Terug naar boven

Annemie Bergen

Op en Top Coaching

Loopbaancoach

Wijnbergstraat 8A

3120 Tremelo

Introductie

Hallo! Ik ben Annemie Bergen, HR Consultant en oprichter van Op en Top Coaching. Bij Op en Top Coaching organiseer ik enerzijds individuele Loopbaanbegeleiding en Sollicitatietraining op maat van ieders behoeften. Anderzijds kan je bij mij terecht voor Studiekeuzebegeleiding en Stress & Burn-out Preventie.

Na een uitgebreid intakegesprek wordt er een traject op jouw maat uitgestippeld. Via oefeningen en opdrachten, aangevuld met individuele coaching gesprekken, leer je jouw prioriteiten (her)kennen, kan je benoemen wat belangrijk voor je is en leer je jezelf én je talenten beter kennen. Het helpt je bij het maken van onderbouwde en bewuste keuzes. Op maat van jouw persoonlijke behoeften bied ik volgende coaching trajecten aan:

  • Op en Top in je job! Loopbaancoaching via erkend loopbaancentrum Diaspoor: met (of zonder) loopbaancheques van VDAB: Samen nemen we jouw zorgen en frustraties op werkvlak onder de loep en tekenen we acties uit die je zullen helpen bij het nemen van beslissingen m.b.t. jouw professionele toekomst. Zowel face-to-face loopbaanbegeleiding, online videogesprekken als wandel coaching is mogelijk. Als erkend loopbaanbegeleider kan ik werken met de loopbaancheques van VDAB. Deze kosten jou slechts 80 euro voor 7 uur persoonlijke coaching. Wanneer je nog geen 7 jaar werkervaring hebt, kan je jammer genoeg geen beroep doen op de tegemoetkoming van de VDAB. In dat geval stel ik jou een traject en prijs op maat voor. Contacteer mij vrijblijvend om dit te bespreken!
  • Op en Top Sollicitant! Nood aan sollicitatietraining? Met ons begeleidingsprogramma Op en Top Sollicitant! word je klaargestoomd om op een succesvolle manier te solliciteren. Heb je een leuke vacature gevonden, maar is het schrijven van een CV of motivatiebrief een te grote uitdaging voor jou? Is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt en voel je je daardoor niet helemaal op je gemak? Of heb je nog geen ervaring met sollicitatiegesprekken en assessments? Dan ben ik graag jouw persoonlijke gids. Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. Prijs face-to-face coaching: 60 euro per uur; online coaching 50 euro. Contacteer mij vrijblijvend om dit te bespreken!
  • Op en Top in Balans! Last van stress of vrees je binnenkort in een Burn-out te belanden? Tijd voor actie! De gevolgen van langdurige stress worden nog te vaak onderschat. Samen kunnen we jouw situatie en de moeilijkheden waarmee je te kampen hebt onder de loep nemen en gaan we actief aan de slag om opnieuw meer rust en ontspanning te vinden. Dit Op en Top in Balans programma, gecreëerd door expertisebureau Diaspoor Werken met Zin, leert jou eerst en vooral wat stress is, het geeft je een beter inzicht in jezelf, jouw stressfactoren en energievreters. In tweede instantie krijg je praktische tools aangereikt waarmee je verder aan de slag kunt gaan om je stresspeil onder controle te houden. Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend.
  • Op en Top Student! In dit individuele programma van Studiekeuzebegeleiding, gecreëerd door expertisebureau Diaspoor Werken met Zin, brengen we jouw interesses, persoonlijkheid en passies in kaart en bekijken we samen welk type van opleiding het best bij je past. We pluizen jouw persoonlijke leerstijl uit en bespreken welke onderwijsinstellingen aansluiten bij je ideale leeromgeving. Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. Op aanvraag kan dit traject ook uitgewerkt worden in kleine groepjes.

De face-to-face begeleiding gaat door bij Groepspraktijk Wirrewar, Slootstraat 5 te Grootlo en Leuvensebaan 2 te Schriek.
De private vergaderruimte in het Sven Nys Cycling Center, Balenbergstraatje 11 te Baal, is momenteel niet in gebruik gezien de huidige covid-maatregelen.
Online coachingstrajecten (via videogesprekken) en/of wandelcoaching is ook mogelijk. De wandelsessies vinden plaats in de regio van Tremelo.

Op en Top Coaching... Haal het beste uit jezelf!

Recensie van Veronique Verwimp: december 2020: "De loopbaancoaching bij Annemie was een erg interessant traject. Ze heeft m'n blik verruimd zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over wat ik belangrijk vind in een bedrijfscultuur, maar ook wat mijn sterke en mijn minder sterke kanten zijn. Ook op persoonlijk gebied heb ik meer inzicht gekregen over mijn karakter en de leerstijlen die ik best hanteer bij het volgen van een eventuele opleiding. Ik zou dit traject zo opnieuw volgen!"

Lees verder

Specialisaties

Loopbaancoaching Job coaching Burn-out coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Loopbaanbegeleiding Beroepskeuze Studiekeuze Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Mannen Jongeren Jong volwassenen Mama's Papa's Ouders Leidinggevenden Leerkrachten Ouderen Personen met een fysieke beperking Bedrijven

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Met parking Dicht bij bushalte Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Coachingslocatie

Groepspraktijk Coachingspraktijk Coaching in de buitenlucht Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching over het internet Coaching aan huis Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Flexibel in te plannen

Wachtlijst

Geen wachtlijst

Prijs voor een consult

Indien recht op loopbaancheques van VDAB (na 7 jaar tewerkstelling): 80 euro voor 7 uur coaching. Indien geen recht op loopbaancheques, prijs op maat

Duur van de sessie

Elke sessie duurt 1 à 2 uur

Opleiding

Opleiding Bachelor Sociaal Assistent, afgestudeerd in juni 2000
Opleiding Loopbaanbegeleider gevolgd bij erkend loopbaancentrum Diaspoor
Opleiding Stress en Burn-out Preventie gevolgd bij Diaspoor Werken met Zin
Opleiding Studiekeuzebegeleiding gevolgd bij Diaspoor Werken met Zin

Leeftijd

42 jaar

Beroepsvereniging

Ik organiseer loopbaanbegeleiding via erkend loopbaancentrum Diaspoor (erkend door en samenwerkend met VDAB)

Neem contact op met Annemie

Wijnbergstraat 8A

3120 Tremelo

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.opentopcoaching.be

http://www.diaspoor.be

http://www.groepspraktijkwirrewar.be

Routebeschrijving