Terug naar boven

Bieke Vermeulen

Volg je hart, het weet de weg!

Mental coach

Kroonstraat 11

2430 Eindhout

Introductie

Als je ten volle leeft, dat sta je heel dicht bij jezelf, dan luister je naar je hart, dan leef je volgens jouw waarden en ben je trouw aan jezelf.

Coaching heeft als doel jou te ondersteunen bij je zoektocht naar een gelukkiger en betekenisvol leven. Ik help jou om bewust te worden van wat jij wilt, zodat je ernaar op zoek kan gaan. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt hoe jij jezelf vaak in de weg staat. Stap voor stap (h)erken je jouw eigen aandeel zodat je de verantwoordelijkheid van jouw geluk in eigen handen leert nemen. In plaats van de focus te richten op de problemen in jouw leven, draai ik jou 180°, op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en oplossingen.

Het is mijn kracht om mensen wakker te maken uit die diepe slaap van het onderbewuste waar ze verborgen leven in de comfortzone. Ik maak jouw verlangens wakker, jouw geloof in jezelf en dat er meer mogelijk is en de hoop dat jij daarin een aandeel kan hebben.

Wat zou er anders zijn in jouw leven als alles mogelijk was?Als je met niets of niemand rekening moest houden? Als je niet kon mislukken? Wat zou jij dan doen?

De meeste mensen kunnen op deze vragen niet echt een antwoord geven. Ze hebben zich deze vragen zelfs nog nooit gesteld. Ze zijn vooral gefocused op wat ze niet willen.En als ze al eens fantaseren over hoe fantastisch het zou kunnen zijn, dan worden ze al snel onderbroken door hun innerlijke criticus diehun plan direct met de grond gelijk maakt.

Je herkent hem vast wel, zijn zinnen beginnen bijna altijd met "Ja, maar..."

En toch is dat één van de eerste vragen die ik jou stel als we samen op pad gaan. Wat moet er veranderen opdat jij meer vreugde, geluk, vrijheid, liefde, vrede, ...zou ervaren in jouw leven? Wat is er dan anders? Want als je niet weet hoe je wilt dat het anders is, hoe kan je dan in godsnaam weten dat je ernaar onderweg bent?

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en kan je ervaren of wie ik ben en waar ik voor sta bij jou past. We verkennen jouw vragen en noden, waar je samen met mij rond wilt werken? Jij bepaald mee de inhoud en de fequenties binnen jouw mogelijkheden. Weet wel dat veranderingen creëren tijd nodig heeft. De gemiddelde duur van een begeleiding is 3 tot 6 maanden.

HET BELANGRIJKSTE ASPECT VOOR HET SUCCES VAN DE COACHING IS JOUW INZET! HOE GRAAG WIL JIJ DE VERANDERINGEN EN WAT BEN JIJ BEREID DAARVOOR TE DOEN?

We gaan samen een engagement aan voor jouw persoonlijke groei. Ee engagement waar we ons beide voor 100% inzetten. Ik verwacht van jou hierin dat je jouw verantwoordelijkheden neemt. Dat je jezelf en deze coaching op de eerste plaats zet, dat je hier tijd voor maakt. Want jij zal het uiteindelijk moeten doen.

Contacteer me als je JA zegt op de volgende uitspraken

  • JA! Ik wil zelf mijn geluk kunnen bepalen
  • JA! Ik wil voor mezelf durven kiezen
  • JA! Ik wil in het NU leven en genieten van kleine dinge
  • JA! ik vertrouw in mezelf en in mijn toekomst, wat er ook op mijn pad komt, ik weet dat ik daarin mijn verantwoordelijkheid neem en hulp #durftevragen
  • JA! vanaf nu volg ik mijn innerlijk compas
  • JA! ik wil leren leven vanuit mijn hart
Lees verder

Specialisaties

Coaching via video call of telefoon Loopbaancoaching Job coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Loopbaanbegeleiding Zingeving en zingevingsvragen Eigenwaarde Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op afspraak Boek jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek rechtstreeks in mijn agenda via de Calendly-link onderaan het profiel!

Wachtlijst

geen

Opleiding

- Bachelor Maatschappelijk werk
- Counselor Contextuele Therapie - 2 jaar
- Master Practitioner NLP & communicatie - 2 jaar
- Transformative Life Coaching - 2 jaar
- Live The Connection kernmodule en verdieping rond thema familie en communicatie
- Talentenspel coach
zie mijn linked in profiel https://www.linkedin.com/in/biekevermeulen/

Beroepsvereniging

Erkend contextueel counselor bij BVRGS Beroepsvereiniging voor relatietherapie en systeemtherapie

Neem contact op met Bieke

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Kroonstraat 11

2430 Eindhout

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.biekevermeulen.com

https://www.facebook.com/biekevermeulencom-Volg-je-HART-het-weet-de-weg-167773510098866/

https://calendly.com/bieke-vermeulen/kennismaking

Routebeschrijving