Terug naar boven

Tamara De Coen

EFT coach (tapping)

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be.

Vind een andere coach via onderstaande linken:

Vind een coachVind een coach in SchildeVind een EFT therapeut (tapping)

Introductie

Puzzelstukjes die in mekaar vallen. Een breder verband zien. Energie terug voelen stromen omdat een (systemische) blokkade wegvalt. Dat vind ik zelf zo fijn om te ervaren en ... dat bied ik jou.

Een transformerende coachingtechniek die ik hiervoor gebruik, is EFT (Emotional Freedom Technique). EFT (tapping) ook wel 'emotional accupressure' genoemd, is de voor mij ideale tandem van hoofd en lichaam. Een heel krachtige en snelle techniek, waarbij je lading of spanning van je klacht wegneemt en je energie opnieuw kan stromen. Je spreekt je klacht of probleem uit. Tegelijk blijf je in je lijf door te 'tappen' op de energetische meridiaanpunten op je lichaam. Die combinatie maakt dat je contact maakt met wat écht speelt, en je in no time de lading rond een probleem kan verminderen of zelfs wegnemen.

Ook kan je bij mij terecht voor systeemcoaching. Want toen ik jaren geleden tijdens het herstel van mijn burnout hiermee in contact kwam, voelde ik: dit wil ik ook doen. Beseffen en voelen dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Dat een beweging in één schakeltje de rest van het systeem ook doet bewegen. Via systeemcoaching breng ik je terug in contact met jezelf, én met het grotere geheel. Het mooie van systeemcoaching is dat je weinig praat maar vooral doét en voelt. Door in een ruimte te bewegen. Met materialen te werken. Je lichaam toont wat er leeft en kent de antwoorden. Body learning format. Je lichaam is wijs en leert snel. Mijn rol is zién wat er in het moment bij jou speelt, dit voor jou kaderen of 'vertalen'. Die nieuwe wijsheid transformeer ik samen met jou naar inzichten en nieuwe liefdevolle krachtige gewoonten.

En niet onbelangrijk: gezien ik zelf hoogsensitief ben, ga ik heel omzichtig om met prikkels, zodat je je tijdens de coaching veilig voelt. Ik ga zelden een onderwerp uit de weg. Ik heb vele woelige waters doorzwommen en bergen levenservaring. Mocht een onderwerp toch niet lukken, voor welke reden dan ook, zal ik je dat zeker aangeven. Mijn intuïtie en mijn hoogsensitiviteit zijn immers mijn grote superpower. Ook dàt luchtige lichtje wil ik je graag meegeven, HSP tips and tricks, mocht je in de knoop zitten met je hoogsensitiviteit.


Dus: als je graag uit je hoofd wil, en benieuwd wat je lijf je wil tonen om je energie terug te voelen stromen, neem dan zeker contact op. In een eerste verkennend gesprek bekijken we samen waarmee ik je kan helpen, wat best past bij jou. De eerste stap, altijd de moeilijkste, heb je dan gezet. De rest van het traject spreken we samen verder af of toont zich in het moment.

Everything is connected. Everything is energy.


Mijn doel is verbinding. Jou terug helpen verbinden met jezelf, je kern. Ook met het grotere geheel. In alle omstandigheden. Connecten met je levensvreugde en je eigen superpowers. Connecten met het nu. In het moment. Daar sta ik voor. Zie ik je binnenkort?

Je kan terecht in mijn praktijk in Schilde, of bij groepspraktijk Camino in Brecht. zie websitelink onderaan


Tot gauw, Tamara

Lees verder

Coachingsvormen

EFT - emotional freedom techniques Systeemcoaching Verbindende communicatie Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfzorg Stress en spanningen HSP - Hoogsensitief Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Jongeren

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands Engels Frans

Werkmomenten

Maandag, dinsdag, woensdag. Overdag of vanaf 19u.
Donderdag: vanaf 19u.

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

65

Duur van de sessie

1 uur (+ 15 min 'buffer')

Opleiding

Trauma Essentials, Open Mind - 2021
EFT (Emotional Freedom Technique), Irene Nolte - 2019
Systeemcoaching, Open Mind - 2019
Diverse coaching opleidingen bij o.a. Open Mind - 2016-2019
Sterk en krachtig met hoogsensitiviteit, persoonlijk traject (2015) en vrijwillige medewerker bij Kus de Kikker (begeleiding groepen): 2015-2019
Verbindende Communicatie: Sabine Vandingenen - 2019
Kind- en Jongerencoach Essentials, Open Mind - 2016