Terug naar boven

Create your personal Ritual Healing Ceremony - Deze Vorming is offline

Deze Vorming kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Vorming via onderstaande links.

Omschrijving

Heb je al een eindje afgelegd in je bewustwordingstraject en dienen zich stilletjesaan “thema's” aan voor jou om geheeld te worden? Dan is dit exclusief en uiterst creatief traject jou op het lijf geschreven!
In dit traject gaan we samen in de diepte kijken naar het thema dat zich bij jou aandient en we gaan ermee op een authentieke manier aan de slag.

Schuldgevoel, moeder-dochterband, vader-zoonband, afscheid, rouw, misbruik, wat dan ook kan op een gegeven moment in je leven klaar zijn om losgelaten te worden op een liefdevolle manier en op een manier die klopt met wie jij bent. En niets leent zich hier beter toe dan een ritueel, die door niemand minder dan jij zelf ontwikkeld is.

In dit 1 op 1 traject gaan we gebruik maken van onderstaande methodes met als doel jouw eigen authentieke Ritueel te ontwikkelen om dat thema te helen. Rituelen zijn uitermate geschikt om de vele lagen van kwetsuren te helen, voorbij de fase van het inzicht alleen. Vele bestaande rituelen (bijvoorbeeld in de religieuze context) komen echter niet meer overeen met een authentieke, geassocieerde beleving. Wat heeft en geeft voor jou betekenis? Het brengt heling voor jou, voor “je tribe” (je familiale lijn) en voor het gemeenschappelijk bewustzijn.

8 sessies + jouw persoonlijk ritueel!

Wens je meer informatie? Stuur dan zeker je vraag naar hallo@froggycoaching.be

Zoek een andere cursus

Locatie cursus