Terug naar boven

Iris Uylenbroeck

Iris Coaching

Burn-out coach

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be.

Vind een andere coach via onderstaande linken:

Vind een coachVind een coach in TurnhoutVind een Burn-out coach

Introductie

Heb je al zoveel geprobeerd en boek je nauwelijks vooruitgang? Maar ben je wel klaar om te veranderen en ben je op zoek naar begeleiding van een coach die je concrete tips geeft waar je meteen mee aan de slag kan?

Je bent jezelf en de worstelingen in het leven moe, je wil graag je goed in je vel voelen, vertrouwen hebben en energie hebben om leuke dingen te doen voor jezelf, met je partner en met je gezin?

Je wil graag de beste versie zijn van jezelf. Ik help je om jezelf terug te vinden, door het oerwoud aan negatieve ervaringen, beperkende overtuigingen (ik kan dat niet/nooit - dat durf ik niet), energievretende gedachten, onverteerde verdrietjes en aangeleerde scheve familiedynamiek van waaruit communicatie komt waar je je doel niet mee bereikt.

Je bent op een punt gekomen dat je prikbord met onverteerde ervaringen vol zit. Je hoofd zit ook vol, want je blijft maar malen en dat heeft invloed op je slaap, om maar niet te spreken van je humeur. Waar is die ik toen ze floreerde? Daar wil je heen en je wil het beste voorbeeld zijn naar je kinderen.

Aanpak

Veranderen vraagt tijd. Ik ga het niet leuker maken dan dat het is.

Ik bied je daarom enkel trajecten aan van 3 +1 sessies waarin we naar jou gaan kijken. Ik hou niet van half werk en ik wil je grondig helpen. Jij staat nu centraal en je verdient het. Het voelt misschien wat vreemd en misschien toch ook wel spannend en toch ben je er klaar voor.

We beginnen met wat je eerst graag wil veranderen. Welke ervaringen blijven je parten spelen en blijven steeds opduiken?

Daarnaast kijken we naar je eigenwaarde of zelfvertrouwen, vervolgens naar je communicatie, om dan ook naar eventuele ballast van je ouderlijke nest te kijken of hoe je naar de buitenwereld staat.

Wanneer fobieën, trauma's, verdriet of andere problemen voorbijkomen dan help ik je om dat een plaats te geven, zodat jij onvermijdelijk controle krijgt over je leven.

Voor mij is er geen zwart/wit denken en dus ook geen oordeel. Ik geloof in je capaciteit om de beste versie van jezelf te zijn. En... het goede nieuws is dat alle antwoorden op vragen die je hebt al in jezelf liggen.

In drie sessies gaan we niet kuieren door je leven, we gaan meteen recht op jouw doel af. Hoe komt het dat dit probleem nog niet is opgelost? Het is alsof je een wereldreis in jezelf maakt zonder je te verplaatsen. De 3+1 sessies staan voor 3 opeenvolgende sessies, want je compleet veranderen in 1 sessie is een utopie en daar zou je ook niet voor willen tekenen. Er volgt dan een opvolgsessie na drie tot 6 maanden, zo kan je oppikken wat er nog niet is aangepakt en nu begint te wringen.

Symptomen

Ik help je met:
- Preventieve burnout aanpak
- Zelfvertrouwen vergroten
- Verbeteren communicatie tussen partner en kinderen
- Angsten en fobieën
- Stress
- Migraine en hoofdpijn
- Slapeloosheid
- Trauma
- Hoogtevrees - podiumvrees - spinnenvrees
- Familieregels en familietherapie
- Verdriet en rouw
- Te weinig nee durven zeggen
- Voor kinderen vanaf 6 jaar: Lees- en leerproblemen, pesten en ook bovenstaande

Werkt het? Ja, en dan spreek ik niet alleen voor mezelf, maar ook hoe anderen klanten het vonden. Het is ook nog eens blijvend.


Praktisch

De coaching verloopt online of op de praktijk in Gierle, zoals je zelf verkiest. Een traject van drie sessies (+1) garandeert dat je daadwerkelijk verandering doormaakt op vele vlakken waar je wil aan werken. Vanaf de eerste sessie merk je al verschil.
Elke sessie duurt 50 minuten en aan het einde sluit je af met een smile of loop je naar buiten met een glimlach!

Start vandaag wat je morgen kan beginnen! Een traject wordt niet terugbetaald door de ziekenfonds. Je krijgt wel tijdens dit gesprek inzicht in jezelf, vertrouwen en rust in je hoofd, wat van onschatbare waarde is om verder te kunnen groeien en je lichter en rustiger te voelen.

Je kan bij mij van maandag tot en met vrijdag overdag en 's avonds op afspraak terecht.
Boek je kennismakingsgesprek en zet een belangrijke stap om je weer beter te voelen. zie websitelink onderaan

Achtergrond en opleiding

Ik maak gebruik van visualisaties, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, oefeningen om je onderbewustzijn wakker te maken, Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Hudson Mind Process® wat een stapje verder gaat dan EMDR en het Satir-model voor familietherapie. Het is heel interactief en er wordt ook gelachen. Nog belangrijker is dat de resultaten blijvend zijn.

Succesverhaal?

Wanneer je klaar bent om te veranderen en jezelf toestemming geeft om te veranderen, maar ook tijd, dan ben je klaar voor om samen aan de slag te gaan.

Ik observeer non-verbaal gedrag en koppel dit terug naar jou, op die manier verbind ik je bewustzijn met je onderbewustzijn die communiceert via non-verbaal gedrag. Het is een aanpak waarbij er zeker gelachen wordt en je krijgt meer rust in je hoofd.
Je mag me vrijblijvend contacteren via mail of telefoon over deze aanpak. Ik beantwoord met plezier je vragen hierover.

Zijn de veranderingen blijvend? Ja, dat is het goede nieuws en wat nóg beter is, is dat je je ook meer bewust wordt van hoe je met moeilijke situaties omgaat en hoe je daarin ook keuzes hebt. De doorgedreven no-nonsense coachingaanpak en met een vleugje humor helpt je effectief van de grijze wolk te komen waar je van af wil. Ik geloof in je capaciteit om te veranderen zodat je je nog gelukkiger voelt.

En nog beter nieuws is dat de aanpak al vanaf de eerste sessie begint te werken.

Wat anderen over deze aanpak zeggen

De wijze waarop Iris coacht, is gemakkelijk en zeer effectief. Ze dringt vakkundig door tot ‘de kern’ en geeft je daarbij een veilig en vertrouwd gevoel dat maakt dat je jezelf snel heel open opstelt en dat wat echt wringt met haar deelt. Iris heeft voorgoed mijn kijk op bepaalde zaken in positieve zin veranderd. Ik zou, indien nodig, zeker opnieuw een beroep op haar doen.
Jolanda van der Muren-Lion

Na verschillende aanpakken en zelfhulpboeken ben ik bij Iris terecht gekomen. Haar aanpak heeft meteen resultaat opgeleverd. Eindelijk! Iets dat werkt! Ik voel me veel rustiger en heb meer zelfvertrouwen.
Leen

Na een sessie met Iris voelde ik me echt opgelucht. Er was wat van m’n schouders af. Bij Iris kon ik mezelf zijn. Haar tips waren meteen bruikbaar! Ik kan ermee verder. Wat een fijne ervaring.
Heidi

Iris gaat straight to the point en is resultaatgericht. Werken met haar maakte zoveel duidelijk waar het voor mij vastliep. Een aanrader!
Leen

Lees verder

Specialisaties

Burn-out coaching Gezinscoaching Oplossingsgerichte coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Ouderschap Opvoeding Burnout / burn-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mama's Ouders Mannen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching over het internet

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands Engels Frans

Werkmomenten

Op afspraak, overdag en 's avonds is mogelijk

Prijs voor een consult

Trajectprijs - meer info op website

Duur van de sessie

3x 50 minuten + 1x50 minuten

Opleiding

- The Electromagnetic field, Body Mind Workers, 2019
- Tracking beliefs, Body Mind Workers, 2018
- Level 4: Is this why you do this, Body Mind Workers, 2018
- Level 3: Hypnotherapy, Body Mind Workers, 2018
- The Screen, Body Mind Workers, 2018
- The Map, Body Mind Workers, 2018
- Seeing the Unseen, Body Mind Workers, 2018
- Saying the Unseen, Body Mind Workers, 2018
- Level 2: It’s all about time, Body Mind Workers, 2018
- Anxiety, Depression and Insomnia, Body Mind Workers, 2018
- The Map and how the game is played, Body Mind Workers, 2017
- Raising Happier and Smarter Kids, Body Mind Workers, 2017
- Level I: Map of the Mind, Body Mind Workers 2017
- Mastering the Screen, Body Mind Workers 2017