Terug naar boven

Unieke workshop: yoga & paardencoaching

Stefanie HorsEnergy

HorsEnergy

Rundershoek 34

2430 Laakdal

Antwerpen

Unieke workshop: yoga & paardencoaching

Introductie

Wat is paardencoaching?
Paarden zijn kuddedieren die op de energie in hun nabije omgeving reageren vanuit hun zuiver en instinctief vermogen. Wanneer er tijdens een sessie iemand bij het paard komt, komen er zaken naar boven die (on)bewust onderdrukt worden en die de persoon op bepaalde gebieden in zijn/haar leven belemmeren. Paarden oordelen niet, integendeel: ze nemen spanningen over en laten ze voor zichzelf los.
Tijdens een sessie gaan we de oorzaak achter problemen of spanningen achterhalen en die op hun beurt oplossen. De paarden worden ingezet als spiegel, wat ervoor zorgt dat er belangrijke doorbraken plaatsvinden op persoonlijk en professioneel vlak. Paardenkennis is niet nodig. De sessies gaan door naast het paard, er wordt niet gereden. Deze coaching wordt gegeven door Stefanie De Maeyer van HorsEnergy.


Welke yoga geven we?
Yin yoga/ Gentle flow is een zachte yogavorm met een mooie afwisseling van meditatie, ademhaling, een flow van bewegingen, diepe, helende stretchings en een heerlijk ontspannende eindrelaxatie.
De yin houdingen zijn erop gericht om blokkades en spanningen in ons lichaam zachtjes vrij te maken, om zo de energie weer te laten stromen. Ze hebben een heel rustgevend en therapeutisch effect. Je zal je lichter en soepeler voelen, met meer focus en helderheid.
Elke sessie behandelt een ander thema. De houdingen, ademhalingstechnieken en meditaties worden specifiek voor elke workshop uitgekozen en werken in op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen die in direct of indirect verband staan met het desbetreffende thema.
Het ultieme doel van elke les is om een innerlijke rust te bekomen met je pure zelf, met wie je werkelijk bent, met jouw verlangens, dromen en ideëen.
De yogasessies worden gegeven door Anske Ruyters, yogadocente bij Smiling Lotus Yoga.

Lees verder

Cursusdatums

Start op: zondag 1 september 2019
zondag 1 september 2019Vanaf 10.30tot 13.00
zondag 6 oktober 2019Vanaf 10.30tot 13.00
zondag 5 april 2020Vanaf 10.30tot 13.00
zondag 3 mei 2020Vanaf 10.30tot 13.00
zondag 7 juni 2020Vanaf 10.30tot 13.00
Toon meer datums voor deze startdatum

Praktische informatie

Thema's

Yoga Grenzen stellen Communicatie Angst overwinnen Zelfzorg Eigenwaarde Zelfvertrouwen Ademen Lichaam & welzijn Aura, Chakra's en Meridianen Hsp - Hooggevoeligheid hoogsensitief Gezondheid Depressie Liefde & relatie Ontspanning - relaxatie Faalangst Meditatie Energetische coaching - energetisch lichaam Burnout / burn-out

Voor

Iedereen Volwassenen Vrouwen Mannen Leidinggevenden Coaches, counselors & therapeuten Hulpverleners Bedrijven en organisaties

Gegeven door

Stefanie De Maeyer & Anske Ruyters

Prijs

~losse les: €30 ~5-beurtenkaart (10% korting): €135 ~volledige reeks (20% korting): €216

Neem contact op met Stefanie

Unieke workshop: yoga & paardencoaching
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Stefanie HorsEnergy

HorsEnergy

Rundershoek 34

2430 Laakdal

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.horsenergy.be

Routebeschrijving