Terug naar boven

Korte training: De kracht van NLP - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

Meer info en inschrijven via http://educatieve-academie.be/aanbod/korte-trainin...

Elk gedrag is gestructureerd. Die structuur kan worden gemodelleerd, aangeleerd, onderwezen en veranderd. Dit is precies wat Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) doet: de onbewuste patronen van mensen analyseren, modelleren en in kaart brengen, om het achteraf aan anderen aan te leren.


NLP gaat over het ‘denken’. Het heeft als doel te begrijpen hoe iemand denkt en hoe dat denkproces het gedrag en de communicatie beïnvloedt. Met deze kennis is het dan mogelijk om iemands denken te sturen, zodat zijn of haar gedrag en/of communicatie in positieve zin kan veranderen.


NLP vertrekt niet zozeer vanuit het waarom, maar stelt het hoe centraal. De subjectieve ervaring is het belangrijkste. Door NLP-interventies toe te passen boek je sneller resultaat in gedragsverandering. Dit geeft de cliënt een succeservaring en bevordert de therapietrouw.


Tijdens deze training laten we een selectie van NLP-technieken aan bod komen en focussen daarnaast vooral op de praktijk. Je oefent de aangeleerde technieken om ze vervolgens meteen toe te passen op jezelf en anderen.


Zoek een andere cursus

Locatie cursus