Terug naar boven

Eleanor Abbott

Dynamic Balance

Burn-out coach

Pareipoelstraat 29

2800 Mechelen

Introductie

Ben je moe? Voel je je opgebrand, versleten en onwel? Ik help je de diepe rust te vinden die je verdient en de te energie krijgen waar je zo naar verlangt om weer voluit te gaan!

Als Holistische Gezondheidscoach en Loopbaancoach ben ik gespecialiseerd in burnout preventie en herstel. In mijn werk vertrouw ik op mijn professionele ervaring in de gezondheidszorg én het bedrijfsleven. Ik help mijn klanten inzichten en vaardigheden te ontwikkelen om op een autonome, bewuste en assertieve manier beter voor zichzelf te zorgen, door betere inzichten in de eigen noden en grenzen. Het vinden van rust en stabiliteit terwijl er tegenwoordig zoveel onzekerheid is op het werk en rond om ons, is altijd een individueel en dynamisch proces.

Ik besef heel goed dat verandering en veranderen niet gemakkelijk zijn. Ik heb het zelf meegemaakt. Na mijn opleiding tot verpleegster heb ik 20 jaar in de bedrijfswereld gestaan. Ik ontdekte er het grote belang van veerkracht voor succesvolle, duurzame (bedrijfs-) verandering, ik maakte zelf een burnout mee en ontwikkelde een passie voor burnout preventie. In 2014 besliste ik om mijn achtergrond in de gezondheidszorg met mijn ervaring in de bedrijfswereld te combineren en stapte in een 3-jarige opleiding tot gezondheidscoach. Ik ontdekte toen een geïntegreerde, holistische en deels oosterse kijk op welzijn. Om mijn cliënten nog beter te kunnen begeleiden vulde ik mijn expertise verder aan via opleidingen tot Voice Dialogue Facilitator en Innerlijk Kind coach (3-jaar).

Ik bied geen kant-en-klare oplossingen aan. Ik pas mijn kennis en ervaring altijd toe na duidelijke inzichten in jouw noden. Eerdere klanten noemden me warm, scherpzinnig en ruimdenkend.

Bij Gezondheidscoaching staat een gezond en vitaal lichaam centraal, door de juiste voeding, beweging, rust en stressbeheersing. Gezondheidscoaching biedt naast de klassieke geneeskunde een belangrijke ondersteuning in de behandeling van welvaartsziekten. Deze zijn aandoeningen waar je mee te maken kunt krijgen als gevolg van je hedendaagse levensstijl en voedingspatroon. Denk hierbij aan burnout, maar evenzeer diabetes, overgewicht, chronische ziektes, verschillende vormen van kanker, etc.

Voice Dialogue gaat ervan uit dat elke persoonlijkheid bestaat uit een onnoemelijk rijke waaier van verschillende ikken zoals bijvoorbeeld de perfectionist, de zorger, de genieter, de controlehouder, de avonturier, de behager, de innerlijke criticus enzovoort… Sommige ikken komen op een manifeste manier in ons leven aan bod, andere ikken maken ook deel uit van onze persoonlijkheid maar spelen nauwelijks of geen rol. Hoe beter je al je ikken leert kennen, hoe meer zicht je krijgt op je functioneren.

Bij Innerlijk Kind Coaching ligt de nadruk op de rol die je kindertijd speelt bij de uitdagingen die je nu meemaakt. Het gaat over emotionele en gezondheidsklachten die je nu hebt als volwassene die het gevolg zijn van gemis, pijn, verdriet, onbegrip, afwijzing, etc. als kind.

Ik ben Britse van afkomst en op 7-jarige leeftijd naar Duitsland verhuisd. Sinds 1995 woon en werk ik in België. Je kunt bij mij perfect terecht voor begeleiding in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Tot slot, ik ben dankbaar voor dit leven, waarin mensen en omstandigheden mij kansen bieden om te groeien en te leren op een positieve manier met verandering en tegenslag om te gaan. Deze uitspraak van J.B. Taylor, Neurowetenschapper, vat de essentie samen van de (levens)les die ik heb geleerd: "Hoewel velen van ons onszelf zien als denkende wezens die voelen, zijn we biologisch gezien voelende wezens die denken."

Op mijn website kun je mij beter leren kennen en mijn aanbod ontdekken. zie websitelink onderaan

Een eerste persoonlijke kennismaking is vanzelfsprekend gratis. Indien je een afspraak boekt, kom dan aub ook opdagen of laat me tijdig iets weten.

Lieve groet,
Eleanor

Lees verder

Coachingsvormen

Burn-out coaching Gezondheidscoaching Stress coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Bore-out Stress en spanningen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Bedrijven

Bereikbaarheid

Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching in de buitenlucht Coaching via telefoon - gsm

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf of vereniging Individuele coaching

Talen

Engels Nederlands Frans Duits

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Maandag - Vrijdag 9:00-19:00, ook tijdens het weekend mogelijk.

Wachtlijst

soms

Prijs voor een consult

ik aanvaard loopbaancheques
contacteer me gratis en vrijblijvend om een persoonlijk en op maat traject te bespreken

Duur van de sessie

75-90 min (traject van 8 sessies voor duurzame verandering)

Opleiding

Innerlijk Kind Coach - Oost West Centrum 2018-2021
Voice Dialogue Facilitator - Voice Dialogue Instituut 2020
Radical Collaboration - gecertifieerde trainer 2018
Gezondheidscoach - Beroepsopleiding Syntra 2015-2017
Verpleegkunde 1990-1993,

Beroepsvereniging

VVGC - Vlaamse Vereniging Gezondheidscoaches 10/2019-12/2022

Neem contact op met Eleanor

Pareipoelstraat 29

2800 Mechelen

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.dynamic-balance.be

Routebeschrijving