Terug naar boven

Annelies De Roover

Balans, Harmonie en Veerkracht

Coach

Ertbrandstraat 181

2950 Kapellen (Antw.)

Introductie

Ik geloof in de kracht van elke vrouw. Zodra jij (h)erkent wie je werkelijk bent, kan je weer controle nemen over je leven. En met gezonde grenzen in het leven staan. Enkel zo kan jij jouw plek in de wereld ten volle in nemen.

Sinds 9 jaar heb ik al 1.500 ondernemende vrouwen begeleid uit de toxische stress-cyclus, overspanning en burn-out naar een gelukkig leven vanuit passie. Zonder herval.

Dankzij de Energie methode ™ is er nog niemand hervallen in een burn-out, bij mij. Hoewel gemiddeld 76% hervalt binnen de 8 jaar. Deze exclusieve methodiek is erg doeltreffend en duurzaam, vanwege de gecombineerde aanpak: individueel waar nodig, in groep waar mogelijk.

Dagelijks ontmoet ik uitgebluste en moedeloze mensen. En tegelijk wees mijn internationaal onderzoek uit dat mensen die leven en werken vanuit hun natuurlijke sterktes, veel minder last schijnen te ondervinden van de ratrace en er zelfs energie uit halen.

Wat mag je verwachten?

 • Positiviteit, we werken vanuit jouw sterktes en verborgen kracht.
 • Snel en duurzaam resultaat
 • Maatwerk en persoonlijke aandacht
 • Transparantie - Je krijgt vooraf een duidelijk zicht op de investering voor jouw groeitraject. Zowel qua tijd als financieel.
 • Een duidelijk plan
 • Expertise, ervaring en professionaliteit

Wat verwacht ik van jou?

 • Dat je het onkruid echt bij de wortel wil verwijderen. Ik houd net van half werk. En jij wil niet hervallen in oude en slechte gewoontes. Toch?
 • Jij bent dus dapper en weet van aanpakken. Je staat open voor de 360* manier van werken: individueel, in kleine groep en live + online. (Wil je gewoon wekelijks een uurtje ventileren zonder echt aan de oorzaak te werken? Dan kan je beter bij een andere collega aankloppen.)

Wat verwacht ik niet?

 • Je hoeft geen onderneemster of zelfstandige te zijn.
  Het is wel belangrijk dat je een dame bent die houdt van vooruitgang en daadkracht.
  Eigenlijk iemand die best wel dapper is en niet opgeeft. Alleen ben je nu heel leeg en moe(deloos). Dan ben ik er om jou weer overeind te helpen en jouw kracht te doen hervinden. En ja, dat kan op enkele weken tijd.
 • Niemand is perfect en dat is perfect oké
  Ik ben het gewoon om met mensen te werken die last hebben van brainfog of hersenmist.
  Dan kan jij je moeilijk concentreren of kom je misschien moeilijk uit je woorden. Geen probleem.

  Ook werk ik dagelijks met mensen die uitgeput zijn. Vermoeidheid of uitputting zijn net goede redenen om snel contact te nemen en hier een einde aan te maken. Want elke dag die voorbij is, komt niet meer terug. Onder mijn begeleiding hervinden mensen doorgaans hun fysieke vitaliteit in ca. 3 weken, als ze echt in een burn-out zitten. Anders is dat sneller natuurlijk.

  Zelfs als je jouw emoties niet onder controle hebt en vaak moet wenen, kan je mij best nu al contacteren. Want het leven is te kort om niet te stralen en werkelijk gelukkig te zijn. En daar kan jij vandaag al mee starten.

Hoe nu verder?

Mijn profiel spreekt je aan en je wil uit de overlevingsmodus komen en echt voluit gaan leven?
Klik dan op de link hieronder (https://calendly.com/balansharmonieveerkracht/kenn... ) en boek vandaag nog jouw kennismakingsgesprek in.

Waarom ik me focus op vrouwen?

Vrouwen hebben biologisch een nadeel als het op stress aankomt. Meer dan 80% van de burn-out patiënten zijn dan ook vrouwen.

Bovendien wil ik graag de sleutelpositie benutten, die vrouwen in het gezin bekleden. Want wat jij leert, geef je door aan je kinderen en iedereen die dicht bij jou staat. Balans, verbinding en veerkracht voor iedereen in je gezin, familie en vriendenkring.

Reacties van cliënten:

2021 - Bedankt, Annelies! Voor alle inzicht, wijsheid en kracht dat je aan ons, sterke vrouwen geeft!
Dit traject is echt onbetaalbaar! Voor velen is 2020 een triestig jaar geweest. Maar voor mij zal 2020 altijd het jaar zijn waarin ik herboren werd. Echt, 1000X dank! (HV, huisarts)


2020 - Als werkende mama ontdek ik dat het oké is om niet voortdurend te willen multitasken, dat het oké is om je eigen dromen achter na te gaan (zonder je schuldig te voelen) en dat gewoon goed ook best wel oké is... dat een gezond evenwicht tussen werk, gezin en me-time zoveel meer rust biedt! (Sofie, mama van 4)


2019 - Annelies heeft mij laten inzien dat mijn energie niet eindeloos is, dat ik keuzes moet maken en vooral ook tijd voor mezelf. Ik weet nu ook welke keuzes de juiste zijn voor mij. Ik bekijk het leven nu helemaal anders. Ik leef meer vanuit mijn hart. Ik stel mijn prioriteiten en ga voor de dingen die voor mij belangrijk zijn. Soms glij ik toch weer wat af naar mijn vroegere levensstijl en dan gebruik ik de truckjes die Annelies me leerde. Daarnaast kan ik ook altijd op de steun van mijn gezin rekenen die er mee op toezien dat ik niet herval. Ik kan zeker stellen dat de coaching van Annelies mijn leven heeft veranderd in de positieve zin. (IW)

Annelies heeft me met veel liefde en kennis bijgestaan tijdens mijn burn-out. Op een bepaald ogenblik keek ik zelfs uit naar de sessies, die echte leermomenten voor mij werden. Zij heeft me eindelijk zo ver gekregen om een aantal patronen op het werk te doorbreken. (ex-burn-out cliënte)

Een leuke en interessante ervaring die mijn zelfvertrouwen een boost gaf. Ik heb door dit traject meer inzicht gekregen en een duidelijker beeld van wie ik ben en wat ik nodig heb. Ook heb ik eindelijk voor mezelf leren zorgen. Annelies is een enthousiast persoon en brengt haar enthousiasme zeker over tot bij haar klanten. Een aanrader! '(ME)

Toen ik bij Annelies aankwam, leek mijn leven aan in een impasse te zitten. Door eenvoudige vragen en opdrachten kon ik mijn blik op de wereld bijstellen en kreeg ik meer zicht op mijn aandeel en mijn mogelijkheden. (MW)

Mijn herstel na een burn-out ging plots een versnelling hoger. Samen met Annelies leer ik voor mezelf te zorgen zodat ik niet herval in oude gewoonten die me vroeger in de problemen brachten. De prijs van

het traject is een prijs die ik graag betaal voor een gezond en gelukkig leven. (NC)

Bij Annelies krijg ik elke keer zoveel info en tips waarmee ik aan de slag kan en die ik alle dagen kan toepassen in mijn thuissituatie. (NM)


2017 - Samen met Annelies heb ik het gevoel gekregen dat ik helemaal oké ben zoals ik ben en dat ik op elk moment zelf kan kiezen voor mezelf zonder mijn hulpbehoevende tante in de steek te laten. (BS)


2014 - Vroeger had ik makkelijk ruzie met iedereen in mijn omgeving. Stap voor stap maakte ik samen met Annelies de analyse en met een paar handige tips leerde ik hoe ik doeltreffend en zonder ruzie aan anderen duidelijk kan maken wat ík wil en wát niet. Nooit gedacht dat de aanpak van Annelies zo snel al zo’n verschil konden maken. (PJ)


2016 - Nadat mijn dochter de diagnose ADHD kreeg, herkende ik plots ook tal van symptomen bij mezelf. Samen met Annelies heb ik opnieuw evenwicht gevonden. Ik weet nu hoe ik het best omga met mezelf en mijn dochtertje. Het stormt zeker nog af en toe, maar er worden geen potten meer gebroken. Al mijn relaties lopen nu meer harmonieus. (AD)


Tijdens mijn scheiding had ik houvast nodig. Iemand die me herinnerde aan wie ik echt was en op welke manier ik deze stap wilde zetten. Annelies heeft dit gedaan in alle zachtheid. Ze was mijn veilige haven en rustpunt in deze hectische periode van mijn leven. Ik ben er sterker uit gekomen en stap nu vol zelfvertrouwen mijn nieuwe leven in. (MH)


In mijn relatie (met een narcistische partner) geraakte ik mezelf kwijt. Ik zie nu in hoezeer ik mezelf neerhaalde en het haast onmogelijk maakte voor mij, mijn partner en zijn kind. Dankzij de hulp van Annelies De Roover kan ik nu op een goede manier dingen bespreken en is het voor mij ook duidelijk welke rol ik op wil nemen... en welke niet. Ik heb mezelf nu weer gevonden en ons gezinnetje is gelukkiger dan ooit. (APW)

Trefwoorden:

stress, energie, overspanning, innerlijke (on)rust, ontspanning, balans, burn-out, depressie, veerkracht, ASS, ADHD, HSP, overprikkeling, ontprikkelen, zelfkennis, zelfacceptatie, zelfliefde, levensmissie, talenten, uitstelgedrag, motivatie, focus, hyperventilatie, sub-assertiviteit, ademhaling, mindfulness, zelfregulatie, zelfsturing, autonomie, controle, grenzen, assertiviteit, geweldloze communicatie, verbinding, emoties, perfectionisme transformeren, kernwaarden, opvoedingsvragen, moeder - kind - dochter - zus - partner en vrouw-zijn, harmonie, relaties, work-lifebalance, midlifecrisis, winterdip, angst, paniek, leegte, voldoening, vervulling, chaos, plannen en beheersen, organiseren, time management, waarde-vol leven.

Lees verder

Coachingsvormen

Stress coaching Communicatiecoach Burn-out coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Stress en spanningen Overspannen Burnout / burn-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Leerkrachten Mama's Volwassenen Leidinggevenden Bedrijven Jongeren

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching over het internet Coaching via telefoon - gsm Coaching via e-mail Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coaching in de buitenlucht

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Individuele sessies zijn mogelijk op weekdagen in de namiddag en de avond.
De groepssessies en workshops coaching gaat door in het weekend overdag of in de week 's avonds.

Wachtlijst

nee

Duur van de sessie

1,5 uur

Opleiding

Integratieve en humanistische psychotherapie (4-jarige opleiding)
Master practitioner NLP (2-jarige opleiding)
Transpersoonlijke coaching & counseling (2-jarige opleiding)
Loopbaancoaching (1-jarige opleiding)
Talentmanagement (cursus van 16 dagen)
Geweldloze communicatie (1-jarige opleiding)
Mindfulness (1-jarige opleiding)
Stresshantering en Energie management (verschillende losse cursussen en trainingen)
Changemanagement (jaartraject)
Business Procesmanagement (Master UAMS)
Appreciative Inquiry (16-daagse training en losse workshops)

Ik schaaf mijn vakkennis voortdurend bij en verdiep me momenteel in Human Design en het werk van Susan Shumsky, Bruce Lipton, dr. Clarissa Pinkola Estès, Jean Shinoda Bolen, James H. Gilmore & B. Joseph Pine, Brendon Burchard en Robert Bruggeman.

Beroepsvereniging

BNVIP Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie

Neem contact op met Annelies

Ertbrandstraat 181

2950 Kapellen (Antw.)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.balansharmonieveerkracht.be/online-training

https://calendly.com/balansharmonieveerkracht/kennismaking-vindeen

https://www.facebook.com/groups/301926637217387/

Routebeschrijving