloer, mentale veerkracht en stresshantering.

uitgave boek "Het ABC van de Generatie XYZ " (uitverkocht)

Hoe begrijp je de Nieuwe Generatie beter thuis en op het werk en hoe optimaliseer je de samenwerking van verschillende generaties in hetzelfde team ?

Ik ben lid van VESB (vereniging van erkende stress en burnoutcoachen), VITA (Vereniging in de transactionele analyse) en werk onder de privacyregels van EATA.

Lees verder

Specialisaties

Burn-out coaching Stress coaching Job coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Faalangst Burnout / burn-out Zingeving en zingevingsvragen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jongeren Volwassenen Jong volwassenen Bedrijven Koppels Leidinggevenden Vrouwen Mannen Samengestelde gezinnen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte

Coachingslocatie

Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching via chat Coaching via e-mail Coachingspraktijk Coaching over het internet Coaching via telefoon - gsm Groepspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging Relatiecoaching

Talen

Nederlands Frans Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

enkel op afspraak 's avonds van 17.30u tot 21u, vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdagvoormiddag praktijk : Stationsstraat 100 1785 Merchtem tel : 0473 24 14 00 email : executive.and.personal.coaching@gmail zie websitelink onderaan Voor bedrijven: op afspraak

Wachtlijst

een eerste intakegesprek kan reeds binnen de week plaatsvinden

Prijs voor een consult

55€ individuele therapie of loopbaancheques , voor bedrijven offerte op aanvraag

Duur van de sessie

langere sessies van minimum 60 minuten

Opleiding

Gecertifieerde Coach in stress en Burnout HRD Academy
Psychotherapeut volgens de Transactionele Analyse, gecertifieerd 3jarige opleiding, bijscholing op permanente basis
Life Coach opleiding NHA
Loopbaancoach (loopbaancheques)
Seminaries psychotherapie Bilbao, Nederland
Sales and Marketing, Managementstechnieken, Timemanagement, Personeelsbeleid, Motivatie en begeleiding
Changemanagement Adkar
Gecertifieerd in MBTI persoonlijkheidsprofiel
Emotionele Intelligentie,
Internationale seminaries psychotherapie
Ontspanning Mindfulness, Reiki en Relaxatie
Living with feelings and emotions

Antwerpen
Living with emotions and feelings
Gecertificeerd in Prosci Change Management

Beroepsvereniging

VESB (vereniging burnout coachen) VITA (vereniging in de Transactionele Analyse)- EATA (European association in transactional analysis), lid van de Federatie van Burnoutcoachen in België

Neem contact op met Marina

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

stationsstraat 100

1785 Merchtem

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.executive-and-personal-coaching.com

Routebeschrijving