Terug naar boven

Katrijn Desteghe

Katrijn Desteghe - Be(come) YOU

Systeemcoach

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be.

Vind een andere coach via onderstaande linken:

Vind een coachVind een coach in TongerenVind een Systeemtherapeut

Introductie

Welkom 'to Becomeyou'!

Ik ga graag samen met jou op pad om de best mogelijke versie van jezelf (weer) de vleugels te laten strekken. Die versie is misschien ondergesneeuwd onder trauma, rouw, verlies, … Weet dat er altijd ruimte is om te strekken, om je vleugels uit te slaan! Ook in jou!
Heel graag ga ik samen op weg naar jouw vrije ruimte in jezelf, jouw goed geaarde identiteit. In verbinding met jezelf, je geboortesysteem, je levenssysteem en zelfs het hele universum.
Een belangrijk woord voor mij is Verbinding. Allereerst natuurlijk die verbinding met jezelf (Wie ben ik? Wat wil ik? Waar wil ik naartoe? Hoe zou het voelen om…?). Nadat je weer verbinding maakt met jouw innerlijke zijn, gaan we stap voor stap verbinding maken met anderen: je gezin, je familie, je bedrijf, je werkgever, … Maar wat als je die verbinding niet volledig kan voelen? Wat als daar teveel, te weinig, te zware emotie op zit? Wat als je even niet meer weet wat te doen of waar naartoe?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ondersteun je in jouw innerlijke reis, of die nu persoonlijk of werk gerelateerd is. Dit doe ik aan de hand van systemisch coachen, familieopstellingen, traumatherapie, rouwtherapie, mantra heling, soundhealing, chakratherapie. Kortom, mijn professionele koffer zit vol met technieken en methodes om jou te ondersteunen op die manier die voor jou werkt.
We gaan samen op ontdekkingstocht in jouw onmachten en krachten – om handvaten te vinden om ‘het’ te kunnen, ‘het’ misschien anders te doen. Zodat jij je vrijer, gelukkiger, meer ontspannen en meer in verbinding met jezelf kan voelen.
Bij mij zal je geen vakjes of oordelen tegenkomen. Ieder mens, elke vraag, elke beleving krijgt zijn individuele plek bij me. Een vakje (diagnose) is helpend om te verklaren waarom je je op die manier gedraagt, of waarom je je zo voelt. Het is geen eindstation, het is een uitnodiging om op zoek te gaan om op jouw bijzonder manier jouw vleugels te spreiden.
Je bent welkom, helemaal wie je bent – helemaal hoe jij je voelt.
En zacht gaan we, als een Reiger, de wereld binnen en buiten je verkennen, om weer gracieus over de velden te leren vliegen.

Lees verder

Specialisaties

Loopbaancoaching Coaching Teamcoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Miskraam Piekeren Stress en spanningen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Koppels Leidinggevenden Mannen Personen met een fysieke beperking Samengestelde gezinnen Bedrijven Mama's Papa's Ouders Ouderen Jong volwassenen Leerkrachten Vrouwen Volwassenen Gezinnen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers Dicht bij bushalte Met parking Dicht bij trein station Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching over het internet Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching in de buitenlucht Groepspraktijk Coaching via telefoon - gsm Coaching aan huis Coaching via e-mail

Consulttype

Groepscoaching Gezinsbegeleiding Gezinscoaching Relatiecoaching Individuele coaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op aanvraag

Wachtlijst

Afhankelijk van het moment

Prijs voor een consult

€60 per sessie

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

IV Psychotherapeut i.o.
Traumatherapeut
Systemisch Familieopsteller
Brainspotting
Professional Coach
Masterclass Systemic Coach
Systemische Intelligentie via Karakterstructuren
RouwVrouw
Systemische Gezinscounseling

Beroepsvereniging

BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling

Verbinding in Verlies