Terug naar boven

HEAL workshop: Hapinness Explore Admire Love - Sta sterk en positief in het leven - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

Ontdek strategieën om jouw leven een boost te geven, laat je onderdompelen in de filosofie van Louise Hay en vind het geluk waar je altijd naar zocht! Deze transformerende 2-daagse workshop is een goede start om aan jezelf te werken of een verdieping in jouw proces. Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Deze 2-daagse workshop gaat door op volgende data: Zaterdag van 8u30 tot 18u30 en zondag van 9u00 tot 18u00

De aanwezigheid is op elke dag vereist om het proces van A tot Z te kunnen doorlopen. Op zaterdagavond is er nog groeiwerk (korte thuisoefeningen) voorzien. Daarom vragen wij om niets te plannen op deze avond. Om optimale resultaten te behalen is het gunstig om in de buurt te blijven overnachten, doch dit is geen verplichting.

Volgende thema's komen aan bod: - Inleiding Filosofie van Louise Hay - Van jezelf leren houden - Patronen onderzoeken en veranderen - Innerlijke kind - Familie opstelling - Emoties en boosheid - Visualisaties en symboliek - Loslaten en vergeven - Jouw toekomst creëren

Tarief voor deze verrijkende inspirerende workshop: €360 incl. btw. 2 opvolgmomenten (waarvan 1 paardencoaching inbegrepen) Hapjes, drank en lunchmaaltijden inbegrepen.

Neem deel aan deze life-changing workshop en ontdek je beste IK... Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar innerout.be@gmail.com of via www.reachingout.be/workshops

Zoek een andere cursus

Locatie cursus