Terug naar boven

Workshopreeks persoonlijke groei

Workshop

Ina Fache

Qinobi: Huis voor kinesitherapie, beweging en persoonlijke groei

Réginald Warnefordstraat 112

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Oost-Vlaanderen

Introductie

Workshop reeks persoonlijke groei op donderdagen 30/9 - 14/10 - 28/10 - 18/11 - 02/12/2021

In elke workshop krijg je naast het thema ook een belangrijk deel op maat van de groep.
Je ervaart de kracht van een groepsdynamiek.
De inzichten en tips kan je direct toepassen in je dagdagelijks leven.
Je ontdekt hoe je met meer veerkracht door het leven gaat.
De balans tussen zinvol en plezier. Een gezonde dosis humor is hier zeker op zijn plaats.
Kort gezegd: Een goeie investering in jezelf!

STRESS - PRIKKELNIVEAU 30/9/21
Iedereen krijgt te maken met stress, angst, tegenslag en verdriet. Het hoort bij het leven en zorgt voor spanning en overprikkeling die vaak onbewust wordt opgebouwd in ons lichaam.
Met praktische oefeningen en verhelderende inzichten wil deze workshop je leren luisteren naar de taal van je lichaam en je aanzetten om in actie te komen. Meer draagkracht zorgt immers voor een beter evenwicht in het leven.

VERANTWOORDELIJKHEID 14/10/21
Neem het stuur van je eigen leven in handen. Leef niet langer op automatische piloot, maar leef met aandacht voor wat je doet en denkt en maak weloverwogen, bewuste keuzes.
In deze workshop gaan we op zoek naar de stoorzenders die ons steeds van ons eigen pad afduwen en die zorgen voor drama in ons leven en chaos in ons hoofd. We leren mild te zijn voor onszelf en mededogen te hebben voor de ander.

ANGST & VERLANGEN 28/10/21
Angsten en verlangens doen ons vaak anders handelen dan we zelf willen. We worden dan gegijzeld door onze overtuigingen en piekergedachten geven ons het gevoel niet vrij in het leven te kunnen bewegen. In deze workshop leer je denkfouten ontmaskeren en ombuigen tot constructieve gedachten. Met eenvoudige oefeningen leer je jezelf beter te observeren. Het integreren van deze inzichten leert je duurzamer om te springen met je energie en meer grip te krijgen op je leven.

EIGENWAARDE 18/11/21
Iedereen wordt geboren als een ruwe diamant met een eigen, unieke persoonlijkheid en met een waaier aan capaciteiten waarmee we ons leven vorm en inhoud kunnen geven. Door negatieve ervaringen kan je evenwel tot de overtuiging komen dat je niet bijzonder bent en dat je niet veel voorstelt. Deze workshop wil je een andere, verrijkende kijk geven op eigenwaarde door je kwetsbaarheid als kracht te gebruiken.

KEUZES 02/12/21
Het leven is keuzes maken. Beslissingen nemen we vooral op basis van ons verstand. We denken en analyseren, en durven niet meer te vertrouwen op onze intuïtie.
Door het ontwikkelen van je intuïtie wordt het makkelijker vertrouwen te hebben en de weg te kiezen die je zelf wil bewandelen. In deze workshop gaan we creatief aan de slag om keuzes te leren maken die energie geven in plaats van energie kosten.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: donderdag 30 september 2021
donderdag 30 september 2021Vanaf 19:30tot 22:00

Praktische informatie

Thema's

Persoonlijke ontwikkeling Work-life balance Zelfzorg Eigenwaarde Grenzen stellen Keuzes maken Angst overwinnen Communicatie Burnout / burn-out Weerbaarheid

Voor

Iedereen Volwassenen Vrouwen Ouders Mannen Leidinggevenden

Gegeven door

Qinobi coach Ina Fache

Prijs

250€ voor 5 workshops

Neem contact op met Ina

Workshopreeks persoonlijke groei
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Ina Fache

Qinobi: Huis voor kinesitherapie, beweging en persoonlijke groei

Réginald Warnefordstraat 112

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

https://www.qinobi.be

https://www.ateljee-fache.be

Routebeschrijving