Terug naar boven

Update rond coaching na Covid-19-lockdownBijna alle coaches bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook coaching via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Opleiding loopbaancoach (5-daags) - Deze Coaching opleiding is offline

Deze Coaching opleiding kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Coaching opleiding via onderstaande links.

Omschrijving

Denk je erover om loopbaancoach te worden?

Of ben je HR manager of medewerker en wil je je medewerkers begeleiden op een andere manier?

Of ben je al loopbaancoach, maar voel je dat je tools ontbreekt die voor diepgang en doorbraken zorgen?


Volg onze unieke basisopleiding waarbij je de speelse en eigenzinnige methodes leert gebruiken die een NextStep loopbaancoach zo aantrekkelijk maken.
Bijdragen aan het loopbaangeluk van anderen, schenkt je veel voldoening!

Tegenwoordig zijn er heel wat loopbaanbegeleiders te vinden, maar coaches met een sterke basis die echt kwaliteit kunnen bieden? Die vind je niet overal.

Onze opleidingen zijn steevast interactief en gaan door in een kleine groep. Je krijgt dus zowel een stevige basiskennis mee, steunend op erkende modellen en referentiekaders, en je ervaart meteen het effect van de tools door ze zelf toe te passen.


We hebben een aantal unieke formules ontwikkeld die afgestemd zijn op verschillende vragen die je als coach kan krijgen. Tools kunnen inzetten betekent voor ons dat je ze zelf moet doorvoeld hebben, weet wat je ermee in beweging kunt zetten en hoe je daar dan mee verder kan. In de opleiding doorlopen we verschillende hulpmiddelen, ervaren hun effect en duiden hun toepassingsgebied.


Dankzij de speelse formats krijg je de verschillende aspecten van loopbaancoaching goed in de vingers en ben je in staat om mensen weer goesting te doen krijgen in hun werk, of te laten inzien dat ze een ander pad kunnen inslaan. Kortom: in deze opleiding reiken we tools aan die loopbaangeluk™ dichterbij brengen.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus