Terug naar boven

Chris Beuckels

de la Vega

Coach

Veltwijcklaan 224, Praktijk Ruisloos

2180 Ekeren (Antwerpen)

Introductie

*Systemisch coach - therapeute

*Loopbaanbegeleiding

-Je dromen realiseren met je twee voeten op de grond. Dat begint bij het vinden van een duurzame balans tussen je verlangens en de realiteit van je leefwereld. Door meer inzicht en overzicht te vergaren in je denken, waarnemen en handelen, ontstaat er weer ruimte en veerkracht om jezelf verder te ontplooien in je huidige of andere job, onderneming en op persoonlijk vlak.

‘ Niet omdat de dingen moeilijk zijn durven wij niet,
maar omdat wij niet durven zijn de dingen moeilijk.’
- L.A. Annaeus Seneca


Enkele ervaringen van cliënten loopbaanbegeleiding;

De coaching was heel kwaliteitsvol en op maat. De gesprekstechnieken en coachingsvormen die Chris gebruikte waren heel zinvol en droegen bij tot een efficiënte en doelgerichte coaching. De gesprekken zorgde bij mij voor waardevolle inzichten en dit resulteerde in concrete acties. Chris gaf me ook opdrachten en technieken die ik zelfstandig kon uitvoeren, dat maakte dat we elke coaching een stapje verder konden kijken. Ik ben enorm tevreden van de coaching en het resultaat.

H

De gesprekken die we voeren waren diepgaand en waardevol. Ze hebben me meer inzicht gegeven over mijn taak als leerkracht, maar ook over mezelf. Chris heeft een aangename manier om gesprekken te voeren. Ik voelde me steeds erg welkom. Ze heeft levenservaring en kennis van zaken.
S.

Het was duidelijk en zeer goed gestructureerd. Ik wist snel met welk probleem ik zat op mijn werk en hoe ik er verder moest mee omgaan. Chris heeft me snel veel inzicht gegeven waar ik stond op mijn werk en hoe ermee om te gaan. Ze gaf me snel het inzicht dat ik nodig had om verder aan te gaan. En ze was zeer inspirerend en enthousiast naar mijn behoeftes toe wat mij terug zelfvertrouwen gaf.
M.

Een loopbaan is niet enkel je werk, ook de mix&match met je privéleven: ik was op zoek naar een begeleiding die beide aspecten als evenwaardig beschouwt. Die verwachting werd ingelost: centraal stond een zoektocht naar capaciteiten, wat graag doen en wat goed kunnen, hoe ik mezelf in het leven zag. Geen reeks persoonlijkheidstesten en vragenlijsten afvinken. Een zoektocht die we samen aangingen.

S.

De doelen die ik hoopte te bereiken tijdens de sessies zijn naar mijn gevoel bereikt. Ik heb bewondering voor de professionele aanpak waarbij er op een organisch manier antwoorden kwamen op de vragen. Ik heb kunnen praten en mezelf kunnen analyseren in een veilige aangename omgeving. Chris heeft een professionele aanpak waarbij er in een open gesprek antwoorden kwamen op mijn vragen. Ze stelde de juiste vragen, en analyseerde samen met mij mijn antwoorden.
E.

Het waren zeer aangename en inspirerende gesprekken. Ik vond het fijn dat er ook gekeken werd naar het ruimere 'kader' en er ook de persoonlijke levenssfeer, het systeem buiten de werksituatie en de voorgeschiedenis betreft burn out enzo erbij gehaald werden. Deze zijn immers ook van belang bij keuzes en beslissingen ivm je loopbaan.
N.

Het heeft me de duw in de rug gegeven dat ik nodig had, ik kwam altijd met een goed gevoel terug buiten en zo ontstond stilaan de drang om iets te ondernemen en te groeien als persoon. Chris heeft me steeds toegelaten om mezelf te zijn, ze heeft tips & tricks meegegeven om mij verder te ontwikkelen zonder een drukkend gevoel, dit was een pad dat ik op mijn eigen tempo kon bewandelen. Ik had verwacht dat dit gewoon ging aanvoelen als een kennismakingsgesprek bij interimkantoor maar dit ging vele dieper, het begon bij mezelf.
J.

Lees verder

Specialisaties

Systeemcoaching Integratieve coaching Personal coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Leiderschap Grenzen stellen Keuzes maken Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Groepspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op afspraak; maandag t.e.m. vrijdag

Prijs voor een consult

*€70 - €100/u naargelang type consulting.
*Loopbaancheques VDAB
€80 voor 7u loopbaancoaching voor werknemers én zelfstandigen/ondernemers.

Duur van de sessie

1u à 1u30 naargelang type sessie.

Opleiding

School voor Systemisch bewustzijn, Integratieve school voor Systemische Wijsbegeerte.
Systemisch opstellingswerk met kinderen, jongeren en volwassenen, Ingrid Dykstra
Effectief communiceren met groepen, Leiderschap en identiteit, ARCTURUS
Gecertificeerd in transpersoonlijke coaching en counseling, ARCTURUS (2jaar)
Master in NLP, ARCTURUS (2jaar)
Hoger Instituut gezinswetenschappen (1jaar)

Neem contact op met Chris

Veltwijcklaan 224, Praktijk Ruisloos

2180 Ekeren (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer Routebeschrijving