Terug naar boven

Stijn Depril

Depril.eu

Life coach

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be.

Vind een andere coach via onderstaande linken:

Vind een coachVind een coach in AffligemVind een Life coach

Introductie

Hoi,

Mijn naam is Stijn Depril. Ik ben vereerd dat je even kom kijken op dit profiel. In het dagelijks leven ben ik echtgenoot van Tineke, papa van Frauke en Obe. Sportief van aard en om dat elke week aan mezelf te bewijzen leg ik tussen de 160 en 320 km af op de fiets per week.

Naast m’n privé leven ben ik full time werkzaam in de IT-sector. Een hart voor technologie zeg maar. Getuige daarvan is onze trouwe viervoeter “Mac”. Oh ja dat beestje is vernoemt naar een computer .

Maar naast een hart voor technologie heb ik vooral een hart voor mensen. Ik krijg enorm veel energie van mensen en organisaties te zien ontwikkelen. Groeien van een idee tot implementatie. Het geeft mij dan ook een enorme boost als ik met mensen successen boek. De hebben bijna altijd rechtstreeks een positieve impact op een bedrijf en omgekeerd.

Natuurlijk is er niet alleen het bedrijfsleven. Jij en ik hebben mogelijks ook gewoon nood aan iemand die je als klankbord kan gebruiken. Die wil luisteren en je wat goed gerichte vragen stelt.
Daarom was bij mij al een hele tijd het zaadje geplant om daar “iets” mee te doen. Hoe kan ik bedrijven en mensen beter maken? Hoe kan ik mensen helpen in de weg te zoeken die ze willen bewandelen? Hiervoor gebruik ik “learnings” uit coaching sessies die ik zelf al heb gehad in het verleden.
Ik geloof heilig in het feit dat je levenslang moet blijven leren. Net daarom schoolde ik mezelf bij tot Life Coach als deel van mijn traject om de mensen waarmee ik werk goed te kunnen begeleiden & coachen! Zij het 1 op 1 of tijdens groepsessies!
Voor ieder wat wils…

Ik ben iemand die jou zal triggeren om jou tot actie te laten overgaan want jij bent de persoon die het échte werk zal moeten doen. Ik zal je bijstaan met tips / tricks en je nieuwe inzichten geven.

Stel je jezelf binnenkort even voor? Ik geef jou namelijk 30 minuten van mijn tijd. Waarin we vrijblijvend kunnen kennismaken en kijken hoe jij, morgen een betere versie van jezelf kan worden!

Tot binnenkort?

Stijn

Lees verder

Specialisaties

Life coaching Teamcoaching Online-coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Motivatie Timemanagement Zelfvertrouwen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mannen Volwassenen Mama's Papa's Jong volwassenen Bedrijven Leidinggevenden

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Coachingslocatie

Coaching over het internet Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coaching via e-mail Coaching via telefoon - gsm Coaching via chat

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Engels Nederlands

Werkmomenten

Je kan heel makkelijk m'n werktijden checken op
https://depril.eu/afspraak/ boek hier ook een GRATIS kennismakingssessie

Wachtlijst

wekelijkse beschikbaarheid

Duur van de sessie

1

Opleiding

NLP practitioner
CBT / REBT

Leeftijd

36 jaar