Terug naar boven

Lot Keymeulen

Bodhi

Coach

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be. Vind een andere coach via onderstaande linken:
Vind een coach Vind een coach in Zwalm Vind een Coach

Introductie

Natuurcoachen

Als coachee kom je langs met een probleem. Vaak weet je niet wat het probleem echt is. Alle oplossingen zitten echter verstopt in jezelf. Ik haal, door vragen te stellen en met symbolen uit de natuur te laten werken, deze informatie naar boven.

Om beter en dieper te kunnen gaan in het achterhalen van die waarheid, neem ik je meteen mee IN de natuur. Daar komt alles snel aan het licht. Precies in de natuur voelt een mens zich heel gauw in zijn eigen natuur, in zijn eigen vel. Natuurelementen worden gebruikt als hulpmiddel voor de sessies. Wandelen brengt beweging in het lichaam. Als alles losser en beweeglijker komt te zitten, komt de juiste informatie vanzelf naar boven.

Het proces verloopt op een manier die anders is voor iedereen. Coachsessie kunnen worden afgewisseld met sessies ademhalingstechnieken, met massage en met yoga. Ademen doet iedereen, en iedereen ademt op zijn eigen specifieke manier in zijn eigen gevormde lichaam. Door je te laten ademen en te bewegen, krijg je zelf nog meer zicht op je blokkages. Wanneer fysieke blokkages loskomen, komen ook emoties los en zo ga je jezelf bevrijden. Je werkt dan holistisch aan jezelf. Op deze manier begeleid ik je in het proces van zelf-healing.

We starten dus in de natuur. We spreken af op een ongerepte plek ergens tussen jouw huis en het mijne.

Nature does not hurry, yet everything is accomplished. Lao Tzu

Lees verder

Specialisaties

Wandelcoaching Stress coaching Ademcoaching Energetische coaching Lichaamsgerichte coaching

Ondersteuning bij

Stress en spanningen Slaapproblemen Burnout / burn-out Zelfvertrouwen Discipline Angst Faalangst Zingeving en zingevingsvragen Grenzen stellen Keuzes maken Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Ouderen Jongeren Mannen Vrouwen

Coachingslocatie

Coachingspraktijk

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

op afspraak, overdag, enkele avonden

Duur van de sessie

2 uur

Opleiding

India, Mysore, Ashtanga Yoga Authorized teacher, KPJAYI
Nederland, Innersteps, school voor natuurcoaching