Terug naar boven

Update rond coaching na Covid-19-lockdownBijna alle coaches bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook coaching via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Tweedaagse 'Leiderschap Binnenstebuiten' - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

Tweedaagse training Leiderschap Binnenstebuiten

Naast het verkennen van de nodige theoretische modellen en kaders, is de training gericht om jouw leiderschap te ontdekken en te ontwikkelen om zo met meer resultaat te kunnen leiding geven.

Tijdens deze tweedaagse worden inzichten uitgewisseld aan de hand van theoretische kaders, tools en eigen ervaringen. Door de aangebrachte technieken zelf in te oefenen, leer je de theorie omzetten in de praktijk én ben je klaar om er in je organisatie zelf mee aan de slag te gaan.

Tegelijk leer je je blinde vlekken herkennen en krijg je handvatten om daar constructief mee om te gaan. Uitgerust met nieuwe inzichten en een positieve mindset kan je het verschil maken in je organisatie. Door in te zetten op talent, door te sturen op resultaat, door oog te hebben voor motivatie en door authentiek leiderschap te etaleren.


Het programma is afwisselend opgebouwd. Theorie, praktijk-oefeningen en reflectie wisselen elkaar af. Er worden heldere en instant-inzetbare kaders gebruikt die nog lang als handvatten zullen dienen in jouw eigen organisatie of team.


Boek nu je training met de Vind-een-Coach Kortingscode VEC en ontvang 10% extra korting op elke training. Gebruik de code VEC tijdens je boekingsproces en bespaar op je training of workshop!


Meer informatie kan je vinden op de site:

https://www.coachingent.be/leiderschap-binnenstebu...

Zoek een andere cursus

Locatie cursus