Terug naar boven

Katja Bamps

Op Mensenmaat

Coach

Tramstatiestraat 16

3850 Nieuwerkerken (Limb.)

Introductie

Geen hokjes, geen labels, geen oordeel: bij Op Mensenmaat staat jouw vraag centraal!

Voor iedereen die een beweging vooruit wil maken. En we doen dit vanuit jouw plek, vanuit jouw kracht en vanuit jouw eigenheid.

Als coach ben ik ten volle aanwezig om jou in contact te brengen met wat er werkelijk leeft. Ik ben niet bezig met de symptomen, maar met de kern. Jouw kern!

Ik bied zowel persoonlijke coaching aan, loopbaanbegeleiding als trainingen in communicatie.

Persoonlijke coaching

Heb je soms het gevoel geleefd te worden? Ben je op zoek naar jezelf? Leiden bepaalde situaties in je leven er toe dat je nog maar af en toe het gevoel hebt plezier en geluk te ervaren? Merk je op dat het steeds moeilijker voor je wordt om die keuzes te maken waar jij energie van krijgt? Lijken sommige relaties meer energie te vragen dan energie te geven? Merk je op dat je als ouder(s) steeds meer in jouw onmacht geraakt wordt? Of merk je op dat je als ondernemer niet meer weet welke richting je uit wil?

Dan helpt het om even tijd voor jezelf te maken door te kiezen voor een gesprek bij Op Mensenmaat. Tijdens deze begeleiding sta jij vooraan en ondersteun ik jou om te kiezen waarop jij wil inzetten. Dit doen we door samen te kijken wat jouw plek is in jouw gezin, familie, vriendenkring, bedrijf,…en wat jij daarin meedraagt wat jou versterkt of net uitdaagt. Alle vragen zijn welkom, net zoals alle schaduw -en parelkanten van de mens. Deze begeleiding kan individueel, als koppel of als gezin.

Loopbaanbegeleiding

Stel je jezelf wel eens de vraag of wat je doet nog aansluit bij wie jij bent? Of stel je vast dat je jezelf niet meer herkent in wat er van je gevraagd wordt in jouw werk? Merk je op dat je weinig energie overhoudt voor de dingen in je leven die werkelijk belangrijk voor jou zijn.

Dan is het goed om even stil te staan bij wat jij nodig hebt en waarvan jij het warm krijgt. Samen met jou ga ik enkele dingen in vraag stellen, in de spiegel kijken en jou ondersteunen om opnieuw krachtig op je eigen benen te staan, én jouw loopbaan opnieuw in handen te nemen. Als coach ben ik er immers van overtuigd dat jij goed weet wat jouw plek is, en best aanvoelt wat jou als mens zo krachtig maakt. Hierbij is het mijn taak om op maat vragen te stellen zodat jij de mogelijkheid krijgt om zowel naar binnen, als naar buiten toe een beweging te maken die leidt tot een succesvolle verandering.

Trainingen in communicatie

Stel je vast dat je af en toe niet weet wat te zeggen of dat je wel weet wat te zeggen, maar dat het er helemaal anders uitkomt ondanks je goede bedoelingen? Merk je op dat je regelmatig in conflict komt met anderen en, dat je het gevoel hebt hierop geen vat te hebben?

Door de visie en de basishouding van verbindende communicatie (Marshall Rosenberg) sta je stil bij jezelf en jouw waarden om, vanuit die zelfreflectie, op een respectvolle, krachtige en duidelijke manier te connecteren en te communiceren met anderen.
Als coach gaan we dit samen oefenen en ondersteun ik jou niet alleen in het vinden van woorden, maar ook in het vinden van die beweging die jou dichter bij jezelf en bij de ander brengt.

Lees verder

Specialisaties

Systeemcoaching Verbindende communicatie Loopbaancoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Stress en spanningen Emotiemanagement Overspannen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen Koppels Bedrijven Leidinggevenden Mama's Vrouwen Mannen Papa's Ouders Gezinnen Ouderen Samengestelde gezinnen Zwangerschap Personen met een fysieke beperking

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Met parking Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Groepspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coaching aan huis Coaching over het internet Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching via telefoon - gsm Coaching via e-mail

Consulttype

Individuele coaching Relatiecoaching Groepscoaching Gezinscoaching

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Opleiding

Counselor io, Systemisch en professioneel coachen, Geweldloze/Verbindende communicatie (Marshall Rosenberg), oplossings -en krachtgericht werken, agressiecoach, maatschappelijk werk

Leeftijd

37 jaar

Neem contact op met Katja

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Tramstatiestraat 16

3850 Nieuwerkerken (Limb.)

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.opmensenmaat.com

Routebeschrijving