Terug naar boven

Hanna Zawierucha

Ucare Career Solutions

Coach

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be.

Vind een andere coach via onderstaande linken:

Vind een coachVind een coach in HasseltVind een Coach

Introductie

Twijfels…gepieker…je voelt je niet meer goed in je huidige werksituatie.

Daar gaan we iets aan doen! Dankzij loopbaanbegeleiding en de beschikbare tools & methoden schetsen we een beeld van jouw problematiek, bepalen we je loopbaandoelstellingen en stellen we een actie-plan op.

Ik zie coaching als een wisselwerking tussen realisme en positivisme en ga graag de uitdaging aan om samen met jou aan de slag te gaan. Zorgen dat jij je weer goed voelt in je job en daarbij oog hebben voor jouw ontwikkeling en groei in deze voortdurend veranderende maatschappij primeert.

Naast loopbaanbegeleiding ligt mijn expertise tevens bij burn-out, stress, balans herwinnen tussen werk en privé, soft skills en leiderschap.

Onze proactieve en reactieve aanpak in het omgaan met stress en burn-out heeft zijn succes bewezen.

Ben je werkgever, leidinggevende, huisarts,… die een werknemer wenst door te verwijzen of heb je zelf nood aan coaching, zelfreflexie, een “sparring partner” op maat…aarzel niet, door middel van gerichte en effectieve technieken en tools bezorg ik je de gewenste inzichten en resultaten.

Ucare biedt kwaliteitsvol maatwerk waarbij, gedurende het volledige coachingproces, het vertrouwen tussen jou en de coach hoog in het vaandel staat.

Binnen het verhaal van competentie-, career- en talentmanegement biedt Ucare de mogelijkheid om te blijven investeren in de vorming en opleiding van werknemers door middel van soft skill coaching. Een absolute must en een voorwaarde voor succesvol ondernemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar:

Als erkende zorgcoach begeleid ik tevens mensen in een complexe privé situatie, thuis of met familieleden en die nood hebben aan begeleiding en advies.

Referenties

“Een innemende persoonlijkheid als Hanna kom je niet vaak tegen. Vanuit een immer empathische houding stelt ze als coach mensen op hun gemak, dit zowel individueel als in groep. Meer nog, ze slaagt erin om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken door het nodige vertrouwen op te wekken. Haar authenticiteit speelt hierin een grote rol. Ook op communicatief vlak is Hanna een topper. In groepssessies stelt ze, waar nodig, vragen om ook voor anderen dingen duidelijk te maken. Haar zelfverzekerdheid stoelt op een uitgebreide kennis van haar vakgebied en de menselijke psyche. De combinatie hiervan met haar glimlach en enthousiasme helpt iedere coachee weer op het juiste (carrière-)pad.” – Renaat

“Hanna weet op een professionele en directe maar aangename manier je te ontleden. Hierdoor kreeg ik duidelijke inzichten over mezelf en uiteraard ook de middelen om in mijn zoektocht naar een nieuwe job toe te passen. kortom, een aan te raden coach!!!!” - Nathalie

Lees verder

Specialisaties

Online-coaching Coaching via video call of telefoon Directieve coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Beroepskeuze Burnout / burn-out Keuzes maken Meer ...

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers Met parking Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Groepspraktijk Coaching via telefoon - gsm Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching via e-mail Coaching via chat Coaching over het internet Coachingspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Groepscoaching Individuele coaching Gezinscoaching Gezinsbegeleiding Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

08u00 - 18u00

Wachtlijst

Neen

Prijs voor een consult

Offerte op maat

Duur van de sessie

Offerte op maat

Opleiding

Sociologie (Katholieke Universiteit Leuven)

Bijkomende certificaten:
? 2-daagse kennismaking Enneagram 2012
? 1-daagse kennismaking Insights 2014

Beroepsvereniging

Ucare - Ucare Career Solutions