Terug naar boven

Life-time cursus voor mama's met kids tem 2.5  jaar - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Deze life-time cursus is bedoeld voor mama’s die voor de 1ste keer of opnieuw mama zijn.

Wellicht kan je heel hard genieten van jouw kleine spruit maar je hebt waarschijnlijk ook al ondervonden dat dit kleine mensje jou heel hard nodig heeft om te groeien. De tijd dat dit vraagt, zorgt ervoor dat je anders moet om gaan met de tijd zoals voorheen. Je kan niet meer dezelfde dingen doen en je kan ze ook niet meer op dezelfde manier doen. Er komt heel wat planning en organisatie bij kijken en dit vraagt wat extra tijd en aandacht.
Mogelijks is het niet zo evident om alles vlot te laten verlopen en kunnen we samen op zoek gaan naar manieren die voor jou en jouw partner ondersteunend kunnen zijn. Hier enkele thema’s die naast vele andere thema’s aan bod komen. Ga op zoek naar een passend evenwicht tussen loslaten en het nabij zijn als ouder. Het bewust ervaren van de mama rol en de andere rollen in jouw leven. Wat zijn jullie sterktes binnen het gezin en wil je meer op inzetten? Heb je zicht op de invloed van bepaalde stoorzenders en de life-work balance binnen jouw leven en hoe je het roer kan omdraaien naar meer harmonie?
Stel je voor dat je wat meer relativerend of gestructureerd door het leven kan gaan… wat zou er dan anders lopen binnen jouw werk, leven of opvoeding en wat krijg je daarvoor terug?
Wil je even stil staan, bij jouw leven en gezinsleven om nog meer uit jouw tijd te kunnen uithalen? A.d.h.v. vele inzichtelijke oefeningen, toepassingen in de praktijk, het leren van elkaar en de vele tips en tricks, kom je tot meer rust in jouw leven.
3 sessies najaar 2018: 7.5 uur: kleine groep, op maat
Dinsdag 4, 11, 18 september van 19 u - 21.30 u
Fly-over
Gustaaf Callierlaan 147 in 9000 Gent
7.5 uur + werkmap en drank inbegrepen 150 euro voor mama's

www.life-timecoach.be

Zoek een andere cursus

Locatie cursus