Terug naar boven

Chris Desmet

Cotra

Coach

borchtstraat, 25

2800 Mechelen

Introductie

Welkom bij ons coaching traject, waar de reis volledig draait om jouw beleving en de inhoud die jij aanbrengt. Bij ons geloven we sterk in de kracht van zelfontdekking en zelfsturing. Als coach hebben we niet de intentie om jou te vertellen wat je moet doen, maar om jou te begeleiden bij het vinden van je eigen antwoorden en het ontsluiten van je innerlijke potentieel.
Ons coaching traject is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw unieke behoeften, doelen en dromen. We geloven dat jij de expert bent van jouw eigen leven en daarom staat jouw stem centraal in elke sessie. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrij bent om je gedachten, gevoelens en ideeën te delen zonder angst voor veroordeling.
Als coach brengen we een scala aan kwaliteiten met ons mee, waaronder empathie, authenticiteit, en een scherp luisterend oor. We zijn er om jou te helpen helderheid te vinden in je gedachten, richting te geven aan je acties en obstakels te overwinnen die je weg naar succes en welzijn kunnen blokkeren.
Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, autisme coaching, tiener- en jongeren coaching of iets daartussenin, ons coaching traject biedt een op maat gemaakte ervaring die volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Laten we samen op reis gaan naar een leven dat vervuld is van vreugde, voldoening en authentieke zelfexpressie.

Chris


Lees verder

Coachingsvormen

Online-coaching Coaching Auticoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Agressiebeheersing Communicatievaardigheden Motivatie Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Bedrijven Gezinnen Leidinggevenden Samengestelde gezinnen Volwassenen Jong volwassenen Jongeren Kinderen Ouders

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte

Coachingslocatie

Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coaching over het internet Coaching aan huis Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching via chat

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf of vereniging Groepscoaching Gezinscoaching Gezinsbegeleiding Individuele coaching

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

op afspraak

Prijs voor een consult

op maat

Duur van de sessie

60 tot 75 minuten

Opleiding

Graduaat In de Orhtopedagogie - LSCI-coach- Agressiecoach- Life Coach - vele studiedagen en workshops rond omgaan met agressie - train de trainer in het omgaan met moeilijk gedrag.

Neem contact op met Chris

borchtstraat, 25

2800 Mechelen

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.cotra.org

Routebeschrijving