Terug naar boven

Specialisatie-opleiding loopbaancoach

Coaching opleiding

Training & Coaching Square

TCS Skystudio

Planetendreef, 10-14 BLOK A App. 4,1

2800 Mechelen

Antwerpen

Introductie

Een driedaags programma waarin we impactvolle tools en technieken aanreiken die jou ondersteunen in je rol als effectief en resultaatgericht loopbaanprofessional.

Je hebt een degelijke basis en/of ervaring als (loopbaan)coach of HR-professional en verlangt naar groei, naar meer creativiteit en variatie in de tools en technieken die je inzet om mensen te begeleiden in hun loopbaanvraagstukken. Je bent vertrouwd met de PERFORM- of GROW-gespreksstructuur. Die verrijken en verdiepen we in deze opleiding met een toolkit aan baanbrekende oefeningen en technieken zodat jij met vertrouwen en impact je klanten of medewerkers kan begeleiden naar helderheid en bewuste keuzes in uitdagende loopbaanvraagstukken.

Dit programma is voor jou als:Jij op een dieper niveau met je klanten of medewerkers duurzame inzichten of verandering teweeg wil brengen in hun loopbaanvraagstukken
Jij klanten of medewerkers bewuste moedige loopbaankeuzes wil laten maken waarbij je hen begeleidt voorbij hun remmende patronen of emoties
Jij wil groeien in vertrouwen en visibiliteit door je expertise, toolbox en ervaring als loopbaanprofessional te boosten en zichtbaar te maken
Je verlangt om klanten en medewerkers te raken zodat ze hun potentieel en ambities voluit verkennen en omzetten in doordachte loopbaankeuzes en -acties.
Jij je toolbox en coachvaardigheden wil aanvullen met oefeningen en technieken in volgende thema’s: heroriëntering op het werk, interne en externe mobiliteit, constructieve samenwerking, conflict en relaties op het werk, assertiviteit, moedige en duurzame loopbaankeuzes, omgaan met verandering, balans werk-leven, grenzen stellen, zingeving, verkennen en realiseren van potentieel, ambities en carrièredromen, carrièrebalans opmaken, zelfbeeld en zelfvertrouwen, missie.
Je wil jezelf met meer vertrouwen, presence en impact inzetten in je coachtrajecten
Je ervan houdt te groeien dankzij een traject dat doordrongen is van praktijkervaring, diepgang, persoonlijke aandacht en deskundige feedback van expert trainers en je mededeelnemers.
Je fan bent van learning by doing en je bereid bent je te investeren in intervisie, tussentijdse opdrachten, experimenten en reflecties, samenwerking met je buddy.


zie websitelink onderaan


Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: donderdag 18 april 2024
donderdag 18 april 2024Vanaf 10:00tot 18:00
dinsdag 21 mei 2024Vanaf 10:00tot 18:00
donderdag 13 juni 2024Vanaf 10:00tot 18:00
dinsdag 3 september 2024

Praktische informatie

Thema's

Coaching Coaching opleiding Leidinggeven Loopbaanbegeleiding Coachingsgroep

Voor

Bedrijven en organisaties Leidinggevenden

Gegeven door

ICF-certified coaches

Prijs

€ 2.130,00

Neem contact op met

Specialisatie-opleiding loopbaancoach
Gelieve via dit contactformulier geen reclame, enquêtes, schoolopdrachtverzoeken etc. te versturen.

Training & Coaching Square

TCS Skystudio

Planetendreef

2800 Mechelen

Antwerpen

http://www.trainingcoachingsquare.be

Routebeschrijving